Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Опишіть ринкове середовище та ринки вашої організації (конкуренти, постачальники, посередники, цільові клієнти…) та дайте оцінку стану середовища та ринків.




На діяльність кожної фірми, діють фактори зов­нішнього впливу. Вони поділяються на фактори безпосереднього впливу (мікро середовище), так і на опосередковані фактори (макро середовище). Без­посередньо на діяльність нашої фірми впливають конкуренти, постачальни­ки, посередники, споживачі і контактні аудиторії.

Щороку сотні підприємств стають клієнтами компанії, завдяки високій якості продукції та бездоганному обслуговуванню. Репутація «Бетону від Ковальської» підтверджена роками співробітництва з провідними забудовниками, а якість нашого бетону втілена у чисельних житлових, торгівельних, промислових та ін. об’єктах по всій Україні. Масштаби виробництва забезпечені заводами-виробниками, що входять до промислово-будівельної групи «Ковальська».

Розглянемо складові ринкового середовища нашої фірми.

 

Партнери-клієнти підприємства є абсолютно різного рівня - це і будівельні корпорації, і приватні фірми, і індивідуальні замовники:

Холдингова компанія «Київміськбуд»

Комунальне підприємство «Житлоінвестбуд-УКБ»

ТОВ «Солтстрой»

ЗАТ «Аеробуд»

Корпорація «Метробуд»

ЗАТ «Фірма «Фундамент»

Корпорація «Столиця»

 

Партнери-постачальники:

ВАТ «Подільський цемент»

ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

ТОВ «Юнігран»

ТОВ «Фірма «Транзит»

Вищезазначені постачальники нашої фірми це організації, які забезпечують нас товарами та послугами для здійснення виробничої діяльності. Від того наскільки надійними і ефективними будуть постачальни­ки залежить можливість вчасно отримувати найякіснішу сировину, а від цього в значній мірі залежить наша конкурентоспроможність.

 

Маркетингові посередники:

Маркетингові посередники - це фірми, які допомагають просувати, про­давати, та розповсюджувати товари серед кінцевих споживачів. До маркетин­гових посередників відносяться також фірми по організації руху товару, дистриб’ютори, агентства по наданню маркетингових послуг та фінансові посере­дники.

Приватне підприємство “Автомікс – Спецтранс” є офіційним дилером ВАТ “ЗЗБК ім. С. Ковальської” та працює на будівельному ринку з 2004 року.

Основним напрямком діяльності підприємства є перевезення бетону та бетонних сумішей бетонорозмішувачами.

«Автобудкомплекс-К» - вантажні перевезення по всій Україні, переважно, продукції будівельного призначення, а з 2006 року підприємство поповнило ряди виробників товарного бетону та будівельних розчинів, які також випускаються під маркою «Бетон від Ковальської». Стратегічно вигідне розташування та близькість сировинної бази, дозволило звести влітку 2006 року на терирторії ТОВ «Автобудкомплекс-К» стаціонарний бетонозмішувальний вузол ELBA, а згодом, на початку 2008 року, запрацювала повністю автоматична лінія з виробництва бетону та будівельних розчинів потужністю 100 м3 на годину. Постійний розвиток виробничої бази, сучасна система логістики дали змогу підприємству за короткий час увійти до 5 найбільших виробників бетону столиці України.иємству за короткий час увійти до 5 найбільших виробників бетону столиці України. Наявність власного парку автобетонозмішувачів дозволяє оперативно, без жодних зволікань доставляти якісні бетонні суміші ТМ «Бетон від Ковальської» по м.Києву та Київській області.

 

Конкуренти:

Компанія «Бетон-Про»

Компанія "ТКС Бетон"

«Основа-Солсиф»

«Форум-ДС»

«ЗБ Постач Комплекс»

Маркетингове середовище нашого підприємства являє собою велику кількість учасників ринку. Вони мають як позитивний так і негативний плив на нашу діяльність. Та не зважаючи на велику кількість конкурентів, наша фірма є досить конкурентоздатною, оскільки працює на ринку досить давно, добре вивчила специфіку даного ринку, і орієнтується на задоволення потреб та нужд клієнтів-партнерів. Крім того вона має гарний імідж та користується чудовою репутацією.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 84; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты