Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Інші засоби, що застосовуються в гінекології




  • Бета-аланін (Beta-alanin) **

Фармакотерапевтична група:G02CX02 – засоби, що застосовують у гінекології.

Основна фармакотерапевтична дія:має прямий вплив виключно на шкірну периферичну вазодилатацію.

Показання для застосування ЛЗ:для лікування припливів зумовлених менопаузою.

Спосіб застосування та дози ЛЗ:внутрішньо приймають 1 – 2 табл./добу; ця доза може бути збільшена до 3 табл./добу; курс лікування – від 5 до 10 днів (до припинення припливів); при поновленні припливів лікування може здійснюватися протягом усього періоду клінічних вазомоторних розладів.

Побічна дія та ускладнення при застосуванні ЛЗ:алергія (почервоніння шкіри, свербіж).

Протипоказання до застосування ЛЗ:індивідуальна гіперчутливість до препарату, глютену.

Форми випуску ЛЗ:табл. по 400 мг

Торгова назва:

II. АБ'ЮФЕН, Лабораторії БУШАРА-РЕКОРДАТІ, Франція

 

  • Сигетин (Sygethin)

Фармакотерапевтична група:G02CX02 – засоби, що застосовують у гінекології.

Основна фармакотерапевтична дія:гальмує гонадотропну функцію надниркових залоз; естрогенної дії не виявляє, але бере участь у реалізації позитивного та негативного зворотного зв’язку у гіпоталамо-гіпофізарно- яєчниковій системі, впливає на гонадотропну функцію гіпофіза та гіпоталамічний центр, посилює скорочення матки, підвищує вміст у крові бета-ліпопротеїдів, чутливість до дії інсуліну, покращує утилізацію глюкози; фармакокінетика не вивчалась.

Показання для застосування ЛЗ:клімактеричний с-м, який виявляється припливами, пітливістю, порушенням сну, дратівливістю, депресією, погіршенням пам’яті, дегенеративними змінами шкіри та слизових оболонок (ламкість нігтів, тоншання шкіри, утворення зморшок, сухість слизових оболонок сечостатевих шляхів).

Спосіб застосування та дози ЛЗ:при клімактеричних розладах у жінок приймати внутрішньо по 0,05 – 0,1 г; добова доза – 0,1- 0,2 г; курс лікування становить 30 – 40 днів.

Побічна дія та ускладнення при застосуванні ЛЗ:нудота, блювання, запаморочення, АР (висипання на шкірі, набряк повік); при тривалому застосуванні - метрорагія, холестатична жовтяниця.

Протипоказання до застосування ЛЗ:гіперчутливість до компонентів препарату, метрорагія; з обережністю застосовують при нирковій недостатності, порушенні функції печінки, гіперліпопротеїнемії.

Форми випуску ЛЗ:табл. по 0,1 г

Торгова назва:

II. САГЕНІТ, ВАТ "Нижфарм", м. Нижній Новгород, Російська Федерація

 

Гормони статевих залоз та препарати, що застосовуються при патології статевої системи


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 45; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты