Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Технологія приготування. Курчат відварюють, охолоджують, м'якоть відділяють від кісток і нарізають скибочками




Салат «Англійський» № 23

Курчат відварюють, охолоджують, м'якоть відділяють від кісток і нарізають скибочками. Відварені гриби і солоні очищені огірки нарізають шматочками. Корінь селери миють, очищають і нарізають соломкою. Всі продукти перемішують, заправляють майонезом з гірчицею, солять.

Салат укладають в салатники, прикрашають редискою і листками салату.

Курчата відварені 149 г., селера (корінь) 36 г., гриби печериці 32 г., огірки солоні 11 г., майонез 30г., гірчиця 5г., редис 13 г., салат 5 г., сіль 2г.
 
Вихід 150 г
 
 
Жульен з грибами №1107

Нарізати гриби скибочками або часточками і обсмажити на вершковому маслі. Додати соль, 1ч.л борошна і перемішати, посмажити ще 5-7 хвилин.

Влити сметану і тушкувати на повільному вогні хвилин 5.

У жаростійкий посуд (або кокотніци) влити масу, зверху натерти сир.

Відправити в духовку на 15 хвилин. Вживати гарячим.

Гриби печериці 108 г., масло вершкове 15 г., борошно 15 г., сметана 25 г., сир твердий 20г., соль

Вихід 100 г

Медальйоны із телятини по-міланськи №440

З внутрішньої або бічній частині задньої ноги, вирізки або товстого краю вирізують медальйони (невеликі круглі шматки м'яса), відбивають, перчать, солять, панірують у борошні і обсмажують в олії.

Гарнірують макаронами, заправленими маслом і посипаними тертим сиром. Окремо в соуснику подають томатний соус.

Вирізка 365г, масло вершкове 20 г, макаронні вироби 50 г. сир твердий 21 г., соус томатний 50 г., сіль, перець.

Вихід: 320 г.

Мусакаc № 311

Баклажани чистять і нарізають на тонкі великі скибочки. Солять і кладуть відстоюватися. Фарш і цибулю обсмажують на олії. Потім додають вино, очищені і дрібно нарізані помідори, солять, перчать і тушкують, поки не випарується рідина. Поки готується фарш, обсмажують з двох сторін баклажани і порізаний тонкими скибочками картоплю. На посипаний сухарями деко викладають половину баклажанів і посипають тертим сиром. Наступним шаром викладають картоплю, потім фарш, з верху залишилися баклажани і посипають сиром. З верху все заливають соусом і посипають сиром.

Для приготування соусу: розтоплюють вершкове масло до появи піни, всипають борошно і пасерують, постійно помішуючи, щоб борошно не зарум'янилася. Вливають потроху гаряче молоко, добре розмішуючи. Засипають в масу тертий сир і солять. Коли соус загусне, знімають з вогню. Яйця збивають і повільно вливають у соус, постійно помішуючи.

Деко ставлять в духову шафу на 30 - 40 хв до утворення золотистої скоринки.

Баклажани 28 г.,картопля 50 г.,яловичий фарш 100 г.,цибуля ріпчаста 15 г.,помідори свіжі 50 г., вино сухе біле 20 г.,сир твердий 30 г., перець чорний мелений 0,2 г., сіль 2г.Для приготування соусу: масло вершкове 10 г.,борошно 50 г.,молоко 70 г.,яйця ¼ шт., сир твердий 20г.,Вихід соусу – 100 г

Вихід 300 г.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 46; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты