Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ




РЕГЛАМЕНТ

ПРЕМІУМ – ЛІГА

Відкритий Чемпіонат Хмельницького

З футзалу у сезоні 2014-2015-го років

 

Цей регламент визначає принципи організації і проведення всеукраїнських та обласних змагань з міні-футболу (футзалу) серед аматорських команд; процедурні та дисциплінарні заходи з питань дотримання порядку та правил, передбачених чинним законодавством України, регламентуючими документами ФІФА, УЄФА, ФФУ, АМФУ, АМФФХО; служить досягненню статутних цілей АМФФХО.

 

Дорогі колеги!

Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області (далі - АМФФХО), Асоціація міні-футболу (футзалу) України (далі АМФУ) звертається до всіх, кому не байдужий розвиток міні-футболу (футзалу).

Це звернення передусім стосується арбітрів, які покликані об’єктивно трактувати Правила гри у футзал у разі допущення брудної гри, з усією суворістю, швидко і ефективно, щоб захистити футзал та зберегти його видовищність, як для гравців, так і для глядачів. Уболівальникам і учасникам створити необхідні умови для безпеки та комфорту на майданчиках у залах під час гри.

Керівникам клубів не фальсифікувати документи при заявці гравців. АМФФХО засуджує подібні обманні дії, що є порушенням духу та принципів чесної гри.

Будемо вдячні Вам за Вашу активну підтримку.

 

 

З повагою, Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

АМФУ Всеукраїнська спілка громадських організацій «Асоціація міні-футболу (футзалу) України».  
АМФФХО Громадська організація «Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області».  
Аматорська футзальна ліга України (далі - АФЛУ) Футзальна ліга регіональних аматорських команд сезону 2014/2015 рр., змагання якої проходять в два етапи – регіонального етапу (відбіркового) та всеукраїнського фіналу.  
Регіональний (відбірковий) етап ПРЕМІУМ-ЛІГА відкритий Чемпіонат Хмельницького з футзалу у сезоні 2014-2015-го років на визначених цим регламентом умовах, та якому АМФУ надала статус «відбіркового етапу» до Всеукраїнського фіналу аматорів. Переможець та володар Кубку регіонального (відбіркового) етапу беруть участь у всеукраїнському фіналі.  
Всеукраїнський фінал Змагання, в яких приймають участь переможці регіональних (відбіркових) етапів, перелік яких визначає комітет з студентського, аматорського та масового футзалу. Проходить в квітні 2015 року в одному місті, визначає переможців та призерів АФЛУ.  
Організатор регіонального (відбіркового) етапу Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області (колективний член АМФУ) та організатори турнірів та ліг, які отримали від комітету з студентського, аматорського та масового футзалу право на проведення регіонального (відбіркового) етапу  
Організатор Всеукраїнського фіналу АМФУ спільно з Комітетом з студентського, аматорського та масового футзалу    
Регламентні документи (Регламент змагань) Регламент АФЛУ сезону 2014/2015 р.р., регламенти регіональних (відбіркових) етапів, які укладені на виконання та з урахуванням вимог регламенту АФЛУ
Арбітр Особа, призначена комітетом арбітрів АМФУ та/або регіональним комітетом/комісією колективного члена АМФУ, для проведення матчів на усіх етапах змагань, якій надані виключні повноваження щодо застосування та трактування правил гри  
Правила гри Правила гри у футзал ФІФА 2012  
Дисциплінарні органи Дисциплінарні органи (комісії, комітети) АМФУ та/або її колективних членів, які уповноважені розглядати усі справи, спори та вирішувати конфліктні ситуації, пов’язані із організацією та проведенням змагань та накладенням відповідних дисциплінарних санкцій. Дисциплінарна комісія АМФУ вирішує усі спори, які виникають під час проведення Всеукраїнського фіналу, а також здійснює функції апеляційної інстанції щодо рішень дисциплінарних органів колективних членів АМФУ.

РОЗДІЛ 1. МЕТА І ЗАВДАННЯ

 

1.1. ПРЕМІУМ-ЛІГА відкритий Чемпіонат (Кубок, Суперкубок) Хмельницького з футзалу проводяться з метою:

- розвитку міні-футболу (футзалу) у Хмельницькій області та інших областях України;

- підвищення спортивної майстерності гравців;

- підготовки гравців до участі в складах збірних команд Хмельницької області, а також збірних команд України;

- виявлення найсильніших команд з метою їх виступу у вищих за рангом всеукраїнських офіційних змаганнях під егідою АМФУ.

 

 

РОЗДІЛ 2. КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАННЯМИ

 

2.1. ПРЕМІУМ-ЛІГА відкритий Чемпіонат (Кубок, Суперкубок) Хмельницького з футзалу проводить Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області (далі - АМФФХО) за погодженням з Асоціацією міні-футболу (футзалу) України (далі АМФУ) та Управлінням молоді та спорту Хмельницької міської Ради.

2.2. Загальне керівництво регіональним (відбірковим) етапом та контроль за проведенням змагань здійснюються Президією АМФФХО, яка має виключне право оперативного прийняття рішень, пов'язаних з організацією та проведенням змагань. Рішення Президії є обов'язковим для усіх учасників змагань.

2.3. Проведення всеукраїнського фіналу здійснюється АМФУ спільно з комітетом студентського, аматорського та масового футзалу

 

 

РОЗДІЛ 3. УЧАСНИКИ ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ

ЗМАГАНЬ

 

3.1. До змагань під егідою АМФФХО допускаються команди міні-футбольних (футзальних) і спортивних клубів, колективів підприємств, установ, громадських організацій, ВНЗ, силових структур, військових частин, які є, або мають намір стати колективними членами АМФФХО, та дотримуються статуту АМФФХО і регламентних норм проведення офіційних турнірів.

3.2. Клуби (команди), які беруть участь у змаганнях під егідою АМФФХО, зобов'язані виконувати та дотримуватись вимог та рішень ФІФА, УЄФА, ФФУ, АМФУ та АМФФХО, своєчасно перераховувати членські внески та інші платежі у розмірах і термінах, визначених Президією АМФФХО.

3.3. ПРЕМІУМ-ЛІГА відкритий Чемпіонат (Кубок, Суперкубок) Хмельницького з футзалу проводиться в лізі, яка об'єднує команди населених пунктів Хмельниччини та областей України за системою осінь-весна.

3.4. Команда, яка виборола перше місце у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу здобуває право участі у Всеукраїнському фіналі змагань (участь Чемпіона є обов’язковою). Команда, яка виборола Кубок Преміум-ліги, здобуває право участі у Всеукраїнському фіналі змагань переможців Кубків регіональних етапів. У випадку відмови переможця Кубку приймати участь у Всеукраїнському фіналі змагань таке право отримує команда фіналіст. У випадку відмови і цієї команди, володар Кубку ліги.

3.4.1. Команди - учасниці ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу можуть створювати фарм-клуби, які мають право грати у лігах нижчих за рангом, та бути фарм-клубами команд вищого рівня при обов'язковій реєстрації у АМФФХО у встановленому законом порядку та перерахуванні внеску в розмірі 750 грн. на р/р АМФФХО.

3.4.2. Гравець має право виступати тільки за одну із команд ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу.

3.5. Представник команди зобов'язаний не пізніше, ніж за 45 хвилин до початку гри внести до протоколу матчу прізвища і імена гравців (за їхніми номерами) а також офіційних осіб; пред'явити арбітру матчу посвідчення учасників, заявочний лист та підписати протокол матчу. Першим заповнює протокол представник команди господарів. До протоколу матчу вносяться 14 гравців із заявочного листа. Усі гравці віком до 18 років зобов'язані мати окремий допуск від спортивного диспансеру, та документ, що засвідчує особу гравця.

3.6. Представник команди, який заповнює протокол матчу, відповідає за дотримання правил допуску спортсменів до гри, а також позначає в протоколі знаком "В" - воротарів, літерою "К" - капітана команди, а також номер та колір футболки футболіста, який вийде п'ятим польовим гравцем.

3.7. За участь у матчі не оформленого у встановленому порядку чи дискваліфікованого гравця команді зараховується поразка (-: +), а команді-суперниці - перемога (+ : -).

3.8. Команді, що не прибула на гру без поважних причин, зараховується поразка (-: +), а супернику - перемога (+ : -). Команда, яка не з'явилася на гру, повинна відшкодувати витрати, пов'язані з організацією матчу в розмірі 500 грн. За повторну неявки на гру без поважних причин команда знімається зі змагань, згідно рішення КДК АМФФХО.

3.9. Команда ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу, яка не з'являється на останні календарні ігри першого етапу змагань, не допускається до фінальної частини серії плей-офф, розіграшу Кубка та Суперкубка.

3.10. Поважними причинами неявки на гру є непередбачене стихійне лихо, аварійна пригода на транспорті (підтверджена документально). Усі інші причини неявки на гру розглядає КДК АМФФХО, яка виносить остаточне рішення.

3.11. На спеціально відведених місцях, що розташовані в технічній зоні, повинні перебувати тільки запасні гравці та офіційні особи, внесені у протокол матчу згідно заявочних листів.

3.12. Гравці, спортивний одяг яких неохайний або не відповідає вимогам Регламенту та «Правил гри у футзал», до гри не допускаються.

3.13. На футболці гравця повинен бути номер, під яким гравець внесений до протоколу. Габарити номера на спині -25 х 12 см.

3.14. Рекламні написи дозволяється розміщувати на будь-яких елементах спортивної форми гравців.

3.15. Обов’язковою умовою у разі рішення Президії АМФФХО є розміщення рекламних написів, емблем, нашивок на формі, рекламних щитів та банерів партнерів та спонсорів ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу

3.16. Светр воротаря за кольором повинен відрізнятись від футболок гравців обох команд і арбітрів. У разі однакової за кольором форми у господарів та гостей, команда-гість повинна змінити форму. У разі, якщо колір форми воротаря та арбітра співпадає, форму змінює арбітр. Узгодження кольорів форми проводяться представниками команд до матчу в телефонному або електронному режимі та з подальшим підтвердженням до АМФФХО засобами електронного зв’язку.

3.17. Обов’язковою умовою проведення змагань є наявність у клубу (команди) учасника ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу однакового комплекту ігрової форми (футболка, шорти, гетри). У разі недотримання цього Правила клуб (команда) до гри може бути не допущена.

3.18. Забороняється, аби під час проведення матчу кольори футболок і гетр у команд збігалися. Якщо подібне виникає команда-гість повинна змінити форму.

3.19. Гравці повинні проводити матчі у щитках.

3.20. Гравці, які беруть участь у змаганнях, зобов'язані скласти іспити із знання правил гри у футзал до їх початку.

3.21. Участь команд у відомчих змаганнях, турнірах, в т.ч. міжнародних, повинні узгоджуватись з комітетом з проведення змагань до моменту складання календаря, або у форс-мажорних обставинах за 21 день до матчу. У разі недотримання строку, клопотання до розгляду прийматися не будуть.

3.22. Якщо команда провела 50% матчів та більше на першому етапі змагань, а потім відмовилася від участі у них, то за кожен наступний матч їй зараховується поразка (-:+), та накладаються санкції. Якщо команда провела менше 50% матчів, а потім знялася чи була знята зі змагань, результати цієї команди у всіх проведених до того матчах анулюються.

3.22.1. Право перенесення матчів у випадках, передбачених Регламентом, належить Президії АМФФХО. Переноси матчів можуть бути у випадку форс-мажорних обставин, стихійного лиха, участі клубу (команди) учасниці ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу у змаганнях вищих за рангом, або у відомчих заходах у випадку, якщо команда офіційно представляє будь-яке відомство у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу.

3.22.2. Перенесені матчі ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу повинні бути зіграні не пізніше, ніж за 3 тури до завершення першого етапу змагань, або в резервні дні, Кубку «ПРЕМІУМ-ЛІГИ» з футзалу до фактичного початку офіційно замовлених строків наступного етапу змагань.

3.23. Організатори ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу, зобов'язані забезпечити супровід бригади арбітрів працівниками охорони громадського порядку (служби безпеки клубу чи спорткомплексу) з роздягальні до виходу на спортмайданчик і при виході з роздягальні та спортивної споруди.

3.24. У разі неетичної або хуліганської поведінки гравця під час змагань (нецензурні вислови, образи гравців, арбітрів, офіційних осіб, бійка, навмисне нанесення травми супернику), контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Асоціації накладає на гравця та клуб санкції згідно дисциплінарного кодексу АМФФХО.

3.25. Обов’язковою умовою участі команди у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу є ведення відео-зйомки з середнього ракурсу з послідуючим передаванням відео на електронний носій АМФФХО.

3.26. Керівники команд несуть відповідальність за поведінку гравців та не мають права втручатися в дії арбітрів. У випадку неетичних або хуліганських дій, які дискредитують Асоціацію міні-футболу (футзалу) Хмельницької області з боку офіційних представників команд на змаганнях, або зрив ними змагань, КДК Асоціації накладає на команду санкції.

3.27. Розіграш Кубку, Суперкубку «ПРЕМІУМ-ЛІГИ» з футзалу розглядається АМФФХО, як один з основних турнірів, тому всі команди учасниці «ПРЕМІУМ-ЛІГИ» з футзалу зобов’язані змагатися за почесні призи.

3.28. Клуби (команди) ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу зобов’язані перед початком матчу провести розрахунки з арбітрами за обслуговування матчу у відповідності до встановлених розцінок. Без виконання цих вимог арбітр має право не розпочинати матч.

3.29. Організатори зобов’язані за 45 хвилин до початку матчу відрекомендувати арбітру медичного працівника (з оригіналом чи копією диплому про закінчення медичного закладу) з арсеналом необхідних медикаментів та працівника правоохоронних органів. Без даних служб бригада арбітрів не має права розпочинати матч.

3.30. Матчі ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу повинні починатися у точно встановлений час.

3.31. У разі виходу футзального клубу (команди) із складу учасників ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу через неспроможність подальшого виконання обов’язків перед АМФФХО, клуб (юридична особа), що бажає стати правонаступником вибувшого клубу, повинен представити до АМФФХО письмові зобов’язання про прийняття на себе боргів вибувшого клубу перед АМФФХО. Правонаступництво - нотаріально завірені копії установчих і регламентуючих документів нового власника футзального клубу, договір між засновниками, письмові зобов’язання. Тільки у цьому випадку футзальний клуб отримує право брати участь у змаганнях АМФФХО. Це може відбутися лише у перервах між першим і другим колом, та між чемпіонатами у точно встановлені регламентом строки.

3.32. У випадку, якщо у вибувшого клубу немає правонаступника, його місце займає найкраща за рейтингом команда з нижчого Дивізіону.

3.33. По матчах, проведених без належної спортивної боротьби („договірних матчах”) рішення приймає КДК АМФФХО, або інші уповноважені на це органи АМФФХО. Підставою для розгляду є: рапорт арбітра, відеоматеріали матчу, експертна оцінка Комітету з етики та Чесної гри АМФФХО.

3.34. За грубі порушення Статуту АМФФХО, рішень Загальних зборів, Ради Асоціації, Президії, КДК АМФФХО та даного Регламенту, команда може бути знята з ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу.

3.35. Футзальний клуб (команда), яка відмовилася від участі у змаганнях або була знята з змагань, позбавляється статусу учасника змагань. Залишок від суми її заявочного внеску залишається в АМФФХО

3.36. До участі в змаганнях АФЛУ допускаються виключно регіональні аматорські команди України.

3.37. Склад команди: 20 гравців і 2 тренера. Безпосередньо на гру до рапорту (протоколу) арбітра вносяться не більше 14 гравців.

3.38. Участь у змаганнях АФЛУ гравців фарм-клубів/команд, які приймають участь в чемпіонаті України Першої ліги з футзалу може здійснюватися з дотриманням наступних вимог:

3.38.1. Основний клуб повинен бути зареєстрований за чинним законодавством України як юридична особа;

3.38.2. Основний клуб повинен приймати участь в Чемпіонаті України з футзалу «Екстра-Ліга» сезону 2014/2015 р.р.;

3.38.3. Якщо основний клуб приймає участь лише в чемпіонаті «Екстра-Ліга», то участь його фарм-клубу/команди у чемпіонаті АФЛУ можлива лише на підставі окремого заявкового листа, який не містить прізвищ гравців, що заявлені до участі в чемпіонаті «Екстра-Ліга» сезону 2014/2015 р.р.;

3.38.4. Якщо основний клуб приймає участь в чемпіонаті «Екстра-Ліга», а друга команда в чемпіонаті України серед клубів Першої ліги, то по відношенню до фарм-клубу/команди такого клубу, для участі в чемпіонаті АФЛУ діють наступні вимоги:

- гравці команди-учасниці чемпіонату АФЛУ та гравці команди-учасниці чемпіонату України Першої ліги заявляються окремо за різними заявковими листами для участі у відбірковому етапі чемпіонату АФЛУ та участі у чемпіонаті України Першої ліги;

- у матчах (іграх) чемпіонату АФЛУ може брати участь необмежена кількість футболістів, що заявлені за команду Першої ліги, якщо вони 1994 р.н. і молодше (незалежно від дати та місяця народження);

- фарм-клубу/команді, яка приймає участь у змаганнях АФЛУ дозволяється залучати до змагань протягом сезону не більше двох гравців віком старше 1994 р.н. з команди свого клубу, яка приймає участь у чемпіонаті України Першої ліги.

3.39. До участі у змаганнях АФЛУ не допускаються:

3.39.1. гравці команд «Екстра-ліги» та гравці, які виступають за іноземні клуби (згідно трансферів ФФУ);

3.39.2. гравці команд Першої ліги з футзалу (за винятком п. 3.38. цього Регламенту);

3.39.3. гравці професійних футбольних ліг, за виключенням другої ліги Чемпіонату України;

3.39.4. гравці, вік яких менше 16 років на день подання заявки на регіональний (відбірковий) етап.

3.40. Додаткові обмеження щодо участі гравців в регіональному (відбірковому) етапі визначаються регламентами, які затверджують Організатори регіональних (відбіркових) етапів.

3.40.1. За одну команду мають право бути заявленими гравці з урахуванням обмежень, визначених п. 3.38 та п. 3.39 цього Регламенту.

3.40.2. Гравцю заборонено бути заявленим за дві та більше команд, які беруть участь у змаганнях ПРЕМІУМ-ЛІГИ під егідою АФЛУ, одночасно. Протягом сезону гравець має право виступати не більше, ніж за дві команди.

3.40.3. Організатор регіонального (відбіркового) етапу, не пізніше ніж за тиждень до початку регіонального (відбіркового) етапу, надає в Комітет студентського, аматорського та масового футзалу АМФУ завірені копії заявок команд, які беруть участь у регіональному (відбірковому) етапі Преміум-ліги.

3.40.4. Гравці команд «Екстра-ліги» та/або Першої ліги можуть бути заявлені та дозаявлені в регіональні (відбіркові) етапи тільки після закінчення дії контракту, чи в зв’язку з припиненням контракту, але не раніше ніж через 30 днів після останнього внесення даного гравця в протокол матчів змагань «Екстра-ліги» та /або Першої ліги.

3.40.5. Заявковий період у Преміум-лізі визначений АМФФХО триває до 29 жовтня 2014 року у Дивізіонах 1,2,3 та до 13 листопада 2014 року у Дивізіоні 4. Дозаявковий період буде відкритий з 21-го грудня 2014 року по 09-е січня 2015 року включно. З 10-го січня 2015-го року дозаявки та переходи гравців заборонені.

3.41. У ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритому Чемпіонаті (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу команди грають наступним чином:

3.41.1. У Дивізіоні 1 два тайми по 27 хвилин брудного часу (2 хвилини у кожному з таймів чистий час);

3.41.2. У Дивізіоні 2 два тайми по 25 хвилин брудного часу (2 хвилини у кожному з таймів чистий час);

3.41.3. У Дивізіоні 3 два тайми по 23 хвилини брудного часу (2 хвилини у кожному з таймів чистий час);

3.41.4. У Дивізіоні 4 два тайми по 20 хвилин брудного часу.

3.42. У випадку проведення стикових та кубкових матчів час таймів визначається відповідно до вимог Дивізіонів, які за рейтингом знаходяться вище.

3.43. Матч Преміум-ліги може бути зупинений у випадку форс-мажорних обставин: транспортування травмованого гравця, не спортивна поведінка гравців, тренерів, представників команд, вболівальників, інша вагома причина. У всіх інших випадках час обліковується відповідно до пункту 3.41.

3.44. Дисциплінарні санкції (попередження, вилучення), які отримали футболісти у іграх чемпіонату, враховуються і в іграх розіграшу Кубку та навпаки.

 

 

РОЗДІЛ 4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ОРГАНІЗАТОРІВ, КЛУБІВ (КОМАНД), ГРАВЦІВ

 

4.1. Гравець, що бере участь у змаганнях ПРЕМІУМ-ЛІГИ під егідою АФЛУ, зобов'язаний суворо дотримуватися норм регламенту АФЛУ. У разі, якщо гравець, виступаючи за команду, що приймає участь у регіональному (відбірковому) етапі Преміум-ліги, одночасно зіграє ще за одну команду, що також бере участь у регіональному (відбірковому) етапі (в будь-якому регіоні), гравець дискваліфікується до кінця сезону в змаганнях АФЛУ. Командам (мається на увазі, якщо він у змагальний термін зіграв за дві команди, або команді), у складі якої він допустив порушення регламенту у всіх матчах за його участю зараховуються технічні поразки.

4.2. Якщо у Преміум-лізі регіональному (відбірковому) етапі в ході змагань систематично допускаються порушення регламенту, Комітет аматорського, студентського та масового футзалу АМФУ залишає за собою право розглянути факти цих порушень і прийняти рішення про позбавлення змагань статусу регіонального відбіркового турніру за погодженням АМФУ.

4.3. Гравці та керівники команд, які беруть участь у змаганнях під егідою АМФФХО, зобов'язані виконувати всі вимоги Правил гри і цього Регламенту, виявляти дисципліну, повагу до суперників, глядачів та організаторів змагань.

4.4. Тренерам і представникам команд вихід на майданчик під час гри без дозволу арбітра категорично забороняється.

4.5. Команди несуть відповідальність за несвоєчасний початок матчів. Якщо з вини однієї із команд гра своєчасно не почалася, то на винних накладаються дисциплінарні та штрафні санкції. Час, на який затримується гра через спізнення одного із суперників, не може перевищувати 15 хвилин. У такому випадку вступає в силу пункт 3.8. цього Регламенту.

4.6. Гравець, який зазнав травми, повинен сам, або при допомозі партнерів з команди покинути майданчик. У випадку, коли виникла необхідність втручання лікаря, він може вийти на майданчик для надання необхідної медичної допомоги лише з дозволу арбітра матчу.

4.7. Не дисципліновані дії гравців та керівників команд, а також випадки порушення громадського порядку глядачами під час матчів розглядає КДК АМФФХО.

4.8. На гравців, які скоїли дисциплінарні вчинки, накладаються стягнення: попередження, вилучення з майданчика, дискваліфікація, грошовий штраф. Якщо гравець, який через надмірну кількість попереджень не брав участі в матчі, але його прізвище було внесено в протокол матчу, то він вважається учасником матчу і його команді зараховується поразка (-:+).

4.9. Не зіграний з будь-яких причин матч ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу (технічна поразка, неявка, тощо) не враховується у кількість матчів, яку гравець (тренер, інший фахівець клубу) повинен пропускати у зв'язку з дискваліфікацією.

4.10. Керівники команд самостійно ведуть облік попереджень та вилучень своїх гравців.

4.11. При переході гравця в іншу команду його попередження та вилучення в матчах за попередню команду зберігають силу до кінця сезону.

4.12. Якщо проведення матчу зірвано з вини однієї з команд, то їй зараховується поразка -: +.

4.13. Якщо проведення матчу зірвано з вини обох команд, то їм зараховуються поразки. В усіх випадках на винних накладаються дисциплінарні та штрафні санкції.

4.14. Якщо команда без дозволу арбітрів самовільно залишила майданчик, то їй зараховується поразка (-:+). Питання щодо подальшої участі цієї команди в змаганнях під егідою АМФФХО вирішується Президією на підставі рішення КДК АМФФХО.

 

 

РОЗДІЛ 5. СИСТЕМА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ ТА ВИЗНАЧЕННЯ МІСЦЬ В ТУРНІРНІЙ ТАБЛИЦІ

 

5.1.1. ПРЕМІУМ-ЛІГА відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу проводиться у два етапи у всіх Дивізіонах: перший – одноколовий турнір, другий – серія плей-офф, втішні турніри для команд, які не боротимуться за призові місця, стикові матчі за право підвищення у класі. Дні проведення матчів будуть визначені Президією АМФФХО.

5.1.2. У разі зміни кількісного складу учасників, Асоціація залишає за собою право внести зміни у схему змагань.

5.2. Місця команд у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу визначаються за найбільшою сумою очок, набраних в усіх зустрічах. За перемогу нараховуються 3 очки, за нічию - 1 очко, за поразку очки не нараховуються.

5.2.1. У матчах серії плей-офф у будь-якому випадку має бути визначений переможець. У разі нічийного результату призначається серія 6-ти метрових ударів (по 5 кожна з команд). Якщо і вони не виявлять переможця, то 6-метрові удари пробиватимуться і далі до не забитого м'яча. Матчі серії плей-офф тривають до 2 перемог однієї з команд.

5.3. Місця команд, якщо вони набрали однакову кількість очок, визначаються в такій послідовності:

- за результатами матчів команд між собою (кількість очок, перемог, різниця забитих і пропущених м'ячів, кількість забитих м'ячів);

- за найбільшою кількістю перемог в усіх матчах;

- за кращою різницею забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах;

- за найбільшою кількістю забитих у ворота суперників м'ячів;

- за найменшою кількістю порушень у команди за сезон (вилучення - 3 бали, попередження - 1 бал).

5.4. У випадку рівності показників, вказаних у п. 5.3 цього розділу, у двох і більше команд перевагу отримують команди, які в матчах з конкурентами по рівності очок мають кращі показники:

а). більша кількість набраних очок;

б). більша кількість перемог;

в). краща різниця забитих і пропущених м’ячів;

г). більша кількість забитих м’ячів;

д). менша кількість порушень (попередження – одне очко, вилучення – три очка).

5.5. Кубок та Суперкубок «ПРЕМІУМ-ЛІГИ» з футзалу проводиться відповідно до положень про проведення змагань.

5.6. Схема проведення змагань у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу у Дивізіоні 1 затверджена відповідно до наступних вимог:

5.6.1. команди грають одноколовий турнір кожна з кожною (13 матчів);

5.6.2. команди, які посіли 1-6 місця автоматично потрапляють до плей-офф;

5.6.3. команди, які посіли місця з 7-10 формують дві пари і визначають ще двох учасників основного раунду плей-офф. Пари формуються за принципом 7-10, 8-9 місце. На цьому етапі команди грають два матчі. Переможець визначається за кращими показниками у двоматчевому протистоянні. До прикладу (якщо перший матч закінчився внічию, а другий виграла команда А, далі проходить команда А; або у першому матчі команда А виграла у команди В з різницею у два м’ячі, а у другому програла з різницею в три і більше, далі проходить команда В; у випадках, якщо обидва матчі закінчаться внічию, або кожна з команд виграє з однаковою різницею м’ячів за підсумками другого матчу пробивається серія 6-ти метрових ударів (по 5 кожна з команд). Якщо і вони не виявлять переможця, то 6-метрові удари пробиватимуться і далі до не забитого м'яча);

5.6.4. надалі формуються пари 1\4 фіналу за наступним принципом: 1-переможець 8-9, 2-переможець пари 7-10, 3-6, 4-5. Команди грають серії до 2 перемог. У серії 1\2 фіналу пари формуються наступним чином: 1-переможець 8-9 виходить на переможця пари 4-5, а 2-переможець 7-10 виходить на переможця пари 3-6;

5.6.5. команди, які посіли місця з 9 по 12 розігрують Кубок Виклику за коловою системою;

5.6.6. команди, які вилетять на стадії ¼ фіналу розігрують Кубок Поділля і відповідно місця з 5 по 8 за коловою системою;

5.6.7. команди, які посядуть 13 та 14 місця понижуються у класі та грають Кубок Надії з командами Дивізіону 2 та 3, які також посіли 13 та 14 місця за коловою системою;

5.6.8. команди, які посядуть 11 та 12 місця у дивізіоні 1 гратимуть стикові матчі з командами дивізіону 2, які посядуть 4 та 3 місця відповідно, у двох матчах (система визначення переможця аналогічна, як в пункті 5.6.3.);

5.6.9. команда, яка за підсумками одноколового турніру посяде перше місце стає володарем Кубку ліги;

5.6.10. команди, які увійдуть до трійки призерів, володар Кубку ліги, кубку Преміум-ліги отримують право наступного року представляти Хмельниччину у Чемпіонаті України з футзалу у Першій лізі.

5.7. Схема проведення змагань у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу у Дивізіоні 2 затверджена відповідно до наступних вимог:

5.7.1. команди грають одноколовий турнір кожна з кожною (13 матчів);

5.7.2. команди, які посіли 1-6 місця автоматично потрапляють до плей-офф;

5.7.3. команди, які посіли місця з 7-10 формують дві пари і визначають ще двох учасників основного раунду плей-офф. Пари формуються за принципом 7-10, 8-9 місце. На цьому етапі команди визначають кращого у двох матчах (система визначення переможця аналогічна, як в пункті 5.6.3.);

5.7.4. надалі формуються пари 1\4 фіналу за наступним принципом: 1-переможець 8-9, 2-переможець пари 7-10, 3-6, 4-5. Команди грають серії до 2 перемог. У серії 1\2 фіналу пари формуються наступним чином: 1-переможець 8-9 виходить на переможця пари 4-5, а 2-переможець 7-10 виходить на переможця пари 3-6;

- 5.7.5. команди, які посіли місця з 9 по 12 розігрують Кубок Виклику за коловою системою;

- 5.7.6. команди, які вилетять на стадії ¼ фіналу розігрують Кубок Поділля і відповідно місця з 5 по 8 за коловою системою;

- 5.7.7. команди, які посядуть 13 та 14 місця автоматично понижуються у класі та грають Кубок Надії з командами Дивізіону 1 та 3, які також посіли 13 та 14 місця за коловою системою;

- 5.7.8. команди, які посядуть 11 та 12 місця у дивізіоні 2 гратимуть стикові матчі з командами дивізіону 3, які посядуть 4 та 3 місця відповідно, у двох матчах (система визначення переможця аналогічна, як в пункті 5.6.3.);

5.7.9. команда, яка за підсумками одноколового турніру посяде перше місце стає володарем Кубку ліги;

5.7.10. команди, які посядуть 1 та 2 місце автоматично підвищуються у класі.

5.8. Схема проведення змагань у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу у Дивізіоні 3 затверджена відповідно до наступних вимог:

5.8.1. команди грають одноколовий турнір кожна з кожною (13 матчів);

5.8.2. команди, які посіли 1-6 місця автоматично потрапляють до плей-офф;

5.8.3. команди, які посіли місця з 7-10 формують дві пари і визначають ще двох учасників основного раунду плей-офф. Пари формуються за принципом 7-10, 8-9 місце. На цьому етапі команди визначають кращого у двох матчах (система визначення переможця аналогічна, як в пункті 5.6.3.);

5.8.4. надалі формуються пари 1\4 фіналу за наступним принципом: 1-переможець 8-9, 2-переможець пари 7-10, 3-6, 4-5. Команди грають серії до 2 перемог. У серії 1\2 фіналу пари формуються наступним чином: 1-переможець 8-9 виходить на переможця пари 4-5, а 2-переможець 7-10 виходить на переможця пари 3-6;

- 5.8.5. команди, які посіли місця з 9 по 12 розігрують Кубок Виклику за коловою системою;

- 5.8.6. команди, які вилетять на стадії ¼ фіналу розігрують Кубок Поділля і відповідно місця з 5 по 8 за коловою системою;

- 5.8.7. команди, які посядуть 13 та 14 місця автоматично понижуються у класі та грають Кубок Надії з командами Дивізіону 1 та 2, які також посіли 13 та 14 місця за коловою системою;

- 5.8.8. команди, які посядуть 11 та 12 місця у дивізіоні 3 гратимуть стикові матчі з командами дивізіону 4, які посядуть 4 та 3 місця відповідно, у двох матчах (система визначення переможця аналогічна, як в пункті 5.6.3.);

5.8.9. команда, яка за підсумками одноколового турніру посяде перше місце стає володарем Кубку ліги;

5.8.10. команди, які посядуть 1 та 2 місце автоматично підвищуються у класі.

5.9. Схема проведення змагань у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу у Дивізіоні 4 затверджена відповідно до наступних вимог:

5.9.1. команди грають одноколовий турнір у підгрупах (2 по 8-10 команд);

5.9.2. команди, які посіли 1-4 місця у підгрупах формують пари 1\4 фіналу і грають серії до 2 перемог, до визначення Чемпіона. Пари формуються наступним чином: 1А – 4В, 2А-3В, 3А-2В, 4А-1В. На стадії 1\2 фіналу: переможець 1А-4В виходить на переможця 3А-2В, відповідно переможець 2А-3В зустрінеться з кращою командою пари 4А-1В;

5.9.3. команди, які вилітають на стадії ¼ фіналу розігрують Кубок Поділля і відповідно місця з 5 по 8 за коловою системою;

5.9.4. команди, які посядуть 5 та 6 місця у підгрупах розігрують Кубок Виклику за коловою системою і визначають місця з 9 по 12;

5.9.5. команди, які посядуть 7 та 8 місця у підгрупах розігрують Кубок Надії за коловою системою і визначають місця з 13 по 16;

5.9.6. команди, які посядуть 1 та 2 місце автоматично підвищуються у класі;

5.9.7. команди, які посядуть 3-4 місця гратимуть стикові матчі з командами дивізіону 3, які посядуть 12 та 11 місця у серіях з двох матчів за право підвищитися у класі (система визначення переможця аналогічна, як в пункті 5.6.3.);

5.9.8. команди, які за підсумками сезону посядуть місця з 1 по 14 на наступний рік формують Дивізіон 4, а команди, які посядуть місця з 15 і нижче, наступний сезон розпочнуть у Дивізіоні 5.

5.9.9. команди, як посядуть 9 місця і нижче грають втішний Кубок по системі визначеній оргкомітетом для визначення місць з 17 по 22 і так далі.

 

 

РОЗДІЛ 6. АРБІТРАЖ ТА СЕКРЕТАРІ ЗМАГАНЬ

 

6.1. Арбітраж змагань проводиться арбітрами, рекомендованими суддівським комітетом АМФФХО і затвердженими Президією Асоціації. Суддівство здійснюється у відповідності до «Правил гри у футзал», а також у відповідності до змін та доповнень, які містяться у циркулярних листах ФІФА. Прохання команд щодо заміни арбітрів та інспекторів не приймаються.

6.2. Призначення арбітрів на ігри здійснюється комісією з призначень у складі голови суддівського комітету, заступника голови та особами затвердженими Президією Асоціації.

6.3. Призначені арбітри у випадку неможливості прибути на гру зобов'язані своєчасно повідомити про це Асоціацію, але не пізніше, ніж за 2 дні до гри.

6.4. У випадку неявки на гру арбітра матчу його обов'язки виконує другий арбітр, при його відсутності - гру проводить уповноважена особа призначена АМФФХО. До арбітрів, які не з’явилися на гру застосовуються дисциплінарні санкції.

6.5. За 1 годину до початку матчу арбітри зобов'язані оглянути місце проведення змагань і, якщо виявлено недоліки, вимагати від керівництва спортивних споруд ліквідувати їх.

6.6. Арбітр зобов'язаний разом з представниками команд до початку гри заповнити протокол, узгодити кольори форми і перевірити наявність щитків у футболістів.

6.7. Після закінчення гри арбітр зобов'язаний протягом 30 хвилин оформити протокол гри. Ставити підписи від імені команд мають право тільки тренери, начальники команд, або, при відсутності таких, капітани команд.

6.8. Якщо матч не розпочався вчасно з вини арбітрів, то на них накладаються дисциплінарні та штрафні санкції.

6.9. Якщо в ході гри мали місце попередження, вилучення гравців, травми, порушення громадського порядку чи подання протесту, арбітр повинен внести в протокол відповідний запис.

6.10. Арбітр відповідає за допуск гравців до гри.

6.11. Після закінчення гри арбітр зобов'язаний до 24-ої години цього ж дня в усній формі, телефоном, телеграфом, факсом повідомити Асоціацію про результат гри, попередження, вилучення, протест та ін.

6.12. Протягом 24 годин після закінчення гри арбітр зобов'язаний представити у Асоціацію протокол матчу за адресою: м. Хмельницький, вулиця зарічанська, 9, офіс 205.

6.13. У випадку порушень громадського порядку під час проведення гри члени суддівської бригади зобов'язані повідомити представників команд про подачу протесту. Якщо під час гри або після її закінчення мали місце інциденти, усі члени суддівської бригади, представники команд зобов'язані наступного дня прибути до Асоціації і дати письмові пояснення.

6.14. За несвоєчасні подання документації, повідомлення про результати гри, виставлені оцінки; за невнесення до протоколу та рапорту попереджень та вилучень, які мали місце під час гри, подання протесту та ін. на суддів накладаються дисциплінарні та штрафні санкції згідно дисциплінарного Кодексу рішенням КДК АМФФХО. До прийняття відповідних рішень винні особи відсторонюються від суддівства.

6.15. Комітет арбітрів несе відповідальність перед Президією АМФХО за встановлене невиконання арбітрами своїх обов'язків, вимог Правил гри, Регламенту.

6.16. Відповідно до рішення Президії АМФФХО за кожним Дивізіоном буде закріплений секретар, в обов’язки якого буде входити: оформлення документації, ведення статистичних даних, контроль за діями арбітрів, дисциплінарна та профілактична робота з представниками команд.

 

 

РОЗДІЛ 7. ВИТРАТИ УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ

 

7.1. Клуби, які беруть участь у ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу несуть повну відповідальність щодо фінансових умов про проведення змагань.

7.2. Команди - учасниці ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницького з футзалу у Дивізіонах 1,2,3 зобов’язані виконувати фінансові умови відповідно до рішення, яке було затверджено на загальних зборах представників команд 10-го жовтня 2014 року. Відповідно до нього, кожна команда-учасниця Дивізіону 1,2,3 повинна сплатити внесок у розмірі 3400 гривень (до 20 жовтня першу частину 1700 гривень, та до 17 грудня другу частину 1700 гривень). У Дивізіоні 4 кожна команда-учасниця повинна сплатити внесок у розмірі 2300 гривень (до 02 листопада першу частину - 1150 гривень, до 20 грудня другу частину – 1150 гривень). Кошти можна перерахувати на розрахунковий рахунок АММФХО.

Платіжні реквізити АМФФХО: р/р № 26009452311400 в АТ «Укрсиббанк» м. Харків, МФО 351005, ЗКПО 38618392. Отримувач – Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Призначення платежу – безповоротна фінансова допомога від команди (вказати назву команди).

Розміри витрат на суддівство складають у Дивізіоні 1,2 – 100 гривень з команди за гру, у Дивізіоні 3 – 70 гривень з команди за гру, у Дивізіоні 4 - 60 гривень з команди за гру. Розрахунок проводиться безпосередньо перед початком гри.

7.3. Витрати, пов'язані з участю команд у змаганнях під егідою АМФФХО, несе організація, яка заявляє команду. У разі відмови від участі у змаганнях або припинення участі в змаганнях, кошти, перераховані на р/р АМФФХО, не повертаються.

7.4. У випадку, коли гра не відбулася у зв'язку з неприбуттям однієї з команд, арбітр отримує винагороду від команди, яка з’явилася на матч на підставі пункту 7.2.

7.5. Оплата праці арбітрів, лікаря, що обслуговують матчі, здійснюється не пізніше ніж за 15 хвилин до початку матчу.

7.6. Відповідно до рішення Президії АМФФХО присутність інспектора на матчах ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату (Кубку, Суперкубку) Хмельницької області з футзалу) не передбачається.

7.7. У разі необхідності додаткових витрат протягом сезону, або у зв'язку з офіційним підвищенням курсу валюти, Президія АМФФХО має право ухвалити рішення про корегування розмірів внесків, оплати арбітрів та ін.

7.8. У випадку, якщо команда має заборгованість, то заявка та дозаявка гравців не приймається.

7.9. Витрати, пов'язані з участю команд у змаганнях: проїзд до місця гри, проживання, харчування, забезпечення спортінвентарем оплачуються самою командою або організаціями які їй сприяють.

7.10. Усі фінансові операції, пов'язані з витратами на арбітрів та інший обслуговуючий персонал є правомірними і здійснюються на основі чинного законодавства України.

 

РОЗДІЛ 8. МІСЦЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

 

8.1. Змагання під егідою Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області проводяться на майданчиках розмір яких має бути не меншим за 35х16 метрів і не більше 42х22 метра.

8.2. З метою дотримання безпеки глядачів, учасників, арбітрів, змагання дозволяється проводити тільки в спортивних залах, прийнятих до експлуатації державними комісіями та АМФФХО. При проведенні ігор перевага надається залам, які відповідають вимогам «Правил гри у футзал».

8.3. Керівництво спортивних споруд для організації матчу повинне забезпечити:

а) обладнані роздягальні для обох команд та арбітрів;

б) наявність медперсоналу з набором необхідних медикаментів для надання невідкладної медичної допомоги;

в) наявність табло, а при його відсутності годинника (хронометра) для обліку ігрового часу, який має бути на видному місці в полі зору обидвох команд;

г) місця для запасних гравців, представників команд, інспектора та медперсоналу;

д) ігровий майданчик відповідних розмірів,

е) демонстратор фолів.

8.4. Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області забезпечує учасників двома м'ячами, які відповідають Правилам гри у футзал.

8.5. Час початку матчів визначає Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області згідно погодженого графіку оренди спортивних споруд.

 

 

РОЗДІЛ 9. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ

 

9.1. Оформлення заявочних документів проводиться згідно графіку, затвердженого АМФФХО.

9.2. Клуб, команда яка є учасницею змагань під егідою АМФФХО, повинні у відповідний термін представити до Асоціації таку заявочну документацію:

- юридична адреса та банківські реквізити клубу. Обов'язково зазначити номера телефонів, факсу, електронну адресу, сайт;

- склад керівників футзального клубу (президент, головний тренер, начальник команди та ін.);

- заявочні листи встановленого зразка у 2- х примірниках з підписами спортивних лікарів, завірених печатками спортивно-медичних установ в електронному та паперовому вигляді;

- договір про спільну діяльність з фарм-клубом за необхідністю;

- договір зі страховою компанією (при наявності);

- історія команди, кольорова фотокартка команди, клубу у спортивній формі в електроному вигляді;

- відомість здачі спортсменами «Правил гри у футзал», затверджена комісією АМФФХО;

- платіжне доручення про сплату заявочного та членського внеску, а також платіжне доручення про сплату заборгованості з обов'язкових внесків, санкцій за минулий рік, якщо вони мали місце.

9.3. Команди отримують завірений підписом і печаткою один примірник заявочного листа.

 

 

РОЗДІЛ 10. ПОРЯДОК ПОДАННЯ ТА РОЗГЛЯД ПРОТЕСТІВ

 

10.1. Протест подається на факти дії або бездіяльності, пов'язані з недотриманням Правил гри у футзал чи порушенням Регламенту. Протести розглядаються контрольно-дисциплінарним комітетом АМФФХО та Президією АМФФХО. Необхідною умовою розгляду протесту є внесення закладу в розмірі 300 гривень.

10.2. Головний тренер, (начальник) команди після закінчення гри зобов'язаний впродовж 30 хвилин попередити арбітра та представника команди-суперниці щодо подання протесту, про що головний арбітр робить запис у протоколі гри. Арбітр, другий арбітр у разі подання протесту або наявності інших серйозних конфліктів, які мали місце в грі, негайно повідомляють про це АМФФХО, а також подають письмові пояснення стосовно інцидентів.

10.3. Письмовий протест має бути підписаний головним тренером (начальником) чи представником команди і протягом 24 годин поданий у АМФФХО.

10.4. Необхідною умовою розгляду протесту є внесення закладу в розмірі 300 грн. У випадку задоволення протесту ці кошти повертаються клубу. У разі відхилення протесту вказана суму перераховується на рахунок АМФФХО.

10.5. Не приймаються до розгляду несвоєчасно подані протести, а також протести, подані на рішення арбітрів (виключення становлять моменти, які чітко помітні на відеозоймці та вплинули на хід поєдинку. В таких випадках представник клубу оформлює відповідне звернення у якому чітко вказує свої зауваження та вимоги та подає його до АМФФХО упродовж 24 годин після завершення матчу. Якщо вина арбітра буде доведена він буде відсторонений від ігор на термін визначений рішенням КДК АМФФХО) у зв'язку з такими подіями, які мали місце під час проведення матчу:

- призначення або не призначення вільних, штрафних та 6-метрових ударів;

- визначення виходу м'яча за межі майданчика і надання права вводу м'яча у гру;

- зараховане чи не зараховане взяття воріт;

- попередження і вилучення гравців з майданчика.

10.6. Перед початком розгляду всіх спірних справ сторони декларують і підтверджують, що вони визнають винятковість юрисдикції Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області.

10.7. Прийняті згідно протесту рішення можуть бути оскаржені офіційними особами, яких стосуються ці рішення безпосередньо в апеляційному комітеті Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області.

10.8. Рішення, що оскаржуються, можуть бути підтверджені, відмінені або змінені апеляційним комітетом. До рішення можливе внесення змін зі шкодою для сторони, яка звернулась з проханням про перегляд.

10.9. Якщо гра була проведена без належної спортивної боротьби, пасивно, з неповагою до глядачів, то Асоціація має право за поданням відповідних рапортів арбітром матчу анулювати результат гри, зарахувати обом командам поразку -:- та накласти на команди дисциплінарні та штрафні санкції.

 

 

РОЗДІЛ 11. НАГОРОДЖЕННЯ

 

11.1. Командам, яка посіли перші місце в ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу у Дивізіонах 1, 2, 3, 4 присвоюється звання «Переможець ПРЕМІУМ-ЛІГИ». Вони нагороджується Кубками, дипломами та цінними подарунками. Гравці, тренери та інші керівники команди нагороджуються медалями та дипломами. Президія АМФФХО нагороджує пам’ятними сувенірами та призами.

11.2. Команди, які посіли 2 та 3 місця в ПРЕМІУМ-ЛІЗІ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу у Дивізіонах 1, 2, 3, 4, нагороджуються Кубками, дипломами, цінними призами. Гравці, тренери, інші керівники команди нагороджуються медалями відповідних ступенів і дипломами. Президія АМФФХО нагороджує пам’ятними сувенірами та призами.

11.3. Переможці розіграшу Кубкових змагань серед учасників ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу, а також Суперкубку нагороджуються Кубками, грамотами, цінними призами та дипломами. Фіналісти нагороджуються грамотами та дипломами. Президія АМФФХО нагороджує пам’ятними сувенірами та призами.

11.4. Команди, які здобули перемоги у втішних Кубках, володар Кубку ліги нагороджуються Кубками, дипломами, цінними призами.

11.5. За результатами ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу АМФФХО визначає та нагороджує дипломами і призами кращих гравців у п’яти номінаціях у кожному дивізіоні.

11.6. Нагородженню за результати, досягненні у змаганнях в складі команди, підлягають гравці, які провели не менше 50% ігор.

11.7. Усі команди-учасниці ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу у сезоні 2014-2015 років нагороджуються пам’ятними сувенірами та подарунками.

Офіційне нагородження переможців та призерів змагань проводиться керівництвом Асоціації в урочистій обстановці.

 

 

РОЗДІЛ 12. ТЕРМІНИ СПЛАТИ СТЯГНЕНЬ У ВИГЛЯДІ

ВНЕСКІВ

 

12.1. Стягнення у вигляді внесків на розрахунковий рахунок Асоціації сплачуються не пізніше п'яти діб від дати прийняття рішення КДК АМФФХО. За невиконання цих умов на команду накладаються додаткові санкції та дисциплінарні стягнення, а оштрафовані гравці не мають права брати участь у матчах, тренери і керівники перебувати в технічній зоні під час гри.

12.2. Представники команди, на яку було накладено дисциплінарні санкції, в разі незгоди з рішенням КДК, мають право протягом 5 діб, подати заяву до апеляційного комітету АМФФХО.

 

РОЗДІЛ 13. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

13.1. Усі питання, які не передбачені цим Регламентом, регулюється Президією Асоціації. За відсутності спеціальних положень Президія приймає рішення на основі принципів, які практикуються УЄФА та ФІФА.

13.2. Міні-футбольним (футзальним) клубам, командам, спортивним організаціям не рекомендується переносити свої суперечки до громадянських судів. Усі суперечки, що стосуються неузгодженостей між міні-футбольними організаціями та командами області чи регіону, повинні вирішуватися тільки в межах Асоціації.

13.3. Положення цього Регламенту діють з моменту його затвердження Президією АМФФХО і до прийняття нового Регламенту.

13.4. Усі додатки до дійсного Регламенту є його складовою частиною.


 

«ЗАТВЕРДЖУЮ»

Керівник Асоціації

міні-футболу (футзалу)

Хмельницької області

І.Я. Гончар

 

«___» __________ 2014 року


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 62; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты