Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Відповідь:А, Б, В, Г.




Текстовий процесор MS Word можна вико­ристовувати для пошуку і заміни тексту, форма­тування знаків абзацу, розривів сторінок та інших елементів. Для розширення пошуку використову­ються підстановлювальні знаки і коди.

Пошук можна здійснити при виконанні ко­манди меню Правка ^ Знайти (MS Word 2003), на вкладці Основне ^ Знайти/Замінити (MS Word 2007). У діалоговому вікні Знайти й замінити потрібно вста­новити необхідні параметри пошуку (напрям по­шуку/заміни, всі словоформи, спеціальні тощо).

У MS Word можна здійснювати швидкий по­шук усіх входжень зазначеного слова або фрази; знайти, замінити або видалити параметри форма­тування знаків; здійснювати пошук і заміну знаків абзацу, розривів сторінок та інших елементів; здійснювати пошук і заміну всіх словоформ.

10. Відповідь: А, Б, Д.

Графічний редактор Paint дозволяє створювати малюнки, що містять написи. Вони є ча­стиною малюнка.

Інструмент А Напис: розтягується текстова рамка, всередині якої є текстовий курсор. Для зміни вигляду, розміру або накреслення шрифту використовується Панель атрибутів тексту, яка викликається командою меню Вигляд ^ Панель атрибутів тексту.

Шрифти


 

 


Кириллический
Ж К ч шъ

і>: Adobe Fangsong Sid R


 

 


Закінчивши введення і редагування тексту, його можна виділити звичайною рамкою і перенести у будь-яке місце малюнка.

11.Відповідь: А, В, Г.

Основні характеристики комп'ютера залежать від характеристик його складових: тип, швидкодія процесора; ємність оперативної пам'яті; тип і ємність жорсткого диска та час до­ступу до нього; розмір, тип і швидкість відеопам'яті; наявність мультимедіа компонентів: DVD, звукова плата, гучномовці, TV-тюнер, мікрофон, навушники тощо. Характеристики комп'ютера, які вважаються суттєвими при доборі його конфігурації: тип, швидкодія проце­сора; обсяг оперативної пам'яті; вид і тип відеокарти й обсяг відеопам'яті [5: 46].

12.Відповідь: А, Б, Г.

Тип даних однозначно обумовлюється обсягом фізичної пам'яті комп'ютера, необхідним для збереження даних цього типу, та переліком припустимих операцій і функцій над даними. У мові програмування Pascal визначено стадартні типи даних, також надано можливості зі створення власних типів даних.

• різновиди цілого типу — Integer, Shortint, Longint, Byte, Word; тип Word (діапазон від 0 до 65 535) і тип Byte (діапазон від 0 до 255) є підмножинами натуральних чисел з нулем і належать до цілого типу даних;

• різновиди дійсного типу — Real, Singl, Double, Extended, Comp;

• символьний тип Char;

• логічний тип Boolean.

У мовах програмування використовуються такі типи величин: символьні, логічні, рядкові.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 70; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты