Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Про виконану роботу СРГ№1




Розписка

Розписка –це документ, що підтверджує дії, які вже завершено, і має місце між двома особами чи особою та установою (передання й отримання документів, грошей, товарів, матеріальних цінностей тощо). Розрізняють приватну розписку (про отримання однією особою чогось від іншої) і службову (про отримання особою або представником установи цінностей чи документів від якоїсь організації, закладу).

Реквізитами розписки виступають: 1) назва виду документа; 2) текст (відомості про особу, яка пише розписку, її паспортні дані, про особу, якій пишуть документ; конкретне зазначення, у чому дано розписку; на підставі якого документа передано чи отримано цінності); 3) дата складання; 4) підпис особи, яка отримує цінності; 5) підпис керівника установи; 6) печатка (при потребі).

 

Приклад розписки

Розписка

Я, студент І курсу Івано-Франківського економічного інституту спеціальності “Маркетинг” Сидоренко Андрій Олексійович (паспорт серїї ПН № 907643, виданий 17 жовтня 2002 року Відділом внутрішніх справ м. Івано-Франківська), отримав від завідувача наукової бібліотеки цього інституту Тесленка Павла Івановича для тимчасового користування на час канікул 2 (два) підручники (з політекономії та економіки підприємств). Зобов’язуюсь повернути підручники після канікул.

24.01.03 (підпис) О.А.Сидоренко

Підпис студента Сидоренка А.О. засвідчую:

Проректор з навчальної роботи (підпис) Л.М.Данилюк

3. Звіт про виконану роботу

Звіт

 

Про виконану роботу СРГ№1

 

за період з 29 вересня по 25 листопада 2012 р.

 

Студентська рада гуртожитку №1 розпочала свою діяльність у складі 16 чоловік (серед них 8 чоловік з економічного факультету, 4 з соціологічного, 4 з факультету психології) 29 вересня 2012 р.

За цей період були проведені ознайомлюючі бесіди з проживаючими у гуртожитку, щодо прав та обов’язків кожного.

За 2 місяці нашої роботи було проведено спартакіаду, де жителі гуртожитку показали свої здібності з армреслінгу, шахів, шашок, міні-футболу, настільного тенісу. Всім учасникам, які зайняли призові місця, були вручені подарунки. Після кожного змагання на стенді гуртожитку вивішуються фотозвіти, таким чином всі мешканці знають переможців в обличчя.

Студрадою також було проведено декілька рейдів по гуртожитку, завдяки яким були зафіксовані неполадки, жалоби та побажання жителів блоків.

 

 

Голова студентської ради гуртожитку №1 В. Мірошниченко

 

 

Секретар студентської ради гуртожитку №1 Ю. Погрібняк

 

Реквізити звіту: назва виду документу, дата (дата підписання), заголовок до тексту (про що звіт і за який період), текст (вступ, основна частина, висновки і плани на перспективу), підпис, відбиток печатки (у разі потреби).

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 63; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты