Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Посередництво




На занятті з англійської мови у одному з коледжів розгорівся конфлікт між двома студентками. Галина робила презентацію роботи на тему "Традиції, звичаї Англії". Катерина, студентка цієї ж групи, постійно їй заважала. Вона постійно іронічно посміхалася, тихенько розмовляла з сусідкою по парті. В один момент Катерина голосно розсміялася, дивлячись на Галину. Це вплинуло на дівчину. Вона почала збиватися, робити помилки і не розповіла групі частину роботи, яку дуже добре підготувала. Галина була у розпачі від свого виступу і бачила, що викладач очікувала від неї кращого виступу.

В кінці уроку, коли пролунав дзвінок, Галина підійшла до Катерини з обурливим звинуваченням. Між: дівчатами почалася сутичка, під час якої Галина вдарила Катерину. Вчасно втрутилася вчителька і студенти групи.

Галина і Катерина - дві розумні, активні студентки; прекрасно знають англійську мову і добре навчаються з інших предметів. Вони беруть активну участь у суспільній громадській роботі групи і коледжу. Вони разом вчилися в одній школі і недолюблювали одна одну ще з того часу. У коледжі між ними постійно відбувалися суперечки, в групі і в коледжі про них поширюються різні чутки. Група починає ділитися на угрупування, які підтримують одну з дівчат.

Після бійки Катерина звернулася до директора коледжу з вимогою про винесення догани Галині, а можливо - її звільнення. Директор радить дівчатам поговорити між собою за допомогою нейтральної людини (посередника) викладачки з математики, яка не викладає в їх груш* але є авторитетний, доброзичливий педагог.

Куратор групи, викладачі, що працюють у цій групі занепокоєні сваркою. Вони Не бажають переходу жодної з цих дівчат в іншу групу або в коледж. Адже ці дві студентки є хорошим прикладом для інших у навчанні і позанавчальній роботі.


Спільні інтереси.

Ні Катерина, ні Галина не хочуть переходити навчатися у іншій групі, а тим більше коледжі, їм обом подобається ця група, оскільки вона спеціалізується за фахом, який обрали дві дівчини для майбутньої діяльності. Студенток влаштовує також психологічний клімат у групі: усі в групі тягнуться один до одного, виявляються спільні інтереси, ніхто не прагне виділитися.

Інформація для Катерини

Галина завжди дратувала Катерину. Вона вважала, що Галина завжди хоче бути лідером і не визнає інших авторитетів. Вона не забуде, що в школі Галина постійно наговорювала на неї учням і вчителям. Напевно, Олег і розійшовся з нею із-за її характеру. Катерині Олег не подобається, хоча він постійно на неї дивиться. А тепер коли Галина вдарила Катерину, їй хочеться поставити цю дівчину на місце.

Інформація для Галини.

Галина завжди відчувала суперництво зі сторони Катерини. Вона завжди намагалася мати переваги і показувала це Галині. Нещодавно Галина розійшлася з своїм хлопцем Олегом і їй, здається, що він почав зустрічатися з Катериною. На занятті з англійської вона знову відчула зверхність Катерини, яка хотіла, напевно, довести, що вона знову переможець.



Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 62; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты