Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ДОВІДКА




Бронз

Иосиф Львович

 

ДОВІДКА

 

Голова кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Одеської області, Заступник голови президії колегії адвокатів. Адвокатская компания "Полонский и Партнеры". Віце-президент Спілки адвокатів України. Член Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури (декількох скликань).

Віце-президент Міжнародного Союзу (Співдружності) адвокатів. В 1999 р. до 135-річчя Російської адвокатури нагороджений Почесною грамотою президії Міжнародного Союзу (Співдружності) адвокатів за заслуги в розвитку міжнародного співробітництва адвокатів та підвищення престижу адвокатської професії.

В 2002 р. нагороджений орденом України «За заслуги» III ступеня. Заслужений юрист України. У 2006 р. присуджено нагороду Професійного конкурсу "Адвокатура-2006" у новій номінації "Імена" з врученням Золотої відзнаки і внесенням у "Золоту книгу адвокатури України", за визначні заслуги перед адвокатурою України і багаторічну адвокатську діяльність.

Народився в Одесі 25 серпня 1936 року. В 1967 р. закінчив юридичний факультет Одеського державного університету і з того часу - адвокат. Був завідувачем юридичними консультаціями, в 1978 р. обраний членом Президії, а з 1985 р. й до цього часу - заступник голови Президії Одеської обласної колегії адвокатів.

Брав активну участь у створенні Союзу адвокатів СРСР, на першому Установчому з'їзді Союзу був обраний секретарем Союзу (від України), а після його реорганізації, з 1992 р. й до цього часу, постійно обирається віце-президентом Міжнародного Союзу (Співдружності) адвокатів.

У 1989 р. в м. Страсбург (Франція) одним з перших адвокатів СРСР вступив до IВА в індивідуальному порядку.

В 1990 р. брав участь в створенні Спілки адвокатів України, був співголовою Оргкомітету зі створення САУ, зробив разом з відомим львівським адвокатом З.Багринівським основну доповідь на Установчому з'їзді Спілки адвокатів України, а після створення Спілки був обраний головою Комісії з адвокатської етики, згодом став членом комісії з розробки Правил адвокатської етики.

Автор "Сборника систематизации практики Верховного Суда Украины по уголовным делам", що видається з 1977 року. Член редакційної колегії журналу «Адвокат». Автор багаточисельних публікацій в журналі «Адвокат» и газеті «Юридична практика». Головний редактор Інформаційного бюлетеня Адвокатського об'єднання «Одеська обласна колегія адвокатів».

 

«ЗАЩИТИТЕЛЬНАЯ РЕЧЬ»

 

Статья размещена в 2011 г. на сайте адвокатского объединения «Одесская областная коллегия адвокатов»

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-14; просмотров: 72; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты