Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Обґрунтуйте основну концепцію діяльності вашої організації на ринку.




Оберіть галузь та вид бізнесової діяльності та сформулюйте основні параметри вашої організації.

Галузь діяльності організації – будівельна. Вид діяльності – виробництво бетону.

ТМ «Бетон від Ковальської» - це національний виробник будівельних матеріалів що пропонує найбільший асортимент бетонних сумішей, виробів з бетону, залізобетонних виробів, які сертифіковані за світовими стандартами якості, а також послуги для зручності клієнтів – доставка, укладання бетону, післяпродажне обслуговування, послуги лабораторії з контролю якості.

Завод ЗБК ім. Світлани Ковальської, заснований у 1956 році, нині є найпотужнішим підприємством будівельної галузі України, щороку випускаючи понад 1 200 000 м3 бетонних сумішей, 200 000 м3 залізобетонних виробів та 300 000 м2 фігурних елементів мостіння. Завод також має власну лабораторію, що проводить вхідний та вихідний контроль якості сировини і готових виробів відповідно, веде експериментальні роботи по розробці нових рецептур та тестуванню хімічних домішок, що підвищують якість бетонних сумішей. Завдяки залученню провідних іноземних спеціалістів та власній технічній базі постійно ведуться роботи по вдосконаленню якості бетону.

Завод залізобетонних конструкцій ім. Світлани Ковальської – підприємство, що швидко розвивається, опановуючи найновітніші розробки в галузі будівництва. Прагнення бути і залишатись найкращими у сегменті загальнобудівельних матеріалів, підтверджене постійним зростанням потенціалу виробництва.

На сьогоднішній день виробничі потужності заводу ЗБК ім. С.Ковальської складаються з 10 цехів та 8 бетонозмішувальних вузлів, які виготовляють 4000м3 бетонних сумішей та залізобетонних конструкцій на добу.

 

Обґрунтуйте основну концепцію діяльності вашої організації на ринку.

Наша місія – задовольнити потреби будівельних компаній, пропонуючи широкий спектр різноманітних товарів для будівництва найкращої якості та забезпечити надійність та довговічність нашої продукції, при умові неухильного дотримання екологічної безпеки.

Тому важливою концепцією нашого підприємства єконцепція вдосконалення товару. Покупець буде прихильним до товару з найвищою якістю і найкращими властивостями, тому наша фірма спрямовує свої зусилля на постійне удосконалення товару.

Оскільки завод має власну лабораторію, то це дозволяє проводити вхідний та вихідний контроль якості сировини і готових виробів відповідно. Лабораторія заводу веде експериментальні роботи по розробці нових рецептур та тестуванню хімічних домішок, що підвищують якість бетонних сумішей.

Сьогодні нараховується сотні рецептур, за якими виготовляється бетон різної щільності, міцності, водопроникності, і т. д., в залежності від галузі використання і призначення. Роботи по вдосконаленню якості бетону постійно ведуться завдяки залученню провідних іноземних спеціалістів та власній технічній базі.

Будівництво вимагає дотримання пропорцій в кожній деталі, тому на заводі встановлене програмне забезпечення, завдяки якому дозування компонентів сумішей проводиться з точністю до 0,10 % від загальної маси бетону!

Другою, не менш важливою концепцією є удосконалення виробництвав умовах надмірного попиту на даний товар. За рахунок вдосконалення виробництва знижені витрати дозволяють знизити ціну і обслуговувати нові сегменти ринку. За цією концепцією торговельна марка «Бетон від Ковальської» згодом об’єднала продукцію багатьох заводів: ЗБК ім. Світлани Ковальської, з 2002 року – завод «Бетон Комплекс», з 2004 – завод «Бетон Сервіс», з 2006 – «Автобудкомплекс-К», а з 2007 - ВАТ «Будіндустрія», м. Чернігів.

Один з найперспективніших активів групи «Ковальська» - оновлений завод «Бетон Комплекс», що пропонує широкий вибір бетонних сумішей, залізобетонних елементів зв’язкового каркасу, серійних залізобетонних виробів, а також інших товарів загально-будівельного призначення під торговельною маркою «Бетон від Ковальської». Починаючи з 2003 року на заводі «Бетон Комплекс» постійно проводиться оновлення виробничої бази та розширення виробничих потужностей. Результатом цієї роботи є повна автоматизація виробничих процесів, будівництво лінії з виробництва вібропресованих бетонних виробів, запровадження стендової технології виробництва залізобетонних виробів Також на заводі були введенні в дію декілька нових бетонозмішувальних вузлів, завдяки яким потужність підприємства зросла до понад 600 000 м3 товарних бетонів і будівельних розчинів та близько 200 000 м3 залізобетонних виробів на рік.

Завод "Бетон Сервіс", що також представляє всю номенклатуру продукції під торговельною маркою «Бетон від Ковальської». Протягом 2006-2008 років активи заводу «Бетон Сервіс» поповнились двома новими вузлами по виробництву бетонних сумішей. Це дало змогу збільшити виробничі потужності в декілька разів, до 300 000 м. куб. бетону на рік. Технологічна розробка є втіленням спільної праці німецьких, італійських та українських спеціалістів.

Постійний розвиток виробничої бази, сучасна система логістики дали змогу підприємству за короткий час увійти до 5 найбільших виробників бетону столиці України. Наявність власного парку автобетонозмішувачів дозволяє оперативно, без жодних зволікань доставляти якісні бетонні суміші ТМ «Бетон від Ковальської» по м. Києву та Київській області.

Постійне розширення асортименту, комфортні умови співпраці, гарантії якості продукції та орієнтування на клієнта – все це робить «Бетон від Ковальської» найкращим вибором для будівництва.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 59; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты