Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Висновки……………………………………………………………………………………….38




Список використання літератури…………………………………………………...…….. 39

 

 

Вступ

Надання послуг вантажних перевезень є надзвичайно важливим в умовах сучасного виробництва, коли необхідні ресурси та підприємства з їх переробки розташовані на значній відстані один від одного, а виготовлену продукцію потрібно доставити в розгалужену мережу торгівельних точок. Тому функціонування будь-якого підприємства, яке передбачає виготовлення матеріальних товарів і подальшу їх реалізацію, критично потребує вчасних та швидких поставок необхідних ресурсів та доставку виробленої продукції. Проблеми з перевезенням для таких підприємств можуть понести за собою значні грошові та матеріальні втрати. Через це, вантажні автотранспорті перевезення є вкрай необхідними, а забезпечення високої якості наданих послуг: поєднання вчасності, швидкості та ціни – це основні завдання кожного підприємства, що займається даною діяльністю.

Основними проблемами, які виникають при наданні даних послуг в нашій країні є погано розвинута сітка автодоріг та, особливо, їх незадовільний стан. Це призводить до постійних поломок та аварій, які несуть величезні втрати як для самого автотранспортного підприємства, так і для власника товару, що перевозиться. Окрім цього, часте зростання цін на паливно-мастильні матеріали, спричиняє і зростання ціни перевезення, що в свою чергу зменшує попит на перевезення. Проте, дана сфера послуг все ж залишається затребуваною і необхідною для виробництва, тому забезпечення забезпечення її якісного функціонування є першочерговим завданням для функціонування всієї економіки в цілому.

Отже, об’єктомдослідження в курсовому проекті є ТОВ «TRANS». На сьогодні на підприємстві працює 186 осіб, воно надає 5 видів послуг, середня заробітна плата працівників даного підприємства становить 2630грн., що також є середнім показником і для інших сфер, планується підвищення середньої заробітної плати до 2730грн. Для забезпечення правильного функціонування товариства з обмеженою відповідальністю «TRANS» в даній галузі необхідна ефективна система менеджменту та вирішення існуючих на підприємстві проблем: потреба у власній станції технічного обслуговування, зменшення міжнародних перевезень, нестача кваліфікованих механіків-ремонтників. Відповідно предметом дослідження в курсовому проекті є система менеджменту товариства.

Метою курсового проекту є розроблення фактичної системи менеджменту і її раціоналізація у зв’язку зі зміною умов функціонування. Відповідно до мети проекту його завданнями є розроблення технології менеджменту з урахуванням очікуваних змін, тобто реалізація функцій менеджменту в організації; формування методів менеджменту на підприємстві; розробка та реалізація управлінських рішень в організації, формування раціональних управлінських рішень з метою розв’язання існуючих на підприємстві проблем: потреба у власній станції технічного обслуговування, зменшення міжнародних перевезень, нестача кваліфікованих механіків-ремонтників, недостатня кількість формальних та неформальних груп на підприємстві, виробничих підрозділів, управлінських служб та груп споживачів.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 56; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты