Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Умови проведення Конкурсу – 2013/14




Стипендіальної програми «Завтра.UA»

1. Всеукраїнська благодійна організація «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива»(надалі за текстом – Фонд та/або Фонд Віктора Пінчука)в рамках реалізації благодійної програми: «Стипендіальна програма «Завтра.UA» (далі за текстом – Стипендіальна програма «Завтра.UA») проводить відкритий конкурсдля добору найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних вищих навчальних закладів (ВНЗ) України .

2. В конкурсі можуть брати участь студенти 3 – 6 курсів денної форми навчання, які навчаються у:

2.1. ВНЗ – партнерах Програми (дивись Перелік ВНЗ – партнерів Стипендіальної програми «Завтра.UA» на 2013/14 навчальний рік);

2.2. Інших вітчизняних ВНЗ ІV рівня акредитації (незалежно від форми власності).

3. Етапи конкурсу:

3.1. Підготовчий етап (червеньвересень 2013)включає проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії, оголошення про умови Конкурсу – 2013/14; підписання договорів з новими ВНЗ – партнерами Стипендіальної програми «Завтра.UA», тощо.

3.2. Прийом та реєстрація документів 01 – 25 жовтня 2013 року:

3.2.1. від студентів, які подають документи безпосередньо до Програми позапроцедурою первісного добору (Етап 1), що здійснюється силами ВНЗ – партнерів Програми.

3.2.2. від студентів, які подають документи через ВНЗ – партнери до уповноваженого представника свого ВНЗ та реєструються на конкурс за результатами первісного добору (Етап 1), який здійснюється силами ВНЗ – партнерів Програми.

3.3. Етап 1 (01 жовтня – 25 жовтня 2013) – включає добір лише серед тих студентів, які навчаються в ВНЗ – партнерах Програми та подають документи на конкурс через ВНЗ до уповноваженого представника ВНЗ. Здійснюється силами ВНЗ відповідно до укладеної угоди між Фондом і ВНЗ та у межах встановленої для ВНЗ квоти.

3.4. Етап 2 (листопад 2013 – лютий 2014) передбачає розгляд фаховими експертами конкурсних робіт студентів за принципом: кожну роботу незалежно оцінюють троє фахових експертів. Роботи передаються експертам на перевірку без зазначення прізвища автора роботи, курсу та ВНЗ, в якому навчається конкурсант. Імена експертів, що проводять оцінку робіт, не розголошуються. Загальна оцінка за конкурсну роботу є сумою оцінок, виставлених трьома експертами. В рамках цього етапу також відбувається оцінювання наукової та соціальної діяльності конкурсантів, відповідно до поданих на конкурс документів, що її підтверджують, а також оцінювання есе (нарису) соціального характеру, яке за бажанням подається конкурсантом.

3.5. Етап 3 (лютий – квітень 2014) передбачає проведення очних одноденних змагань серед переможців 2-го етапу конкурсу у декількох містах України (на базі ВНЗ – партнерів Програми). Мета очного етапу – оцінювання особистісного потенціалу учасників Конкурсу. Оцінювання проводиться представниками Фонду й залученими експертами за окремо визначеною програмою.

3.6. Оголошення результатів конкурсу (травень 2014).


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты