Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Нагородження




Учасники змагань, які посіли 1-3 місця нагороджуються грамотами та медалями відповідних ступенів, наданих Управлінням з питань фізичної культури і спорту Полтавської облдержадміністрації .

 

7. Фінансування.

Витрати по організації та проведенню змагань передбачаються за рахунок коштів залучених Осередком та інших позабюджетних надходжень.

Витрати на проїзд в обох напрямках, проживання, харчування, збереження зарплати, добові тренерів та учасників забезпечують організації, що відряджають.

Витрати на харчування суддівської колегії змагань за рахунокУправлінням з питань фізичної культури і спорту Полтавської облдержадміністрації.

8. Підготовка спортивних споруд

У відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 1998 року №2025 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально-відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів:

- підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;

- контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки при проведенні змагань здійснює робоча комісія.

Власник спортивної споруди не менш, ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний подати до робочої комісії акт про її готовність до проведення змагань.

Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність.

 

Медичне забезпечення змагань

У відповідності до «Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів», що затверджено наказом Міністерства Охорони здоров’я України від 27.10.2008 №614, медичне забезпечення спортивно-масових заходів здійснюється Українським центром спортивної медицини, обласними та міськими диспансерами, центрами, незалежно від їх відомчого підпорядкування, відділеннями спортивної медицини лікувально-профілактичних закладів загальної мережі. Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Присутність лікаря із спортивної медицини обов’язкова на змаганнях всіх рівнів. Лікар змагань входить до складу суддівської колегії на правах заступника головного судді. Всі його рішення в межах компетентності обов’язкові для учасників, суддів, організаторів змагань. Лікар представляє в організаційний комітет або суддівську колегію план медичного забезпечення змагань та звіт з їх закінчення.

 

Заявки

До мандатної комісії до 24.09.2014 року подаються:

1. іменна заявка встановленого зразка (додається), завірена спортивним диспансером (або іншою медичною установою) та відряджуючою організацією;

2. довідки лікарів про допуск до змагань: терапевт, невропатолог, хірург (або травматолог) – в обов’язковому порядку, дерматолог – бажано.

3. посвідчення особи, видане державними установами;

4. кваліфікаційна книжка спортсмена;

5. страховий поліс (страхуваннявід спортивної травми, а не від нещасного випадку);

6. власноручна розписка про добровільну участь у змаганнях за правилами, що наведені нижче.

До змагань допускаються команди та учасники, які підтвердили в установлений термін свою участь.

П.п. виділені курсивом обов’язкові до виконання при проходженні мандатної комісії.

Попередні заявки надсилати за електронною адресою: ftsparta@gmail.com або зв’язуватись за телефонами: 097-111-23-45, 097-878-34-25, 050-308-36-64, 093-478-47-80

 

Це положення є викликом на змагання.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 54; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты