Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Львів – Краків – Прага – Дрезден – Львів




 

Початок туру:

квітень травень червень липень серпень вересень
10, 30* 15, 29 5, 19* 3*, 17*, 31* 14*

 

День 1 Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми. 22:00– Виїзд на кордон.
День 2 Приїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях». Барбакан, Ринкова площа, собор Св. Діви Марії, Торгові ряди Сукєнніце, Ягеллонський університет – один з найстаріших у Європі, собор св. Петра і Павла, монастир Францисканців, і, звичайно ж, Вавельський пагорб – Королівський замок, Кафедральний собор і печера вавельського Смока!!! Вільний час. Рекомендуємо: екскурсія «Незабутній Краків» - по Казіміржу (15€). Давній район Кракова Казімірж до сьогодні береже історію, культуру, звичаї та традиції єврейської нації. У лабіринтах його вулиць з невеличкими будівлями панує зовсім інший світ, відчувається дух Старого міста. У численних маленьких крамничках зі старовинними речима, поряд із звичайними предметами, знаходяться справжні раритети. Духовне життя мешканців концентрується у численних синагогах: Стара синагога, Рему, Висока, Ісаака, Купа… Культура й далі продовжує процвітати, втілюючись у різноманітних концертах, тематичних ресторанах, кафе та книгарнях. Рекомендуємо: відвідання Королівських палат (15€). Королівські палати, в які ведуть пишні кам’яні портали, прикрашені витонченими камінами й печами, що вкриті яскравим розписним кахлем. Стіни, оббиті шкірою із золотими малюнками, неповторні меблі епохи Ренесансу, мальовані й різьблені стелі, бронзові підсвічники, унікальна колекція гобеленів, – створюють для очей і душі картину воістину королівського бенкету… Переїзд в транзитний готель. Поселення в готелі та ночівля.
День 3 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Праги. Оглядова пішохідна екскурсія «Знайомство з Прагою». Ви поринете у легенди Старого Міста, відвідаєте головну історичну площу – Старомєстську, від розкішної Порохової вежі пройдете дорогою королів, станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував! Потрібно взувати зручне взуття – ексурсія повністю пішохідна та проходить по бруківці. Вільний час. Рекомендумо екскурсію«Королівські Градчани» (15€). На лівому березі річки Влтави розташувались Королівські Градчани – один із чотирьох історичних районів Праги, який зупинив мить прекрасної королівської епохи. З моменту свого створення Градчани постійно добудовувались, ставши згодом символом розвитку і процвітання чеської держави. Тут знаходиться найбільший і найвідоміший замковий комплекс у світі – Празький замок, який вражає своєю величчю і красою. Розкішні палаци, храми, мальовничі сади, фонтани і мости утворюють прекрасний ансамбль, який запрошує Вас відчути атмосферу колись такого недоступного королівського життя. Рекомендуємо продовжити екскурсію Прагою: двогодинна прогулянка на кораблику по річці Влтава(25€). Милуючись могутньою рікою та ще незвіданою Прагою, Ви зможете пообідати за шведським столом та відпочити перед самостійною прогулянкою по Празі. Плюс welcome drink за чудовий початок! Поселення в готелі та ночівля.
День 4 Сніданок. Вільний день. 8:30 –Рекомендуємо: екскурсія в древню столицю Саксонії Дрезден (45€ дорослі, 40€ діти до 12 років). Колись маленьке слов'янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден. 12:00 – знайомство з містом розпочнеться з оглядової екскурсії «Перлина німецького бароко». Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи». А після цього відвідати Скарбницю Дрездена(20€ дорослі, 10€ діти до 16 років).Зелені Склепіння - найбільша колекція дорогоцінностей в Європі. Це місце, яке в Дрездені не можна пропустити! Окрім величезної колекції коштовностей, тут є й справжні ювелірні шедеври: унікальний Зелений дрезденський діамат (41 карат); вишнева кісточка, на якій вирізано 185 портретів; чаша Івана Грозного та безліч інших вражаючих експонатів. Виїзд до Праги. Нічний переїзд на Україну.
День 5 Прибуття у Львів (близько 13:00). Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – королівське місто». Прекрасний завершальний аккорд туру. І тільки не варто поспішати додому! Взагалі, в цьому місті ніхто ніколи і нікуди не поспішає. Посидьте в одній із львіських кав'ярень та переконайся – у Львові каву готують найкраще! Поласуйте львівськими солодощами в «Цукерні» або «Вероніці» – Ви ще такої смакоти не пробували. А може наважитесь зайти в «Мазох-кафе»? Майте на увазі – це може бути небезпечно. Або відвідайте «Криївку» – ми повідомимо Вам пароль. Одним словом – залишайтесь у Львові!

 

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 30 осіб.

 

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!

У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.

 

ВАРТІСТЬ:
Вартість туру визначається датою оплати, а не датою оформлення замовлення!
До виїзду залишилось... Дорослі Діти до 16 років
Більше 6 тижнів 135€ 120€
Більше 5 тижнів 145€ 130€
Більше 4 тижнів 150€ 135€
Менше 4 тижнів 155€ 140€


Доплата за одномісне розміщення – 15€/ніч.

* – на виїзд 30 квітня вартість по туру «Вихідні Краків + Прага + Дрезден (травневий)»

* на виїзди, позначені зірочкою, сезонна доплата 10€.

Оплата здійснюється в гривнях за фіксованим курсом 14,4000 грн за 1 €.

УВАГА! Польські візи оформлятимуться через візовий центр.
Вартість послуги візового центру становить 260грн. за візу незалежно, чи сплачується консульський збір, чи ні.

 

 

У вартість туру входить: · зустріч представником фірми; · проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео); · проживання в готелях **-***, сніданки; · o Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком. o У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер з доплатою. · супровід керівника групи по всьому маршруту; · екскурсії згідно програми.

 

Подарунок від фірми: · сувенір на згадку про Польщу; · пішохідна екскурсія старовинним Львовом. У вартість туру не входить: · вхідні квитки; · індивідуальне медичне страхування на період туру – 28,83грн, страхова компанія Граве Україна, асистуюча компанія Mondial assistance, програма страхування «Standard». Якщо вік туриста від 60 до 69 років, коефіцієнт страхування збільшується в 1,5 рази, якщо вік туриста від 70 до 74 років - 2 рази, від 75 до 79 років - 3 рази, від 80 до 84 років - 4 рази. Особи, старше 85 років на страхування не приймаються; · факультативні програми; · проїзд в громадському транспорті та таксі; · доплата за одномісне розміщення; · консульський збір 35€ для громадян України; · послуги візового центру 260грн.

 

 

Важливо:

 

Автобус:

· З усіх питань, пов’язаних з функціонуванням автобусу ­– температурний режим в салоні, функціонування сидінь, індивідуальних обдувів та освітлення, потрібно звертатись до керівника групи та не відволікати ними водіїв.

· В салоні автобусу категорично заборонено: ходити по салону під час руху автобусу, курити, лузати насіння, смітити, споживати алкогольні напої, морозиво, будь-які рибні, молочні продукти, варені яйця та інші продукти, які мають явно виражений специфічний запах.

· В салоні автобусу заборонено перевозити дорожні сумки, валізи та інший габаритний багаж. За порушення цього пункту можливий штраф в розмірі від 50€.

· В салоні автобусу заборонено зберігати на верхніх поличках скляну тару та інші речі, які можуть травмувати пасажирів.

· Туристи в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння до поїздки не допускатимуться.

· Чай, кава в автобусі не готуються, їх можна придбати в кафе під час зупинок.

· Туалет в автобусі відсутній (зачинений). Користування туалетом передбачене на санітарних зупинках – для цього закладіть, будь ласка, в бюджет подорожі 10-15€.

· Зупинки автобуса здійснюються у відповідності до програми туру у відведених для цього місцях. Всі місця зупинок обладнані туалетами. Зупинки на вимогу чи прохання туристів категорично заборонені.

· Спинки сидінь в останньому ряді не опускаються.

· Туристична фірма «Алголь» не несе відповідальності за залишені в салоні автобусу речі, кошти та документи.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна автобусу.


Готель:

· Поселення в готель після 14:00, виселення з готелю до 10:00.

· Після 22:00 слід дотримуватись тиші.

· Продукти на сніданку призначені для споживання в приміщенні ресторану. За спробу винести продукти харчування з ресторану адміністрацією готелю може бути накладено штраф або викликано поліцію.

· Для збереження цінних речей, коштів та документів радимо користуватись сейфом готелю.

· В числі телевізійних каналів можуть бути платні. Оплата таких каналів здійснюється по факту їхнього користування.

· Вміст мінібарів в номерах за додаткову плату. При поселенні вміст мінібару потрібно звірити з описом. Недостача вмісту мінібару при виселенні прирівнюється до споживання та підлягає оплаті.

· Холодильника, праски та фену в номері немає.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна готелю.


Страхування:

· Просимо до початку туру ознайомитись з правилами страхування та умовами відшкодування медичних витрат страховою компанією.

· Якщо під час туру передбачаються зайняття спортом або розваги, пов'язані з підвищеною небезпекою для здоров'я, життя, потрібно вибрати відповідну програму страхування.

· Звертаємо увагу, що страхова компанія не відшкодовує витрати, пов'язані з лікуванням травм, станів та захворювань, які застрахована особа отримала внаслідок дій, здійснених нею у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи токсичних речовин.


Керівник групи:

· Супроводжує групу по всьому маршруту туру, забезпечує повне виконання програми туру, інформує про час та місце збору та/або від’їзду групи, організовує посадку в автобус та поселення в готелях відповідно до «Підтвердження замовлення» («Інформаційного листа»).

· У випадках втрати туристами документів або страхових випадках допомагає туристам у взаємодії з консульськими службами України, місцевими правоохоронними органами, медичними закладами, страховими компаніями та перекладачами коштом туриста.

· Керівнику групи категорично заборонено змінювати програму туру на вимогу чи прохання туристів.


Попередження:

Турист, що виїжджає з автобусним туром, зобов'язаний в'їхати і виїхати з країн Європи в складі групи. У разі самовільної затримки туриста в країнах Європи відомості про даний інцидент негайно передаються в поліцію, імміграційну службу і консульство держави, що видала візу.

Фірма не несе відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.


НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

Повний комплект документів на візу потрібно подати протягом 5 календарних днів після Замовлення туру, але не пізніше, ніж за 14 календарних днів, та не раніше, ніж за 2 місяці до початку туру! З офіційною інформацією можна ознайомитись на веб-сторінці Генерального консульства Республіки Польща в м. Львові. Всі довідки, витяги, виписки повинні бути видані не давніше 3 місяців до початку туру! У випадку ненадання хоча б одного з необхідних документів, або надання у невідповідності до вимог, – документи в роботу не приймаємо!

 

Загальні документи: · Анкета туриста згідно зразка (Оригінал) – 1 шт. – обов'язково нашого взірця! Анкета повинна бути власноручно заповнена та підписана туристом! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в закордонному паспорті. Замість дитини анкету заповнює та підписує один з батьків. Якщо один з батьків дав нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон, він підписує анкету замість дитини. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в дозволі. · Анкета для консульства Польщі (Оригінал) – 1 шт. Важлива інформація для Агентів – відповідно до вимог консульства Польщі порядок оформлення анкети для консульства / аплікаційної форми наступний: 1. Турист самостійно заповнює та підписує Анкету туриста згідно зразка з нашого сайту. 2. Разом з іншими документами Турист передає цю анкету Агенту для передачі туроператору "Алголь". 3. Туроператор "Алголь" заповнює анкету для консульства / аплікаційну форму та насилає її Туристу на електронну пошту. 4. Турист перевіряє свої дані в анкеті для консульства / аплікаційній формі. 5. Турист роздруковує анкету для консульства / аплікаційну форму з використанням двостороннього режиму друку. 6. Турист власноручно підписує анкету для консульства / аплікаційну форму ручкою з чорнилом (пастою, гелем) синього кольору в п.37 та внизу сторінки 3 в графі "Підпис (замість неповнолітньої дитини підписує один з батьків або опікунів)". Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в закордонному паспорті. Замість дитини підписує один з батьків. Якщо один з батьків дав нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон, він підписує анкету замість дитини. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в дозволі на виїзд дитини за кордон. Підписання анкети іншою особою є підставою для відмови у видачі візи та занесення туриста в "чорний список" Шенгену. 7. Турист особисто надсилає анкету для консульства / аплікаційну форму туроператору "Алголь". · Дійсний закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України), а для дітей, яким виповнилось 14 років, проїзний документ: o без наявних слідів пошкодження (тобто без порушення плівки на першій сторінці, без плям, не подерті тощо) o з терміном дії не менше 3 місяців після дати закінчення туру o наявними в ньому 2 чистими сторінками – для візи та штампу. Продовжені закордонні паспорти (інші документи на право виїзду з України) не приймаються! У випадку зміни прізвища не пізніше одного місяця потрібно виробити новий закордонний паспорт! У випадку наявності інших закордонних паспортів слід додати їх до пакету документів. o Якщо дитині не виповнилося 5 років, дані про неї повинні бути вписані у закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) особи, з якою вона подорожуватиме, а також в ньому мають бути ще 2 чисті сторінки – для візи цієї дитини та штампу. o Якщо дитині виповнилось 5 років, вона не має окремого проїзного документу і є вписаною у паспорт особи, з якою вона подорожуватиме, фотографія цієї дитини повинна бути вклеєна в закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) такої особи, а також в ньому мають бути ще 2 чисті сторінки – для візи цієї дитини та штампу. · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта. Якщо в паспорті є непогашений штамп з номером другого закордонного паспорту, такий закордонний паспорт обов'язково слід надати в консульство! Якщо на копії погано видно реєстрацію за місцем проживання, слід надати оригінал довідки з ЖЕКу про реєстрацію за місцем проживання! · Копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть одного з подружжя (якщо таке є). · Для дітей до 18 років: o У випадку виїзду з одним із батьків, або з іншою особою потрібно оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини за кордон згідно зразка, який залишається в консульстві. Таким оригіналом може бути нотаріально завірена "фотокопія" оригіналу дозволу, котра видається нотаріусом на прохання разом з оригіналом і плата за яку становить 5-10грн. Сам оригінал дозволу – для дітей до 16 років – потрібно мати з собою для пред’явлення на українському кордоні – прохання його нам не передавати. У випадку передачі нам такого оригіналу вважатимемо, що ще один оригінал є у туристів для пред’явлення на українському кордоні! У дозволі на виїзд повинно бути зазначено, що: § дозвіл видається на період з дати початку туру і закінчується не раніше, ніж через 15 днів після закінчення терміну туру (радимо зазначати місячний період після закінчення терміну туру) § дозвіл видається для відвідування Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії та інших країн-учасниць Шенгенської Угоди. o Свідоцтво про народження (Копія) – 1 шт. o Копія всіх сторінок громадянського (внутрішнього) паспорта (за наявності). o Довідка з місця навчання (Оригінал) – 1 шт. o Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта батька або Витяг з державного реєстру (ст.135) про батьківство зі слів матері (Оригінал) – 1 шт. або Внутрішній паспорт опікуна-батька (Копія) – 1 шт. або Рішення суду про позбавлення батьківських прав батька (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про позбавлення батьківських прав батька (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про смерть батька (Копія) – 1 шт. o Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта матері або Внутрішній паспорт опікуна-матері (Копія) – 1 шт. або Рішення суду про позбавлення батьківських прав матері (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про позбавлення батьківських прав матері (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про смерть матері (Копія) – 1 шт. · Кольорова фотографія (Оригінал) – 2 шт. згідно зразка 3,5 Х 4,5 на білому фоні, 80% обличчя. Фотографія повинна бути не давніша за 3 місяці до початку туру! · Страховий поліс медичного страхування (Оригінал) – 1 шт. o від страхової компанії, занесеної до списку акредитованих страхових компаній o дійсна на території всіх шенгенських країн o покриває матеріальні витрати у розмірі 30000 євро на випадок надання швидкої медичної допомоги та якщо потерпілого від нещасного випадку потрібно довезти додому o заповнена машинним друком o дані туриста – прізвище, ім'я – заповнені латинськими літерами згідно закордонного паспорта o містить серію та номер закордонного паспорта o містить адресу прописки та номер телефону o ліміт перебування за кордоном не менше тривалості туру o термін страхування покриває термін тривалості всього туру та закінчується не раніше, ніж через 15 днів після дати закінчення туру o франшиза не повинна перевищувати 150 євро o Один корінець страхового полісу подається в консульство і не повертається. · Квитанція про оплату страхового полісу (Оригінал) – 1 шт. · У випадку подорожі автомобілем: o Посвідчення водія (Копія) – 1 шт. o Страховка "Зелена карта" (Копія) – 1 шт. o Технічний паспорт (Копія) – 1 шт. · У випадку подорожі поїздом або літаком – оригінал квитка у обидві сторони. Для пенсіонерів: · Пенсійне посвідчення (Оригінал) – 1 шт. · Пенсійне посвідчення (Копія) – 1 шт. Для студентів до 21 року: · Довідка студента з місця навчання (Оригінал) – 1 шт. · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта особи, що фінансує. · Документ, що підтверджує родинні зв'язки з особою, що фінансує (Копія) – 1 шт. · Заява про фінансування від особи, що фінансує (Оригінал, можна від руки) – 1 шт. · Свідоцтво про народження (Копія) – 1 шт. · Студентський квиток (Оригінал) – 1 шт. або Студентський квиток (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. Для осіб, віком від 18 до 21 року, які ніде не навчаються і не працюють: · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта особи, що фінансує. · Документ, що підтверджує родинні зв'язки з особою, що фінансує (Копія) – 1 шт. · Заява про фінансування витрат від особи, що фінансує (Оригінал, нотаріально посвідчений) – 1 шт. · Свідоцтво про народження (Копія) – 1 шт. Документи приймаються з консульським збором. Консульський збір становить 35 євро! КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ! Консульський збір не сплачують: · діти, котрим на дату початку туру не виповнилось 18 років · учні та студенти, котрим на дату початку туру не виповнилося 21 року, за умови надання оригіналу довідки з місця навчання із зазначенням денної форми навчання (стаціонару) та копії студентського квитка · пенсіонери за умови надання оригіналу пенсійного посвідчення (немає різниці, чи пенсіонер за віком, чи за вислугою років) · інваліди за умови надання оригіналу посвідчення інваліда. Прохання разом з документами туристів надавати нам Підтвердження замовлення. Прохання залишати в себе копії всіх документів, які Ви нам надаєте.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 70; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты