Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


У ході комплексної оцінки




(в т.ч. направлення до інших організацій)

(ця інформація заповнюється упродовж проведення комплексної оцінки)

№ з∕п Зміст дій, послуг Дата Відповідальний, залучені особи ∕ організації Результати
1. Прийом опікуна в центрі 19.10.09. Повєліцина О.Д. Переадресовано до іншого спеціаліста
2. Індивідуальна консультац. з опікун. 19.10.09 Скритуцька О.Д. Проведено установочну бесіду з виявленням проблемного питання.
3. Зустріч зі спеціалістами ССД 19.10.09 Скритуцька О.Д. Бесіда, щодо збору інформації про опікунську сім’ю та надаваємі послуги службою у справах дітей.
4. Проведено соціальн. інспектування 22.10.09 Скритуцька О.Д. Повєліцина О.Д. Акт обстеження житлово – побутових умов.
5. Бесіда з судіми на вулиці. 22.10.09 Скритуцька О.Д. Повєліцина О.Д. Збір інформації про родину, підтвердження фактів з минулого життя.
6.. Індивід консулат. з хлопцем. 19.10.09 Скритуцька О.Д. Проведено бесіду, щодо виявлення причин конфліктної ситуації, проведено анкета «Нещодавні події в житті».
7. Індивід. консулат. з хлопцем . 22.10.09 Скритуцька О.Д. Проведення діагностики станів агресії у підлітків (Басса – Дарки).
8. Індивідуальна консулат. з опікуном. 23.10.09 Скритуцька О.Д. Бесіда з опікуном стосовно особливостей підліткового віку, проведено тест «Тривожності».
9. Бесіда з адміністрацій дитячої лікарні. 24.10.09 Скритуцька О.Д. Бесіда, щодо збору інформації, призначено зустріч з дільничним лікарем- педіатром для більш детально інформації.
10. Індивід. консулат з хлопцем. 26.10.09 Скритуцька О.Д. Бесіда, щодо жорсткого поводження з рідними, проведено тест на виявлення окремих емоцій та почуттів.
11. Бесіда з соціальним педагог. школи № 48 27.10.09 Скритуцька О.Д. Отримана словесна характеристика на хлопця, домовленість про зустріч для отримання детальної інформації на дитину.
Зустріч з опікуном 02.11.09 Скритуцька О.Д. Бесіда про необхідність зустрічі з медичними працівниками та вчителями школи, домовленість стосовно часу.
Зустріч з хлопчиком, бесіда. 02.11.09 Скритуцька О.Д. Бесіда про необхідність зустрічі з медичними працівниками та вчителями школи, домовленість стосовно часу.
Зустріч з зав. пед. групою дитячої лікарні. 03.11.09 Скритуцька О.Д. Бесіда, щодо збору інформації про опікунську сім’ю та надаваємі послуги, а також стан здоров’я дитини.
Бесіда з дільничним педіатром. 03.11.09 Скритуцька О.Д. Повєліцина О.Д. Бесіда, щодо збору інформації про опікунську сім’ю та надаваємі послуги та стан здоров’я дитини. Надана характеристика на дитину.
Зустріч з класним керівником.   04.11.09 Скритуцька О.Д. Повєліцина О.Д. Збір інформації про родину, підтвердження фактів з минулого життя.
Зустріч з шкільним психологом. 04.11.09 Скритуцька О.Д. Проведено бесіду, щодо виявлення причин конфліктної ситуації, збір інформації.стосовно фактів минулого з життя дитини. Надана характеристика на дитину.
Бесіда з опікуном та онуком . 05.110.09 Скритуцька О.Д. Проведено бесіду в родинному колі стосовно зібраних характерістик та написання висновків стосовно здоров’я та освіти, проведено з опікуну роз’яснювальна робота.
Проведено засіданя мультидисціплінарної команди з педагогами. 05.11.09 Скритуцька О.Д. Обговорення результатів. Підведення підсумків, заповнення форм. Зроблено загальний висновок .
               

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 65; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты