Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Закладки.




Вони використовуються для того, щоб позначити фрагмент документа. Надалі можна перейти до потрібного фрагмента, використовуючи раніше створену закладку. Для створення закладки виділяється фрагмент, до якого вона буде відноситися, і виконується команда меню Вставка/Закладка. У діалоговому вікні “Закладка” у поле “Ім'я закладки” вводиться ім'я нової закладки (ім'я не може містити пробілів, повинне починається з букви і може містити букви, цифри і символи підкреслення) і натискається кнопка “Додати”. Для переходу до позначеного закладкою фрагменту можна скористатися командою Перейти, попередньо вибравши зі списку ім'я закладки, до якої потрібно перейти. Непотрібні закладки віддаляються кнопкою “Видалити”.

До створеної закладки можна перейти командою Виправлення – Перейти. У поле Об'єкт переходу вибрати Закладки і вибрати ім'я закладки зі списку.

Після створення закладки можна створити посилання на неї з іншої частини документа. Курсор встановлюється в крапку документа, де буде знаходиться посилання. Для створення гіперпосилання треба виконати команду Гіперпосилання меню чи Вставка клацнути на кнопці Додати гіперпосилання. У вікні, що з'явилося, треба натиснути кнопку Огляд в області Ім'я об'єкта в документі і вибрати зі списку потрібну закладку.

 

Скасування і повторення операцій.

Word зберігає список дій над поточним документом, що дозволяє скасувати неправильні чи дії повторити неправильно скасовані.

Для скасування останньої дії можна натиснути Alt+Backspace чи Ctrl+Z.

Для висновку списку дій, що можуть бути скасовані, натисніть стрільцю поруч із кнопкою .

Клацніть на дію, яку варто скасувати. При цьому також скасовуються всі дії, розташовані вище його в списку.

Для повторного виконання останніх скасованого дії натисніть чи кнопку комбінації клавіш Alt+Shift+Backspace.

 


 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты