Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Додаток 4. Розрахунок локального кошторису і вартості обладнання




 

В сучасних умовах вартість і ціна є основними елементами комплексу ринкової діяльності. Реалізація проекту, зокрема дизайнерського чи архітектурного вимагає визначення необхідної суми коштів, це ж стосується і проектно-пошукових робіт.

Економіка в сучасних умовах стає найбільшою сферою суспільних відносин і розглядається в декількох значеннях:

по-перше, як сукупність відносин, що визначаються характером власності на засоби виробництва;

по-друге, як господарство окремого району країни; по-третє, як наукова дисципліна, що займається вивченням народного господарства, його галузей, окремих підприємств, а також окремих елементів виробництва (капітал, фонди, праця і т.п.)

Підставою для визначення кошторисної вартості є:

3) робочий проект, чи робоча документація;

4) діючі кошторисні нормативи а також оптові ціни на обладнання, меблі та інвентар.

У місті Львові відсутні нічні розважальні заклади у стилі „гоа-арт".

Періодично спостерігаються проведення відповідно стильових відпочинково-розважальних заходів, проте яскраво помітна відсутність місця для проведення гоа-арт вечірок.

За останні десятиліття ця культура набула широкої відомості і користується значною популярністю, особливо серед молоді, на теренах нашої держави, зокрема і міста Львова.

Світові аналоги проведення гоа-арт вечірок, засвідчують стильову відповідність, концептуальне навантаження, коректне втілення стильових методів при створенні нічних розважальних гоа-арт закладів, тоді, як у м. Львові цілком відсутні подібні об'єкти.

Безперечно, що молодь складає найбільший відсоток клубного контингенту.

Отже, розробка проекту предметно-просторового середовища клубу засобами флюоарту зацікавить молодь і користатиметься популярністю у певних колах людей.

За останні роки, новим зацікавленням сучасного покоління стала саме гоа-арт культура, який набув світового масштабу, і дуже скоро, потрапивши на терени нашого міста, виник конфлікт зацікавленості молоді і відсутності відповідно тематичних закладів.

Молодь вже цілком встигла осягнути новоприйдений стиль та потрапити на його хвилю, а гоа-арт заклади і надалі відсутні у нашому місті.

Отже,, створення гоа-арт клубу є актуальна на сьогодні, адже за відомим економічним твердженням відомо, що коли є попит, то є і пропозиція.

В таблиці 1 представлено відомість підрахунку обсягів робіт будівельних робіт і кількості обладнання та устаткування.

В таблиці 3 подано розрахунок локального кошторису на загально - будівельні роботи (із врахуванням оздоблення фрак талів).

Пояснення, як розрахувати локальний кошторис – див. додаток 2.

А в таблиці 3 представлено кошторисну вартість обладнання і устаткування .

 

 

Таблиця 1


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 119; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты