Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Створення джерел світла




Перейдіть на панель інструментів Lights & Cameras (Джерела світла і камери),натисніть кнопку Target Spot (Сфокусований на цільовому об'єкті промінь світла)
У вікні проекцій Front підведіть курсор миші до точці з координатами (245; 0; 276), натисніть ліву кнопку миші і, не відпускаючи її, переміщайте покажчик миші в точку з координатами (? 76; 0;? 59), відпустіть кнопку. При створенні першого джерела світла зникло освітлення за замовчуванням.

 

Рис. 2.2. Перше джерело світла

 

Прорахуйте сцену: активізуйте клацанням миші екран Perspective (Перспектива), натисніть на панелі інструментів Main Toolbar (Основні інструменти) або панелі Rendering (Прорахунок) кнопку Quick Render (Швидкий прорахунок).
Поверніться в панель інструментів Lights & Cameras (Джерела світла і камери) і створіть ще одне джерело світла Spot.
Натисніть кнопку Target Spot (Сфокусований на цільовому об'єкті промінь світла). У вікні проекцій Front (Вигляд спереду) підведіть курсор миші до точки з координатами (? 189; 0; 272), натисніть ліву кнопку миші і, не відпускаючи її, переміщайте курсор в точку з координатами (23; 0; 37). Відпустіть кнопку (рис. 2.3).

 

Рис. 2.3. Друге джерело світла

 

Прорахуйте сцену. Натисніть клавішу.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 47; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты