Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Аліна Юрченко




31. Соціально-педагогічна допомога багатодітним. Законодавчо-правова база соціально-педагогічної допомоги багатодітним сім'ям. Типові проблеми багатодітних сімей. Матеріальні та психологічні проблеми. Проблеми організації навчання та розвитку дітей. Проблеми стосунків між дітьми. Організація відпочинку в багатодітних сім'ях. Види і форми соціально-педагогічної допомоги багатодітним сім’ям.

32. Особливості роботи соціального педагога з інвалідами. Види інвалідності. Роль роботи соціального педагога з інвалідами: корекційно-розвиваючий просвітницький, консультативний. Методи роботи соціального педагога з інвалідами-бесіда спостереження, аналіз продуктів діяльності, гра. Основні напрямки роботи соціального педагога з сім'єю дітей-інвалідів. Форми роботи з батьками дітей-інвалідів.

33. Особливості роботи соціального педагога із сім’єю, яка має дитину з особливими потребами. Основні напрями допомоги соціального педагога сім’ї, яка має дитину з особливими потребами. Характеристики сімей, які мають дітей з особливими потребами. Мета і завдання патронажу.

Саша

34. Соціально-педагогічна технологія попередження злочинності серед дітей шкільного віку. Завдання соціально-педагогічної роботи з попередження дитячої злочинності. Шляхи взаємодії соціального педагога з сім'єю щодо попередження дитячої злочинності

35. Методика соціально-педагогічної роботи стосовно проблем дитячої жорстокості та агресивності. Агресивність та жорстокість у підлітковому середовищі Соціальні передумови виникнення дитячої агресивності та жорстокості. Проблема досягнення успіху та особливості становлення між особистісних стосунків в контексті соціально-педагогічної роботи. Стреси як чинники виникнення дитячої нервозності.

36. Соціально-педагогічна робота соціального педагога з дітьми, позбавленими батьківського піклування. Роль соціального педагога в роботі медико-педагогічних комісій з питань направлення дітей у спеціалізовані школи-інтернати та комісій з питань позбавлення батьків батьківських прав.

Яна

 

37. Соціально-педагогічна діяльність з "прийомними сім'ями". Види прийомних сімей. Мета і завдання соціального супроводу прийомних сімей.

38. Неповна сім’я як об’єкт соціально-педагогічної роботи. Зміст соціально- педагогічної роботи з неповними сім’ями. Налагодження партнерства та співробітництва матері (батька) з дитиною як запорука ефективності соціально-педагогічної роботи з неповною сім’єю.

39. Соціально-педагогічна профілактика девіантної поведінки у сім’ї. Форми та методи соціальної-педагогічної роботи з сім’ями девіантів.

40. Технології ресоціалізації особистості в закладах пенітенціарного профілю. Реалізація принципу пенітенціарної діяльності виправних закладів.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 92; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты