Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПРАКТИКИ




Після закінчення терміну практики студенти звітують про виконання програми та індивідуального завдання.

Загальна і характерна форма звітності студента за практику - це подання письмового звіту, підписаного і оціненого безпосередньо керівником від бази практики. Письмовий звіт разом з іншими документами, подається на рецензування керівнику практики від кафедри.

Звіт з практики захищається студентом (з диференційованою оцінкою) в комісії, призначеній завідувачем кафедри. До складу комісії входять керівники практики від кафедри і, за можливості, від баз практики, викладачі кафедри, які викладали практикантам спеціальні дисципліни. Комісія приймає захист звітів з практики в університеті протягом перших десяти днів семестру, який починається після практики. Оцінка за практику вноситься в заліково-екзаменаційну відомість і в залікову книжку студента за підписами членів комісії.

Оцінка студента за практику враховується стипендіальною комісією при визначенні розміру стипендії разом з його оцінками за результатом підсумкового контролю.

Студенту, який не виконав програму практики без поважних причин, може бути надано право проходження практики повторно при виконанні умов, визначених університетом. Студент, який в останнє отримає негативну оцінку по практиці в комісії, відраховується з університету.

Підсумки кожної практики обговорюються на засіданні кафедри, а загальні підсумки практики підводяться на вченій раді університету не менше одного разу протягом навчального року.

 

РОЗПОДІЛ БАЛІВ, ПРИСВОЮВАНИХ СТУДЕНТАМ:

Модуль 1 (письмовий звіт) Модуль 2 (захист звіту) Сума
Змістовий модуль I (основна частина звіту) Змістовий модуль II (індивідуальні завдання)    
Розділ1 Розділ2 Розділ3 Індивідуальне завдання від кафедри Індивідуальне завдання від підприємства

 

Шкала оцінювання:

90–100 балів - відмінно (А);

82–89 балів - добре (В);

74–81 балів - добре (С);

64–73 балів - задовільно (D);

60–63 балів - задовільно (Е);

35–59 балів - незадовільно, необхідно виконати додаткову роботу (FX);

1–34 балів - незадовільно, обов’язковий повторний курс (F).


 

ЛІТЕРАТУРА

 

  1. Освітньо – професійна програма підготовки бакалавра галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент». Розроблено робочою групою НМК з менеджменту і адміністрування Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. – Київ: КНТЕУ, 2011. - 19 с.
  2. Програми нормативних навчальних дисциплін і практик підготовки бакалавра галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент». Розроблено робочою групою НМК з менеджменту і адміністрування Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. – Київ: КНТЕУ, 2011. - 223 с.
  3. Про затвердження положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України: Наказ Міністерства освіти України №93 від 08.04.93.

 

 

Додаток А

Приблизна форма листа

 

 

__________________________________________________________________

(найменування підприємства, організації)

 

надає місце для проходження економічної практики студенту (ці) ІІІ курсу спеціальності “Менеджмент організацій”

_______________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

 

на період з ________________________ по ___________________ 20 ___ р.

 

 

Керівник

підприємства (організації) __________________ Ініціали, прізвище

(підпис)

 

 

Примітка:

Лист оформлюється

- На фірмовому бланку;

- Підпис керівника засвідчується круглою печаткою.


Додаток Б

 

Міністерство освіти і науки, МОЛОДІ ТА СПОРТУ України


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 49; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты