Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Коефіцієнт технічної небезпеки будівель (споруд) Кб дорівнює 100.




Будівля (споруда) або їх конструкції не придатні для нормальної ек­сплуатації або знаходяться в аварійному стані, про що свідчать прогресу­ючі наскрізні тріщини шириною понад 20 мм на всю висоту будівлі, нерівномірні просідання фундаменту, деформації, що порушують нор­мальну експлуатацію будівлі.

Коефіцієнт технічної небезпеки будівель (споруд) Кб дорівнює 30.

Будівля знаходиться в задовільному стані, про що є запис спеціалізо­ваної організації у паспорті будівлі (споруди) з позначенням строків усу­нення дефектів або пошкоджень таких, як місцеві вибоїни, відколи, тріщини у стінах шириною до 5 мм, нерівномірні просідання стін з проги­нанням до 0,01. Наявні дефекти або пошкодження у встановлені строки не усуваються.

Коефіцієнт технічної небезпеки будівель (споруд) Кб дорівнює 20.

1) Будівля знаходиться у нормальному стані, про що свідчить відсутність тріщин або наявність тріщин у цоколі шириною не більше 1,5 мм. При цьому відсутні документи щодо обстеження і паспортизації технічного стану будівлі (відповідно до пп. 1.7, 1.9 Правил обстежень, оцінки технічного стану та паспортизації виробничих будівель і споруд, затверджених наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України та Держнаглядохоронпраці України від 27 листопада 1997 р. № 32/288).

2) Будівля знаходиться у задовільному стані, про що є запис спеціалізованої організації у паспорті будівлі (споруди) з позначенням строків усунення дефектів або пошкоджень таких, як місцеві вибоїни, відколи, тріщини у стінах шириною до 5 мм, нерівномірні просідання стін з прогинанням до 0,01. Наявні дефекти або пошкодження у встановлені строки усуваються.

Коефіцієнт технічної небезпеки будівель (споруд) Кб дорівнює 10.

Будівля знаходиться у нормальному стані, але при цьому є тріщини у цоколі шириною не більше 1,5 мм, про що є запис спеціалізованої ор­ганізації у паспорті будівлі (споруди) з позначенням строків усунення де­фектів або пошкоджень. Наявні дефекти у встановлені строки не усува­ються.

Коефіцієнт технічної небезпеки будівель (споруд) Кб дорівнює 1.

1) Будівля знаходиться у нормальному стані, фізико-геологічні про­цеси та явища, що негативно впливають на умови експлуатації будівлі відсутні.

2) Будівля знаходиться у нормальному стані, але при цьому є трі­щини у цоколі шириною не більше 1,5 мм, про що є запис спеціалізова­ної організації у паспорті будівлі (споруди) з позначенням строків усу­нення дефектів або пошкоджень. Наявні дефекти у встановлені строки усуваються.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 66; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты