Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Варіант 1.




1. Навести часові діаграми проходження змінного струму в колі, зображеному на схемі, якщо на вході діє джерело напруги U(t) = Umsin(ωt)  
Відповідь:  

 

2. Для схеми, що на рисунку, знайти коефіцієнт підсилення диференціального сигналу КД, якщо: Uвх1 = 10 мВ, Uвх2 = 20 мВ, Uвих = 0,2 В.
Відповідь:      
3. Для схеми на рис.3 записати формулу і знайти значення напруги на виході лінійного підсилювача Uвих , якщо Uвх = 10·10-3В; R1 = 100 Ом; R2 = 10 кОм; К = ∞ (коефіцієнт підсилення розімкнутого ОП)
Відповідь:    
     

 

4. Визначити час наростання сигналу на виході лінійного підсилювача, що побудований на операційному підсилювачі (ОП), якщо швидкість наростання вихідного сигналу ОП S=25В/мкс, а максимальний діапазон зміни сигналу на виході підсилювача U0=5В.

  Відповідь: звідки де .  

5. Заповнити таблицю істинності для RS-тригера:

 

R S Q
Q-1
Заборонена комбінація

Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 49; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты