Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Додаток 3. Розрахунок кошторисної вартості за УПВ




 

Темою дипломного проекту передбачається розгляд проектної пропозиції молодіжного табору відпочинку,яка лежить в основі економічного обґрунтування в даній роботі.

В дипломному проекті розглядається проектна пропозиція спального корпусу,який гармонічно вписується в ландшафт даної території.

Подана проектна пропозиція є одним із можливих варіантів просторового вирішення а також практичної реалізації молодіжного табору відпочинку.

В сучасних умовах вартість і ціна є основними елементами комплексу ринкової діяльності.

Економіка в сучасних умовах стає найбільшою сферою суспільних відносин і розглядається в декількох значеннях:

- по-перше, як сукупність відносин, що визначаються характером власності на засоби виробництва;

- по-друге, як господарство окремого району країни;

- по-третє, як наукова дисципліна, що займається вивченням народного господарства, його галузей, окремих підприємств, а також окремих елементів виробництва (капітал, фонди, праця і т.п.)

Підставою для визначення кошторисної вартості є:

1) робочий проект, чи робоча документація;

2) діючі кошторисні нормативи а також оптові ціни на обладнання, меблі та інвентар.

В таблиці 1 представлено відомість підрахунку обсягів робіт спорудження основних об’єктів: адміністративного корпусу, спальних корпусів і благоустрою.

Підрахунок обсягів робіт спорудження спальних корпусів подано на один корпус враховуючи їх ідентичність.

З метою визначення кошторисної вартості в даному дипломному проекті використані поточні (договірні) ціни і розраховано кошторисну вартість .

Розрахунок кошторисної вартості проекту пропозиції адміністративного корпусу , спальних корпусів і благоустрою території представлено в таблиці 2.

Кошторисна вартість адміністративного корпусу, 4-х спальних корпусів і благоустрою території молодіжного табору відпочинку розрахована за укрупненими показниками витрат (УПВ) в договірних цінах 2013 року (станом на 01.05.2013 р.).

Кошторисна вартість проекту пропозиції за укрупненими показниками витрат (за УПВ) складає:

- 16млн.868 тис.696 грн. (з ПДВ) – вартість адміністративного корпусу ; а 1м.кв – 5 128.8 грн.

- 266млн.068 тис.572 грн. (з ПДВ) – вартість спальних корпусів ; а 1м.кв…- 4 129.75 грн.

- 6млн.651 тис.714 грн. (з ПДВ) – вартість одного спального корпусу ; а 1м.кв – 4 129,75 грн.

- 16млн.958тис.570грн.- вартість розробки елементів благоустрою і ландшафтної архітектури території; а 1м.кв території – 123,45 грн.

В таблиці 3 представлено індекси для визначення базисної кошторисної вартості БМР (в базисних цінах 1997р.)і їх структура по галузях

.


Таблиця 1


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 235; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты