Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Мета та завдання проекту




М. П.


І. Анотація проекту:

§ Назва проекту;

§ В чому полягає актуальність проекту і на вирішення якої проблеми він спрямований;

§ Очікувані результати;

Новорічний бал маскарад

У світі голосних звуків хочемо прилучити людей до класичної музики. У світі хаотичних рухів хочемо, нагадати таїнство справжнього танцю. Прагнемо відродити аристократичні традиції минулого, намагаємось відтворити атмосферу справжнього балу.

Згуртування людей за допомогою цікавого, здорового та корисного дозвілля.

ІІ. Опис проекту:

1. Опис проблеми

Коротко охарактеризуйте основні проблеми, які можуть бути вирішені в результаті реалізації Вашого проекту. Бажано виділити основну, найбільш конкретну проблему, її кількісні та описові показники, причини та наслідки. Вкажіть, чи відомі Вам спроби вирішити проблему.

Відсутність масових культурних заходів в регіоні – одна з причин виникнення таких важлиих проблем – як виховання культурних навичок у молоді, спілкування різних поколінь та обмін досвідом. Живе спілкування – також одна з проблем нашої сучасності.

Основною поблемою невеликих містечок – це відсутність заходів, які б стали альтернативою теперішніх барів і «забігайлівок» у наших селах. Неможливість проведення добротного культурного дозвілля призводить до таких важливих проблем – як алкоголізм, наркоманія, насильство.

Одним з важливих факторів, які привели до утворення нашої організіції стали саме вище наведені проблеми.

Мета та завдання проекту

Чітко сформулюйте мету та завдання Вашого проекту.

Метою проекту є виховання у молоді культури танцю, популяризацію якісної класичної музики, давніх традицій, згуртування людей за допомогою цікавого, здорового та корисного дозвілля, демонстрацію і утвердження національної ідентичності.

3. Цільова група проекту

Вкажіть, на які групи населення та організації проектна діяльність. Обов’язково опишіть, як Ви плануєте залучати громаду і кого саме (підприємці, усі представники громади, представники влади тощо) до участі в проекті. Вкажіть прогнозовану і реальну кількість осіб, які будуть залучені.

Новорічний бал-маскарад є нагодою вишуканого відпочинку для людей будь-якого віку. Програма балу (набір музики, танців, конкурсів, виступів) буде спланована таким чином, щоб захід був цікавий як для молодих учасників, так і для людей старшого віку.

На деяких попередніх заходах і даному ми плануємо співпрацювати з місцевим танцювальним колективом «Перлинка», Єзупільським Народним Домом, підприємцем – ПП Стасюк («Єзупільські делікатеси»). Також плануємо співпрацювати уже з постійними партнерами, які не одноразово допомагали (фінансово/матеріально) при проведені наших попередніх заходів, а саме: кредитна спілка «Станіславська», компанія «Євролайф Україна», магазин «Сувенірний штаб Станиславова», книжкове видавництво «Лілея-НВ», Івано-Франківський академічний обласний музично драматичний театр імені Івана Франка, газета «Репортер» та «Галичина».

На даному заході планується прийняти 70-100 людей.

 

4. Опис діяльності за проектом

Опишіть основні види діяльності, завдяки яким досягатимуться мета та завдання вашого проекту. Варто вказати завдання проекту і конкретні кроки, акції та заходи для виконання завдання. Вкажіть залучені ресурси для виконання кожного конкретного завдання, місце і дату проведення (термін виконання), учасників.

 

Робочий план проекту

Будь ласка, детально опишіть графік виконання проекту за таким зразком:

Місяць Заходи
Грудень Підготовка до новорічного балу маскараду (написання сценарію, підготовка виступів, реклама, вирішення організаційних питань тощо)
Січень Проведення новорічного булу маскараду в селищі Єзупіль Висвітлення діяльності за проектом в ЗМІ

6. Очікувані результати

Опишіть очікувані результати та користь від реалізації Вашого проекту. Вкажіть обов’язково критерії оцінки проекту. Також і в цьому пункту опишіть вплив проекту на громаду та її залучення до творення змін.

Результати і користь даного проекту полягають насамперед у вихованні населення (а особливо у молоді) культурних, етичних та естетичних цінностей, шляхом популяризації класичної та якісної музики, оперного співу, набору класичних та сучасних танців, правил етикету та поведення себе на подібних заходах, строгий дрес-код, щодо одягу кавалерів та дам. Не менш важливим і очікуваним результатом від організації наших проектів, в тому числі даного, є залучення нових активних, енергійних, молодих людей до лав МГО «МОЄ Майбутнє», для успішної роботи та реалізації нових ідей та проектів в подальшому.

7. Інноваційність та оригінальність

Чому Ваш проект є оригінальним та інноваційним? Які нові підходи він пропонує до вирішення проблеми? Які стилі та системні зміни вдасться забезпечити завдяки втіленню Вашого проекту?

Даний проект, який проводиться вже не в перше, став першим заходом на території Івано-Франківської області на теренах сільської місцевості. Проведені попередні такі заходи викликали цікавість не тільки місцевої громади а й по за її межами.

Не зважаючи нате, що проект не є обласного значення, а тільки місцевого, на «Єзупільських балах» окрім аматорів, брали участь професійні танцюристи та музиканти та співаки.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 92; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты