Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


До Регламенту про проведення розіграшу ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу у сезоні 2014-2015 років




 

1. Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області розглядає розіграш ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу у сезоні 20134-2015 років, як один з основних турнірів, тому участь усіх команд є обов’язковою.

2. Кубковий турнір проводиться відповідно до сітки та термінів, затвердженими Президією АМФФХО.

3. Змагання проводяться за системою з вибуванням у серіях з двох матчів на всіх етапах змагань. До прикладу (якщо перший матч закінчився внічию, а другий виграла команда А, далі проходить команда А; або у першому матчі команда А виграла у команди В з різницею у два м’ячі, а у другому програла з різницею в три, або більше, далі проходить команда В; у випадках, якщо обидва матчі закінчаться внічию, або кожна з команд виграє з однаковою різницею м’ячів за підсумками другого матчу пробивається серія 6-ти метрових ударів (по 5 кожна з команд). Якщо і вони не виявлять переможця, то 6-метрові удари пробиватимуться і далі до не забитого м'яча);

4. Пари формуються у відповідності до складу дивізіонів з умовою, що повну кількість команд для проведення матчів 1\8 фіналу складуть команди, які найвижчі за рейтингом з дивізіону нижчого за рангом.

5. Матчі розіграшу ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалуповинні розпочинатися у точно визначений календарем змагань час.

6. У розіграші ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу дійсні ті ж заявки, що й у Чемпіонаті. Дозаявка можлива лише у встановлений час, тобто з 21-го грудня 2014 року по 09-е січня 2015 року включно. З 10-го січня 2015-го року дозаявки та переходи гравців у Преміум-лізі заборонені.

7. У кожному матчі розіграшу ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу у рапорт арбітра вноситься 14 футболістів.

8. Дисциплінарні санкції (попередження, вилучення), які отримали футболісти у іграх чемпіонату, враховуються і в іграх розіграшу Кубку та навпаки.

9. У випадку переходу футболіста під час сезону до іншого клубу (команди), він може продовжити участь у матчах розіграшу ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу у складі нового футбольного клубу (команди), якщо це було зроблено у трансферне вікно та відповідно до пункту 3.40.2

10. У випадку неявки на першу гру рішенням КДК ХОФФ клуб (команд) автоматично знімається з розіграшу ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу і до цієї команди застосовуються дисциплінарні санкції.

11. У випадку участі у матчі неоформленого у встановленому порядку гравця, клуб (команда) рішенням КДК ХОФФ знімається з розіграшу ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу і до цієї команди застосовуються дисциплінарні санкції.

12. За участь у матчі заявленого але не внесеного у рапорт арбітра матчу гравця, клуб (команда) рішенням КДК ХОФФ знімається з розіграшу ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого Кубку Хмельницького з футзалу і до цієї команди застосовуються дисциплінарні санкції.

13. Зміни та доповнення до цього Регламенту розглядає Комітет з проведення змагань.

14. Кубок є власністю Клубу і не є перехідним.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 49; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты