Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Доплата за одномісне розміщення - 40€/тур.




Оплата здійснюється в гривняхза комерційним курсом на день здійснення розрахунку.

У вартість включено: :. Супровід гіда-керівника по всьому маршруту; :. Зустріч кожного туриста представником фірми; :. Проїзд по маршруту автобусом єврокласу; :. Проживання по маршруту готель 3-4* категорії зі сніданками: - Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком; - У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер – доплата 40€; :. Оглядові екскурсії вказані у програмі: - Прага; У вартість не включено: :. Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти; :. Рекомендовані програми: - прогулянка по Влтаві на кораблику (30€); - Прага: містична нічна екскурсія(10€); - Дрезден(40€); - Картинна галерея«AlteMeister» - «Старі майстри»(12€); - Градчани та Празький Град (10€); :. Проїзд в громадському транспорті; :. Медичне страхування на період туру – 50 грн. :. Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри); :. Консульський збір 35€; :. Послуги візового центру 18€;
Готелі категорії STANDART – готелі економ класу, категорії рівня 3-4*, оптимально розміщені до екскурсійних об’єктів, знаходяться на окраїні міста. Сніданки – "шведський стіл".
ДЛЯ ТУРУ ВІДКРИВАЄТЬСЯ ЧЕСЬКА ШЕНГЕН ВІЗА. Туристична фірма не несе відповідальності за затримання Консульством Республіки Чехія документів для додаткової перевірки, за відмову у видачі візи, а також за втрату внаслідок цих дій придбаних наперед проїзних документів.

Повний комплект документів на візу подавати протягом 4 календарних днів після Замовлення туру та не пізніше ніж за 14 днів до початку туру!!!

ВАЖЛИВО:


• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок та час екскурсій або ж замінювати їх на рівноцінні.
• Мінімальні кількість для виконання факультативних програм - 25 осіб.
У вартості факультативних програм:

- вартість вхідних квитків та/або;

- транспортних послуг та/або;

- екскурсійного обслуговування та/або;

Резервації.

Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається.

• У програмі туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.

Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

• Вартість туру визначається датою оформлення замовлення, а не датою оплати!

Просимо Вас ознайомитись з правилами проведення екскурсійного туру (тут)! У зв’язку із настанням спірних моментів, звертайтесь до Вашого менеджера.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 40; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты