Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Повне або часткове ігнорування маркетингової й рекламної стратегії.




Залучення відвідувачів на ресурс - сама головна й основна мета створення сайту. Боротьба за відвідувачів між сайтами відбувається постійно, і той у ній виходить переможцем, хто зумів як треба рекламувати ресурс і зацікавити людей у своєму продукті.

9. Неякісний, “третьосортний” дизайн сайту.Необхідні максимально комфортні умови для сприйняття інформації сайту (тло, колірна гама, шрифти).

10. Наявність можливості використання на сайті фреймів.Найчастіше фрейми тільки ускладнюють процедуру користування сайтом, за рахунок неповороткості, “грузности”, а також доставляють користувачеві ряд незручностей ( неможливо занести сайт у список вибраних для полегшення доступу до нього).

11.Несумісність сторінок з різними браузерами й параметрами настроювання моніторів.При розробці сайту необхідно орієнтуватися на середні мережні й апаратні настроювання, характеристики й можливості.

12. Сторінки сайту не оновлюються.Сайт - це живий і діючий організм. Регулярне відновлення інформації на сайті - застава високої й частої відвідуваності вашого ресурсу. Користувачі ніколи більше не повернуться на сайт, якщо помітять на ньому “інформаційний застій”. Добре, якщо на сторінках сайту є розділ, присвячений найважливішим подіям у світі, які, так чи інакше, торкають діяльність вашої організації. Сайт не повинен прибувати в стані замкнутості, автономії від усього іншого мережного простору, ігнорувати партнерські програми. Ізоляція ресурсу говорить не на його користь.

13. Відсутність змін у зовнішньому вигляді сайту.Як будь-якому суб'єктові, що розвивається, рекламної діяльності на комерційному Інтернет - ресурсу час від часу необхідні зміни ( у дизайні, концепції, контенті). Такі зміни прийнята називати -“ребрендинг”. Ребрендинг допомагає на переломних, критичних моментах розвитку продукту. Ребрендинг - це завжди новий і свіжий підхід до рішення проблем і потужний поштовх до подальшого розвитку компаній. Те ж самої стосується й сайтів. Людини завжди залучає щось нове й незвідане. Стабільність же, навпаки, швидко приїдається й наскучує.

Проте проблема підвищення ефективності функціонування Інтернет-проекту (і її оцінки взагалі) - одна з найбільш складних в Інтернет-маркетингу. Існує ряд ключових показників ефективності інтернет-сайтів, але вони дають лише узагальнену оцінку. Кожний сайт вимагає індивідуального підходу при постановці завдання визначення його ефективності.

Більшість інтернет-аналітиків важають головним показником ефективності інтернет-сайту конверсію – показник, який характеризує кількість перетворень відвідувачів сайту в клієнтів компанії. Рівень конверсії акцентує увагу на головному – на комерційній ефективності сайту.

Можна виділити три основні групи показників ефективності інтернет-сайту: показники ефективності просування; показники оптимального наповнення; показники фінансової ефективності роботи сайту.



Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 49; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты