Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Налаштування моделювання




Тут нам потрібно налаштувати тривалість моделювання:

1. Натисніть на і вікно настройки моделювання повинне з'явитися.

2. Встановити Duration (тривалість) 10,0 хвилин.

3. Натисніть кнопку ОК, а потім збережіть ваш проект.

 

7.5. Сценарій створення копій

У тільки що створеній мережі ми припускали, що вона ідеальна і пакети не відкидаються. Крім того, ми відключили швидку повторну пересилку і швидкий метод повернення собі (відгук) в TCP.Для аналізу ефекту відкидання пакетів і контролю перевантаження, ми створимо два додаткові сценарії.

 

Примітка:З fast retransmit (швидке повторне відправлення), TCP виконує ретрансляції, тобто при відсутньому сегменті, не чекаючи ретрансляції, таймер закінчується.

Після fast retransmit (швидкого повторного передавання), ящо виявилося, що сегмент відсутній, запобігає перевантаженню, але неповільний старт виконується. Це алгоритм fast recovery (швидкї передачі собі, тобто відгуку).

Алгоритми fast retransmit та fast recovery зазвичай реалізуються разом (RFC 2001).

 

1. Виберіть Duplicate Scenario(сценарій створення копій) з меню сценаріїв і дайте йому ім'я Drop_NoFast ð Натисніть кнопку ОК.

2. У новому сценарії, клацніть правою кнопкою миші на IP хмарі ð Edit Attributes ð Призначити 0,05% до атрибуту Packet Discard Ratio(Збереження пропорцій пакетів).

3. Натисніть кнопку ОК, а потім збережіть ваш проект.


4. Поки ви ще в Drop_NoFast сценарії, виберіть Duplicate Scenario(сценарій створення копій) з меню сценаріїв і дайте йому ім'я Drop_Fast

5. У Drop_Fastсценарії, клацніть правою кнопкою миші на Server_West, який знаходиться усередині West subnet(Західної підмережі) ð Edit Attributes ð Розгорнути ієрархії TCP Parameters (TCP Параметри) ð Enable атрибут Fast Retransmitð Призначити Reno атрибуту Fast Recovery.

6. Натисніть кнопку ОК, а потім збережіть ваш проект.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 64; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты