Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Що потрібно зробити?




Нам потрібна національна, культурна, духовна, економічна та політична революція. Українцями, а саме Миколою Сциборським розроблено модель порятунку цивілізаційного українського, слов’янського світу, яку детально висвітлено в праці «Націократія». Під націократією автор розуміє українську (народну) світоглядну систему державного устрою, що постійно вдосконалюється, розвивається завдяки внесеним відповідно до сучасних реалій напрацюванням, залишаючи водночас незмінною її основу. Ознайомитися з базовим (первинним) текстом праці М. Сциборського «Націократія» можна в мережі Інтернет (запитати в Контакті: http://vk.com/club55386943, або за електронною адресою: army-poryadky@i.ua).

З метою запровадження української світоглядної системи Націократія, а також у рамках Всеукраїнської акції «Січовий шлях Просвіти» в березні 2013 р. оголошено посполите рушення «Від одного – до мільйону». Розпочався збір мільйону пропозицій щодо наведення порядку в Україні, збір мільйону гривень для закупівлі інвентарю для наведення порядку в Україні та запис мільйону добровольців до «Армії Порядку», які на основі сучасної концепції Націократії змінять систему влади в Україні, наведуть порядок та запровадять соціальну справедливість.

На сьогодні вже опрацьовано перші пропозиції, які надійшли як від науковців, так і від простих пересічних українців. Для побудови могутньої України українська нація бере відповідальність за долю держави, за кожного її мешканця у свої руки, після чого наводиться елементарний порядок в Україні, запроваджується соціальна справедливість у всіх сферах українського буття. Інакше кажучи,якщо ми хочемо мати щастя та радість буття для себе, своїх дітей і онуків, якщо ми хочемо бачити Україну великою, однією з наймогутніших, найсвітліших, найзаможніших держав світу, – МИ зобов’язані взяти все найкраще, що було у нашому давньому минулому, в тому числі й у комуністичному Совітському Союзі, і взяти всі найкращі демократично-капіталістичні досягнення минулого й сучасності та поєднати їх, для використання в усіх сферах майбутнього життя Великої України.Прикладом такої моделі може слугувати сучасний комуністичний Китай, який відкинув деякі утопічні моменти зі своєї комуністичної спадщини, узяв на озброєння передові світові технології сучасності та на національній основі будує Великий Китай. Ми бачимо, як ця країна, що консолідує національні сили в одну міцну потугу, поступово, крок за кроком перетворюється на світового лідера у своєму цивілізаційному, економічному та політичному розвитку, однак, повторюся, могутність, велич, стабільність, добробут, щастя та радість буття можливі лише на національному ґрунті, завдяки якому можна навести порядок та побудувати соціально справедливе суспільство, в якому слово Людина завжди пишеться з великої літери.

У новій країні духовне й матеріальне має бути гармонійно поєднане, тому МИ повернемо повагу до Людини та до її праці; поглибимо розвиток українських історичних традицій Трипілля, Скіфії, Київської держави, Української козацької держави, використовуючи при цьому винятково наші рідні культуру та духовність, які дійшли від далеких прабатьків.Задля цього, висуваємо перші опрацьовані пропозиції, які вже надійшли до «мільйону пропозицій» з наведення порядку в Україні:

1. Відсторонення від влади всіх шкідників суспільства, всіх, хто знущається над українським народом, хто по-злодійськи грабує кожного з нас, незалежно від національності, доводячи до фізичного та духовного знищення.

2. Ліквідація всіх партій, як великого зла для суспільства, адже великою мірою там (в партіях) засіли шахраї всіх мастей, які нічого крім шкоди не завдають нашому суспільству і знаходяться під повним контролем світового сіонізму, який вже відібрав у народу України всі банки, всю промисловість, всі ЗМІ та навіть футбольні клуби.

3. Ліквідація Верховної ради України (у тому вигляді, якому вона є), яка своєю безвідповідальністю призводить до загибелі всієї української нації; ліквідація касти недоторканих. Перед законом мають бути всі рівними.

4. Зміцнення статусу Конституції, як закону прямої дії, до якого може звернутися кожен рядовий громадянин, адже лицемірство влади на сьогодні не знає меж. І перш за все, воно отримує виявлення в законодавстві. Сучасна влада взялася за Конституцію України – основний Закон. Кожен чиновник прагне пристосувати його відповідно до своїх власних потреб. Гарант Конституції – Президент – дбає не про гарантію її положень через законодавство й судову систему, а про зміну її на свою користь.

5. Прийняття закону та відповідної програми «Про розвиток села», яке буде розвиватися за державної підтримки на фермерській та кооперативній основі.

6. Наведення ладу в духовній сфері нашого життя. Яка починається з нашого слова, нашої мови. Кожен громадянин має право на рідне слово, рідну мову. В етнічних українців – це українська мова, мова рідного народу, навіть якщо хтось її і не знає. В українців за громадянством рідна мова – мова їх народів, так само незалежно від знання її. Для всіх українців джерелом їх спільної духовності є функціонування єдиної державної мови.

7. Прийняття закону «Про індекс розвитку потенціалу людини». Створення для кожного українця достойних робочих місць з належною заробітною платою, підтримкою та заохоченнями (і Президент, і депутати, і всі чиновники повинні бути поставлені в залежність від людей, яких вони обслуговують, саме обслуговують, а не панують над ними. Для цього необхідно контролювати й оцінювати діяльність апарату чиновників, починаючи від Президента, не тільки за економічними показниками, – ВВП тощо, – а в першу чергу, за показниками соціальними, людськими – персонномічними. З цією метою потрібно перманентно відслідковувати індекси розвитку людських потенціалів, за якими періодично індексувати рівень винагород чиновникам).

8. Прийняття закону про судочинство, згідно з яким судді будуть обиратися територіальними громадами.

9. Скасування оплатної системи вищої освіти. Кожен має право на отримання безкоштовної вищої освіти та гарантоване перше робоче місце.

10. Призначення вищої міри покарання за злочини проти правосуддя працівникам міліції, СБУ, прокуратури та суддям без права на амністію.

11. Щорічне виділення з бюджету держави цільових коштів на розвиток сільськогосподарських підприємств для подолання безробіття в сільській місцевості та малих містах, створення селянського банку. Повернемо Україні славу житниці Європи!

12. Всебічний розвиток малого та середнього бізнесу, надання пільг.

13. Проведення націоналізації банків та припинення, таким чином, грабунку людей.

14. Повернення державі, на справедливій основі (націоналізація), вкрадених стратегічних підприємств, які гарантують безпеку України.

15. Спрямування природного газу власного видобутку мешканцям України та комунальним підприємствам, накладання мораторію на підвищення цін. Не можна допустити, щоб пересічні громадяни відшкодовували мільйонерам вартість газу.

16. Забезпечення всіх доступним житлом, а палаци, які побудовані навколо нас незаконним шляхом, ми передамо багатодітним родинам і дитячим будинкам сімейного типу. Назавжди ліквідуємо безпритульність дорослих і дітей.

17. Узяття під опіку здоров’я нації, кожного громадянина України. Підняття соціальних стандартів лікаря.

18. Відродження армії. Буде відновлена загальна військова підготовка як засіб формування здорових, мужніх захисників вітчизни, зробимо службу почесною, щоб кожен юнак міг отримати військовий гарт та імунітет від розхлябаності, горілки та наркотиків.

19. Прийняття закону щодо недопустимості діяльності церковних структур, які мають свої центри в інших державах, оскільки через ці центри інші держави мають можливість втручатися у внутрішні справи України, що неприпустимо. Діяльність цих церков має бути заборонена, а віряни відповідної релігії мають організувати свою, українську, церковну структуру.

Своїм трудом та розумом МИ щодня змінюємо ситуацію в Україні на краще. Добробут та духовний розвиток кожного ‑ наша Українська Національна Ідея, а саме: МИ з Вами повинні позиціонувати себе українцями та захищати свої, національні інтереси. Як казав Великий Тарас: «Борітеся, поборете, Вам Бог помагає!» У нас величезні можливості. МИ переможемо, на те буде воля Божа та народна підтримка! Міцна нація – міцна особистість. Міцна особистість з чітко визначеним і впорядкованим характером здатна зробити своє життя щасливим.

Нам конче необхідно:

‒ впровадження в суспільне життя морально-правових засад, заснованих на традиційних духовних цінностях української нації;

всебічне відродження Українського козацтва за державної підтримки;

‒ плекання української еліти як серцевини українського суспільства та держави;

націоналізація національного інформаційного простору: очищення від пропаганди насильства, порнографії чужих звичаїв і моралі в ЗМІ;

‒ створення дієвої системи центрального та місцевого самоврядування;

‒ відновлення графи «національність» у паспортах українських громадян зі скасуванням індентифікаційного коду та відмовою від переходу на біометричні паспорти;

‒ ґрунтування економічної фінансової політики на захисті національного капіталу;

‒ сприяння вітчизняним виробникам та створення внутрішнього ринку;

‒ розвиток українського кооперативного руху;

запровадження повної державної монополії на алкоголь і тютюн;

‒ створення умов для різкого зростання чисельності українського народу;

‒ забезпечення в Україні національно спрямованої системи освіти;

право власності на землю і надра, повинні належати тільки українському народу;

‒ утвердження соціального оптимізму, здорового способу життя, патріотизму, розвиток туризму, фізкультури та спорту;

‒ кредитування молодіжного житлового будівництва;

всенародне військове виховання нації;

‒ створення українського війська на професійно-добровільній основі;

‒ розроблення системи національної козацької самооборони та право законослухняних громадян на володіння особистою вогнепальною зброєю;

‒ жорстке покарання громадян, які викидають в атмосферу отруйні речовини, отруту та сміття в річки, водойми, лісові масиви та на територію населених пунктів України;

територія України та її небо мають бути чистими від технічних газів, які є причиною злив, паводків, ураганів, посух та інші катаклізмів на нашій землі;

‒ виховання національної свідомості в українців;

‒ формування категорії лідерів українських колективів;

‒ виховування в українців почуття любові до всього українського;

‒ утвердження в Україні українського способу життя;

‒ відновлення історичної пам’яті, створення чесної історіографії;

утвердження української нації як правлячої нації в державі;

‒ виховування української інтелігенції у дусі патріотичного світогляду;

‒ утворення постійно діючої Школи лідерів української нації;

‒ впровадження принципу народовладдя, тобто створення національної держави, якою будуть керувати представники етнічних груп українського суспільства в питомій пропорції;

‒ здійснення адміністративно-територіальної реформи;

‒ утворення єдиної помісної церкви як державної релігії на чолі з патріархом – єдиним духовним лідером, як у межах України, так і за її кордоном;

‒ плекання неоязичницького духовного розвитку як обов’язкового чинника в єднанні сучасних українців з прадавнім АРІЙСЬКИМ СВІТОМ, зі славетним минулим нашого народу;

формування правдивої історії України від Трипільської культури;

‒ утворення нової моделі народного волевиявлення; національну державу мають очолити етнічні українці: Президент (Гетьман) і Патріарх;

утворення нової моделі економіки, безподаткової системи для переважної більшості трудящих;

‒ націоналізування несправедливо привласненого народного добра; вимагати від Росії та Німеччини відшкодування завданих втрат за часів окупації ними України; вимагати від Росії повернення в Україну загарбаних матеріальних, фінансових, культурних українських цінностей;

‒ відновлення ядерного статусу України, як основи захисту українського державного суверенітету;

‒ формування світогляду української людини й українського суспільства на ґрунті основоположних вічних цінностей: добропорядності, чесності, справедливості;

притягнення до кримінальної відповідальності всіх депутатів Верховної Ради, які причетні до ухвалення грабіжницьких законів, на підставі яких здійснена злодійська приватизація.

Ми зобов’язані допомогти нації осмислити себе й узятися за самопорятунок. Треба зміцнити Дух нації і мобілізувати її на самоствердження.

Українській нації тепер, як ніколи раніше, потрібна Національна Ідея, яку затоптують наші вороги. Ми свідомі того, що це надзвичайно відповідальна робота, але крім нас, українців, українську націю ніхто не просвітить, ніхто їй не допоможе. До складу Української Національної Ідеї входять: Українська Людина, Українська Нація, Українська Еліта, Українська територія, Українська Національна Держава, Українська Духовність. Людина, Нація, Еліта, Територія, Держава, Духовність – великі скарби України, які перебувають у занепаді. Їх треба рятувати.

Разом з тим сучасне насадження негритянської, російської, європейської поп-культури – злочинна акція, з якою треба наполегливо боротися. Коротко розглянемо основні положення Програми щодо порятунку Українства:

‒ захист економічних, політичних, інформаційних, культурних, світоглядних, духовних, освітніх, наукових сфер української нації;

‒ будівництво національної держави, де б титульна нація посідала провідне місце (як у всьому світі), забезпечуючи справедливі принципи взаємин з національними меншинами;

‒ захист територіальної цілісності, унітарності української незалежної держави. Без права постановки й обговорення питань федералізації чи автономізації України. Підбурення суспільства цими проблемами є злочином;

‒ творення національної ідеології на основі українського патріотизму, національної свідомості, єдності України;

‒ захист українського суспільства від іноземних ідеологій, інформаційних, економічних агресій, які загрожують стабільності, руйнують світоглядну та матеріальну системи українського етнічного середовища;

‒ захист українського національного культурного пласту, самобутності українського національного побуту від руйнації;

‒ повернення в Україну загарбаних іноземцями національних скарбів матеріального й територіального, культурного й духовного змісту;

‒ відновлення української історії на основі об’єктивної фактології;

‒ убезпечення України від руйнівних процесів глобалізації, транснаціональних монстрів;

‒ створення логічної та справедливої виборчої моделі органів влади усіх рівнів (від села до Києва), в основу якої було б закладено пропорційне представництво різних етнічних груп населення;

‒ позитивне ставлення до інтернаціоналізму тільки в тих сферах, де українські національні інтереси не втрачаються, а збагачуються;

‒ запобігання деструктивності тих, які живуть в Україні і шкодять;

‒ підвищення рівня пасіонарності українців;

‒ усунення розриву зв’язку поколінь;

‒ відторгнення усього, що руйнує українство;

‒ визволення української людності з духовної та фізичної неволі. Захист нації від кривд;

‒ запобігання процесам деморалізації українства;

‒ утримання на високому рівні національної моралі, соціальної справедливості, соціальної відповідальності;

‒ наповнення національно-патріотичним духом усіх сфер нашого буття: збройних сил, українського побуту, української культури, освіти та науки, української економіки й української елітарності;

‒ мобілізація інтелектуальної, духовної та фізичної енергії нації на утвердження українського способу життя;

‒ збереження, захист та всебічний розвиток серцевини буття українства – рідної української мови. Так було, так є, так має бути завжди, бо без української мови немає української нації, а без нації немає України.

Аналіз нашої минувшини дає змогу стверджувати, що цивілізація білої людини, слов’янства, має витоки, що беруть свій початок з нашої української землі. Сьогодні надійною опорою для української нації в розбудові Великої України є досвід Орійсько-Трипільської системи господарювання, могутньої Скіфської держави, величної Київської держави та непоборної Козацької держави. Загальновідомо й те, що в усі часи українці вирушали на освоєння сусідніх з Києвом земель. У далеких і близьких краях і сьогодні проживає десятки мільйонів представників української нації. Українці в багатьох державах світу асимілювалися з місцевим населенням і стали основою життєдіяльності тих країн. Так сталося, що слов’яни-українці доклали величезних зусиль у освоюванні півночі – сучасної Російської федерації. За часів Царя Петра вчителі (на відміну від Московії в Україні на той час був показник освічених людей вищий за середній по Європі. Функціонували вища Острозька школа та Києво-Печерська академія), церковні службовці, інші високоосвічені різнопрофільні українські фахівці сотнями й тисячами вирушали просвітлювати слов’яно-татарський та угро-фінський край. За часів Совітського Союзу на велике будівництво, освоєння Сибіру й Далекого Сходу також виїздили мільйони українців (у кінці 80-х – на початку 90-х рр. ХХ ст. в самому лише Нижнєвартовську опановували нафтову промисловість близько восьмисот тисяч українців). Багато хто з українців повернувся, в тому числі й після розвалу Совітського союзу, але більшість залишилися, їхні нащадки мешкають там і понині.

З історії ми знаємо, що всім імперіям настає кінець, однак Російсько-Радянська імперія не зруйнувалася остаточно. Один з її найбільших уламків зберігся і сформувався, як Російська федерація, яка також, великою мірою тримається на слов’янах-українцях, що там до сьогодні залишилися. Якою є доля цієї країни у майбутньому, враховуючи її неоднозначне минуле? Проте, більшою мірою мене хвилює доля відродженої Великої України. Кожен з українців, де б він не проживав, може долучитися до побудови її величі. Тому я звертаюся до всіх українців, які живуть по всьому світу, у тому числі й до українців – громадян Російської Федерації:

Нашу країну найближчим часом чекають кардинальні революційні зміни щодо справедливості та порядку. Ми обов’язково візьмемося та побудуємо новий цивілізаційний, з людським обличчям устрій – Націократію, основою якої буде влада народу, влада української нації. Хто хоче долучитися до цього доленосного почину повертайтеся додому, повертайтеся будувати та відроджувати Велику Україну. Відродивши країну виключно на основі батьківських традицій часів Трипілля, Царської Скіфії, Київської та Козацької держави, ми гарантовано отримаємо рай на своїй землі. Ми зупинимо деградацію та збережемо білу людину та українську найдавнішу націю на землі від тотального знищення. Знову, як колись, станемо основою та центром усього слов’янського світу та й не тільки… Повертайтесь додому. Однак ті з вас, хто не зможе (за різних обставин) повернутися, будьте активними учасниками будівництва Великої України знаходячи свою, індивідуальну можливість допомоги, яка перш за все обернеться допомогою вам самим, бо український слов’янський світ – вічний і єдиний у своєму диханні. Упродовж віків точиться боротьба багатьох поколінь українців (слов’ян) за самостійний, гідний та заможний курс життя, адже, як заповідав Тарас Шевченко: «В своїй хаті своя правда і сила і воля». Сьогодні ми починаємо новий поступ до заповідної прабатьками мети – створення Великої України – наймогутнішої країни світу й у нас є все для цього поступу, який буде нелегким, тривалим та наполегливим. Ми зобов’язані бути сильнішими за інші нації та народи, і ця сила буде запорукою нашого успіху».

Записуйтеся добровольцями до «Армії Порядку», яка формується відповідно до оголошеного посполитого рушення «Від одного – до мільйона» в рамках Всеукраїнської акції «Січовий Шлях Просвіти» і діє на основі чинної Конституції України. Разом ми переможемо й наведемо порядок і перш за все в національній культурно-духовній сфері; ця перемога дасть можливість запровадити соціальну справедливість у всі сфери життя сучасної та майбутньої Великої України для щасливого та радісного буття кожного її громадянина незалежно від національної приналежності. Добровольці «Армії Порядку» сповідують світоглядну систему України, яка передбачає не агресію, не напад на інші країни, держави, а захист того, що нам дароване Богом і закріплене за нами навіки. Ми не виступаємо проти когось, не піддаємо критиці росіян, євреїв чи ще когось іншого. Не маємо права когось ненавидіти. Ми любимо себе і маємо любити себе так, щоб усі інші це добре відчули і зрозуміли серйозність української любові. Завдяки любові до себе ми захищаємо не тільки себе, а й своє майбуття, а тому проголошуємо:

1) наші справи (внутрішні й зовнішні) будемо вирішувати тільки ми, і більше ніхто;

2) кожна етнічна група українського суспільства має бути при українській владі тільки згідно із суспільною структурою населення;

3) не говоримо конкретно про жодного олігарха-монополіста, буржуїна, а говоримо, що нечесно привласнене народне добро має бути повернене державі з оплатою за користування.

Розгортає свої крила Українська Національна Революція. У ці буремні часи головною метою «Армії Порядку» (та української нації) є функція наступального захисту. Найвагомішим, найбільш переконливим знаряддям наступально-захисної функції – є любов до всього українського, захист усього українського, підтримка всього українського. Навіть те, що у нас є найгіршим, маємо виправити й освятити своєю підтримкою та любов’ю. Чуже ми не критикуємо, а лише не сприймаємо, відхиляємо. До всіх, без винятку, діянь української нації, функція наступального захисту посідає перше місце. Узагальнено скажемо: Українська Національна Ідея – це самозахист нації в небезпечному океані глобалізації. Наша територія, наша земля – це Святий Божий Дар українству, залишений у незапам’ятні часи. Цю сакральну цінність даровано не будь-кому, а найкращим людям на Землі. До сьогодні українство, незважаючи на багатовікові окупації, зуміло втримати за собою свою землю (хоч і не у повному обсязі) та своє ім’я. Проте настають особливо небезпечні часи, коли існує загроза втрати землі й навіть життя усього українства на материнській території. Маємо святий обов’язок охороняти Україну як Божий Дар. Ми захищаємо не тільки і не стільки саму землю й своє життя, скільки – Волю Божу щодо надання нам такої щедроти. Щоб мати право на життя у світі – ми зуміємо захистити Божий нам Дар – українську землю та українську націю!

 

Примітки:

Викладене вище можна доповнювати та уточнювати, але закликаю: За будь-яких обставин наполегливо рухайтесь до запровадження національно-справедливої моделі існування Української Нації. Цей поступ обов’язково стане запорукою нашого з вами щастя й добробуту, забезпечить процвітання Україні на Велике Майбуття.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты