Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Діаграма аналізу класів.




Рисунок 5.2 –Діаграма аналізу класів.

Controller - це головний клас , який керує всім процесом роботи системи і управляє формою програми , змінюючи її в залежності від обраних параметрів .

Main_form - це діалогове вікно , в якому користувач може обирати мову і метод введення даних в систему.

Obrabotka_text - це керуючий клас , який готує текст для подальшого його перекладу.

Recognition_audio - це керуючий клас , який обробляє звуковий сигнал , розпізнаючи людський голос і переводить його в текст.

Recognition_video - це керуючий клас , який обробляє відео сигнал , розпізнаючи жести і переводить їх у текстовий формат .

Translate - це керуючий клас , який отримує текст для перекладу , розбиває пропозиції на слова , слова на частини , окремі частини слів він відправляє на переклад в кожен клас , отримує частини слів , збирає слова , і пропозиції .

Morfolog_anal - це клас який зв'язуючись з базою даних визначає леми слів і виявляє морфологічні ознаки .

Lexical_categorixation - це клас який зв'язуючись з базою даних визначає контекст слова , позначки і уточнення.

Leks_transfer - це клас який зв'язуючись з базою даних шукає відповідні леми для перекладу.

Strukture_ transfer - це клас в якому відбувається узгодження слів.

Morfolog_generation - це клас в якому створюються словоформи переказного тексту.

Controller викликає Main_form , де користувач вибирає який вид інформації подаватиметься в систему , після чого в залежності від даних , вона подається в один з керуючих класів: Obrabotka_text ,

Recognition_audio , Recognition_video . Після того як виконуються методи в цих класах , дані повертаються в Controller у вигляді тексту. При виборі параметрів , Main_form змінює свій вигляд. Translate отримує текст для перекладу , де розбиває пропозиції на слова , слова на частини , окремі частини слів він відправляє на переклад в кожен клас , отримує частини слів , збирає слова , і пропозиції . Після чого перекладений текст подається в Controller , де далі виводиться на Main_form і стає доступним користувачеві.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 63; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты