Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Інструкція для промо-персоналу




Назва акції Рекламна акція «Для справжніх розумників»
Цілі і задачі 1) Збільшити продаж продуктів ТМ «Локо Моко» 2) Донести до споживачів інформацію про корисні властивості продуктів ТМ «Локо Моко», в першу чергу - кислоти Омега-3 3) Переключити споживачів з конкуруючих продуктів
Цільова аудиторія · Діти 3-7роки · Мами 25-35 років. Стимулом до покупки для них є бажання порадувати своїх дітей і турбота про їх здоров'я. Їх діти регулярно споживають молочні продукти (мінімум дві категорії). · Рівень доходів: середній і вище середнього; працюючі і не працюючі.
Асортимент продуктів ТМ «Локо Моко» 1. Глазурований сирок, жирність 15%: · Глазурований сирок з полуницею · Глазурований сирок з вишнею · Глазурований сирок зі сгущеним молоком   2. Йогурт в'язкий жирність 1,5 %: · Йогурт яблоко-груша · Йогурт персик · Йогурт полуниця   3. Йогурт питний жирність 1,5 %: · Йогурт питний «Груша-персик» · Йогурт питний «Полуниця» · Йогурт питний «Яблуко-абрикос»   4. Крем сирковий, жирність 5%: · Крем сирковий «Полуниця» · Крем сирковий «Яблуко-банан» · Крем сирковий «Вершковий»   5. Десерт, жирність 5%: · Десерт сирковий «Ванільный пломбір» · Десерт сирковий «Полуниця» · Десерт сирковий «Іриска» · Десерт сирковий «Персик»      
Інформація про продукт Що такое Омега-3? Жирні кислоти Омега-3 є будівельним матеріалом для клітинних мембран головного мозку, покращує розумовий розвиток. Чому організму необхідні кислоти Омега-3? Омега-3 забезпечує надходження енергії, необхідної для передачі імпульсів, які передають сигнали від клітини до клітини завдяки чому поліпшується: ü пам'ять; ü концентрація уваги; ü сприйняття інформації.   Джерела Омега-3 Основним постачальником для дитячого організму жирних кислот Омега-3 є морська риба. Звичайно, неможливо будувати щоденне харчування дитини виключно на дарах моря, саме тому, піклуючись про здоров'я Вашої дитини, компанія Локталіс розробила смачні і корисні продукти ТМ «Локо Моко», збагачені кислотами Омега-3. Компанія Локталис · Світовий лідер по виробництву молочних продуктів · До компанії входять 200 заводів у 35 країнах світу. · На ринку України - 18 років.   Питання і відповіді: · Хто виробник продуктів ТМ «Локо Моко»? Лакталіс - Україна. · Де виробляються продукти ТМ «Локо Моко»? В Україні, місто Миколаїв. · Дітям з якого віку можна давати продукти ТМ «Локо Моко»? Дітям від 3х років. · Який термін придатності у продуктів? 21 день
Механіка акції При купівлі продукції ТМ ЛОКО Моко на суму від 29 грн, споживач отримує 1 з гарантованих подарунків на вибір - дитячий рюкзак або набір ложок. Паралельно з подарункової акцією проходить інтерактив з дітьми. Промоутер за стійкою (прикасова зона): • Інформує споживачів про проведення акції та її механіку • Інформує про корисні властивості продукту для дітей - в першу чергу про кислоти Омега-3 • Видає подарунки і стежить за наявністю подарункового фонду. При пред'явленні чека з покупкою на необхідну суму споживач отримує подарунок (в обмін на чек, в разі якщо чек не віддають, промоутер робить фотографію чека на телефон). • Видає листівку споживачу, з яким був контакт.   Промоутер у вхідній зоні магазину (недалеко від стійки):   • Зустрічає всіх відвідувачів ТТ з посмішкою • Запрошує взяти участь в інтерактиві (пройти лабіринт) • Інформує про корисні властивості продукту для дітей - в першу чергу про кислоти Омега-3 • Інформує споживачів про проведення акції та її механіці.   Промоутер-консультант біля полки:   • Зустрічає всіх відвідувачів ТТ з посмішкою • Консультує про якості і переваги продукту ТМ Локо Моко, консультує по асортименту продукції • Інформує споживачів про проведення акції та її механіці. • Видає листівку споживачам, з якими був контакт.   Лев (прикасова зона)   • Знайомиться і спілкується з усіма дітьми • Пропонує прийняти участь в інтерактиві - пройти лабіринт. • Пропонує фотографуватися з дітками.
  Вимоги до промоутерів Зовнішній вигляд промоутера: Промо-форма:брендоване плаття (розмір 44, ріст 170) + пов'язка на голову + брендована сумка. Взуття: туфлі на підборах або балетки, нейтрального кольору, чисті, ні в якому разі - спортивне взуття! Зачіска:акуратно укладене, чисте волосся. Парфуми: рекомендовано не користуватися. Макіяж: легкий денний (нейтральний) макіяж. Манікюр: чисті, доглянуті нігті (французький манікюр або безбарвний лак, ні в якому разі - яскравий лак, відволікаючий увагу покупців). Коли ви тримаєте упаковку продукту - увага покупця має бути зосереджена на продукції, а не на ваших нігтях. Біжутерія: дозволено тільки обручку, натільний хрестик і сережки-гвоздики. Зовнішній вигляд аніматора: Ростова лялька Левеня Локо Моко: Голова + шкурка + рукавички + лапи Промоутер повинен: 1. Досконально знати якісні характеристики та переваги асортименту продукту, знати промо-текст і сценарій поведінки при спілкуванні з покупцями; 2. Бути активним, ввічливим, доброзичливим, позитивним, комунікабельним, тактовним, доброзичливим; 3. Формувати позитивне сприйняття бренду Локо Моко покупцям; 4. Мати охайний, свіжий вигляд, вигладжену промо-форму.   Промоутерам заборонено: • Довільно встановлювати графік, змінювати час початку і закінчення роботи в магазині. • Залишати робоче місце, не попередивши супервайзера • Займатися сторонніми справами. • Користуватися мобільним зв'язком в торговому залі: АЛЕ телефон повинен бути завжди ввімкнений на вібросигналі для зв'язку з супервайзером. • Відволікатися для участі в заходах, які проводяться іншими компаніями. • Розмовляти під час роботи з іншими консультантами / промоутерами і персоналом магазину на теми, які не стосуються проекту, а також спілкуватися в торговому залі з родичами і знайомими. • Негативно відгукуватися про бренди конкурентів і якосі їхньої продукції, застосовувати некоректні методи агресивного маркетингу. Повинен мати при собі: • Оригінал або копію паспорта (і інн - при необхідності); • Медичну книжку (копію медичної книжки - при необхідності); • Дозвільні документи згідно вимог мережі (бейдж, заявки - у разі необхідності, інше); • Лист контролю промоутера.

 

Алгоритм підготовки до акції 1. В день старту промоутери повинні прибути на точці за 60-90 хвилин до початку роботи, в наступні дні за 30 хвилин. 2. Пройти процедуру авторизації 3. Прийняти на складі магазину промоматеріали (стійка, ростовая лялька, листівки, конструкція для активності) і подарунковий фонд, провести реєстрацію промо-акції - простікірувати промоматеріали - у разі необхідності, занести промо матеріали на територію супермаркету, визначити місце для розміщення дегустаційного столика. 4. Встановити промо-стіл не пізніше ніж за 10 хвилин до старту промо-акції. 5. Підготуватися до старту промо-акції, одягнути промо-форму, яка повинна бути чистою і вигладженою.
Рекомендації при спілкуванні з покупцями 1) Ні в якому разі не звертатися до потенційного покупця з питаннями, які припускають відповіді «так» чи «ні» 2) Питання, такого типу як - Я можу Вам допомогти? Що Вас цікавить? Що Ви шукаєте? - Часто викликають негативну реакцію (протест), так як покупець, в більшості випадків, вважає, що він сам все відмінно знає; або не знає, що йому потрібно, і не хоче в цьому зізнатися. Чи не відлякувати покупця величезною кількістю питань і зайвою інформацією. 3) У будь-якій ситуації, що виникла при роботі завжди залишайтеся ввічливими і спокійними, не дозволяйте втягнути себе в суперечку; 4) Не робіть абсолютних тверджень типу «Цей продукт краще за всіх», не проводьте прямого порівняння з продукцією конкурентів; 5) Надавайте тільки достовірну інформацію, надану в промо-матеріалі.
Промо-текcт Промоутер за стійкою: Вітання: Добрий день! Запрошуємо Вас взяти участь в акції від ТМ Локо Моко! Сьогодні, купуючи корисні і смачні продукти Локо Моко, ви отримаєте гарантовані подарунки для вашого малюка! Якщо споживач зацікавився акцією: Добрий день! У Вас є дитина? Сьогодні при покупці корисних і смачних продуктів ТМ Локо Моко на суму від 29 грн Ви отримуєте один з гарантованих подарунків для Вашого малюка - яскравий дитячий рюкзак або набір ложечок! Локо Моко - це не просто смачні молочні продукти для вашої дитини, але і відмінне джерело корисних кислот Омега-3, які так необхідні вашій дитині для правильного розвитку. Якщо Ви хочете купити продукти Локо Моко і взяти участь в акції, консультант в торговому залі допоможе Вам зробити вибір. Вдалого дня! Якщо споживач зацікавився продуктом:дати вичерпні відповіді на всі питання у відповідність з інформацією в блоці «Інформація про продукт» Текст для выдачі подарунків:Добрий день! Будьте ласкаві, покажіть Ваш чек на покупку. <...> Дякую! Який подарунок Ви хочете - яскравий дитячий рюкзачок Локо Моко або набір дитячих ложечок для Вашого малюка? <….> Дякуємо за Ваш вибір! Вдалого дня! Промоутер-консультант   Вітання: Добрий день! Сьогодні у нас проходить акція - при купівлі корисних і смачних продуктів ТМ Локо Моко на суму від 29 грн Ви отримуєте один з гарантованих подарунків для Вашої дитини - яскравий дитячий рюкзак або набір ложечок! Дозвольте я допоможу Вам вибрати продукт для Вашого малюка.   Якщо споживач відреагував позитивно: А Ви знаєте, що продукти для дітей Локо Моко унікальні - в них містяться жирні кислоти Омега-3, які покращують пам'ять, концентрацію уваги і сприйняття інформації у Вашої дитини. Тому вибираючи продукти Локо Моко, Ви отримуєте не тільки смачний молочний продукт для Вашого малюка, але і піклуєтеся про його розвиток і здоров'я.   Показать ассортимент продуктов Локо Моко на полке. Дать исчерпывающие ответы на все вопросы в соответствие с информацией в блоке «Информация о продукте». Якщо покупець купив продукт: Дякуємо за Ваш вибір! Ваш подарунок Ви можете отримати у промоутера за касової зоною. Вдалого дня. Якщо покупець відреагував негативно: Дякую, що приділили увагу. Вдалого дня!   Промоутер на активності   Вітання:Добрий день! Локо Моко - корисні молочні продукти для Ваших малюків - запрошує Вас прийняти участь в маленькій подорожі - Левеня Локо Моко хоче почитати свою улюблену книжку, але попереду цілий лабіринт. Допоможіть Левеню пройти лабіринт! До речі, ви знаєте, що продукти для дітей Локо Моко унікальні - в них містяться жирні кислоти Омега-3, які покращують пам'ять, концентрацію уваги і сприйняття інформації у Вашої дитини. Тому вибираючи продукти Локо Моко, Ви отримуєте не тільки смачний молочний продукт для Вашого малюка, але і піклуєтеся про його розвиток і здоров'я.     Аніматор - Лева Привіт! Я Левеня Локо Моко! Давай познайомимося! Як тебе звуть? Хочеш зі мною сфотографуватися? Я люблю фотографуватися з дітками! А ти любиш мої сирки і йогурти Локо Моко? Я дуже їх люблю - вони не тільки смачні, але і дуже корисні! В них міститься спеціальна кислота Омега-3, яка робить мене розумним і уважним!
Звітність Щодня промоутер подає супервайзеру звіт за день - кількість продажів + кількість виданих подарунків

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-14; просмотров: 67; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав


<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
ОБСЛЕДОВАНИЕ ОГРАЖДАЮЩИХ КОНСТРУКЦИЙ | Инструкция для промо-персонала
lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.011 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты