Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ВИСНОВКИ




У цьому розділі узагальнюються розглянуті питання курсової роботи наводяться основні висновки щодо отриманих результатів з урахуванням поставлених завдань. Висновки безпосередньо співвідносяться з переліком завдань, наведених у вступі. Висновки наводяться з нового аркуша. Текст висновків можна розділити на підпункти.

Наприклад,без провадження відповідної стратегії просування ДП «Такі справи» не зможе втримати старих клієнтів та залучити нових. Це зумовлено тим, що ціни підприємства є високими (тобто нейтральними як для типографій повного циклу, проте високими порівняно з рештами гравцями ринку) і лише грамотна комунікаційна політика може допомогти обґрунтувати їх в очах споживачів.

Оскільки у галузі поліграфії велике значення має імідж підприємства-виробника, важливо провести кампанію просування у повному запланованому обсязі із обрахунком бюджету, виходячи з цілей та задач маркетингу. Тільки таким чином можливо змусити цільових споживачів повірити в те, що ДП «Такі справи» може виготовляти ексклюзивну рекламну поліграфічну продукцію. Донесення цієї ідеї позиціонування разом з ідеєю про можливість виготовлення рекламної поліграфічної продукції у найкоротші терміни дозволить сформувати у них впевненість у перевагах ДП «Такі справи» над іншими типографіями повного циклу.

Розроблена стратегія просування дозволить сформувати позитивний імідж ДП «Такі справи» як підприємства, здатного виготовити замовлення будь-якої складності у найкоротші терміни, підвищити рівень інформованості до 100% та підвищити обсяги реалізації продукції як за рахунок залучення нових, так і утримання старих клієнтів і формування лояльності з їхнього боку.

ЛІТЕРАТУРА

З нової сторінки наводиться перелік посилань на літературні джерела(5-10 шт.).Бібліографічні описи наводяться відповідно до державних стандартів України, прийнятих у бібліотечній та видавничій практиці (див. сайт книжкової палати України ім. І. Федорова, http://www.ukrbook.net).

До літературних джерел вносяться проаналізовані українські та міжнародні законодавчі та нормативні акти, джерела статистичної інформації, наукові (монографії, статті, доповіді на наукових конференція), навчальні (підручники та навчальні посібники) та методичні видання. Посилання слід використовувати безпосередньо в тексті із зазначенням у квадратних дужках порядкового номеру використаного джерела.

У роботі допускається обмежене посилання на інформаційні ресурси Інтернету, а саме, офіційні сайти державних організацій та установ, інформаційно-аналітичні сервери. У даному випадку вказується точна адреса ресурсу відповідно до встановлених стандартів.

Список наводиться у наступному порядку: закони, методологічна література, сайти, електронні джерела.



Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 74; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты