Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ТЕМА 30. Договір комерційної концесії.




Поняття, предмет та правова характеристика договору комерційної концесії. Сторони за договором комерційної концесії, їх права та обов’язки. Форма договору комерційної концесії. Особливі умови договору комерційної концесії. Припинення договору комерційної концесії.

 

 

ТЕМА 31. Публічна обіцянка винагороди без оголошення конкурсу та за результатами конкурсу. Вчинення дій у майнових інтересах іншої особи без її доручення. Зобов’язання, що виникають внаслідок рятування здоров’я та життя фізичної особи. Зобов’язання, що виникають у зв’язку з рятуванням майна фізичної або юридичної особи. Зобов’язання по усуненню загрози життю, здоров’ю і майну фізичної особи або майну юридичної особи.

Публічна обіцянка винагороди без оголошення конкурсу. Умови обіцянки. Публічна обіцянка нагороди за результатами конкурсу. Вчинення дій у майнових інтересах іншої особи без її доручення. Зобов’язання, що виникають внаслідок рятування здоров’я та життя фізичної особи. Зобов’язання, що виникають у зв’язку з рятуванням майна фізичної або юридичної особи. Зобов’язання по усуненню загрози життю, здоров’ю і майну фізичної особи або майну юридичної особи.

ТЕМА 32. Зобов’язання з відшкодування шкоди (предмет, учасники, суб’єкт). Відшкодування шкоди, завданої особою у разі здійснення нею права на самозахист. Відповідальність за шкоду, завдану працівником. Відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок недоліків товарів, робіт (послуг).

 

Зобов’язання з відшкодування шкоди (предмет, учасники, суб’єкти). Відмінність від інших зобов’язань. Система зобов’язань з відшкодування шкоди. Підстави та умови виникнення зобов’язань з відшкодування шкоди. Відшкодування шкоди, завданої особою у разі здійснення нею права на самозахист. Відповідальність за шкоду, завдану працівником. Відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок недоліків товарів, робіт (послуг).

ТЕМА 33. Відповідальність за шкоду, заподіяну життю та здоров’ю фізичної особи.

Каліцтво, травма, професійне захворювання. Особливості відшкодування шкоди, завданої здоров’ю фізичної особи внаслідок каліцтва чи іншого ушкодження здоров’я. Професійна працездатність, загальна працездатність. Визначення розміру заробітку (доходу), втраченого внаслідок втрати чи зменшення професійної або загальної працездатності. Додаткові витрати. Особливості відшкодування шкоди, завданої внаслідок смерті потерпілого. Порядок відшкодування шкоди, завданої здоров’ю фізичної особи внаслідок каліцтва чи іншого ушкодження здоров’я.

ТЕМА 34. Відповідальність за шкоду, заподіяну малолітніми, неповнолітніми, недієздатними, обмежено дієздатними особами. Відповідальність за шкоду, заподіяну органами державної влади. Відповідальність за шкоду, завдану правоохоронними та судовими органами.

Відповідальність за шкоду, заподіяну життю та здоров’ю фізичної особи. Відповідальність за шкоду, заподіяну малолітніми, неповнолітніми особами. Відповідальність за шкоду, заподіяну недієздатними, обмежено дієздатними особами. Субсидіарна відповідальність батьків та осіб, які їх замінюють за шкоду, завдану неповнолітніми і малолітніми.

Відповідальність за шкоду, заподіяну органами державної влади. Відповідальність за шкоду, завдану правоохоронними та судовими органами. Відшкодування шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями та бездіяльністю правоохоронних і судових органів. Форми і засоби відшкодування такої шкоди.



Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 65; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты