Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Приклад оформлення анотації для бакалаврів (спеціалістів) та магістрів




 

 

анотаціЯ

 

Семененко Ю.В. Розробка колекції чоловічого верхнього одягу на основі творчості братів Грім. – Рукопис.

Робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра (спеціаліста) за спеціальністю 6(7).020207 – дизайн. Херсонський національний технічний університет. Херсон, 2014.

В результаті проведеного аналізу модних тенденцій встановлено, що найпопулярнішою моделлю чоловічого верхнього одягу є пальто вільного або прямого силуету, ахроматичної гами, актуальними матеріали кашемір та шкіра. Аналіз німецького костюму дозволив визначити характерні особливості: багатошаровість, об’ємні коміри та силуети, накидки. Проаналізувавши казку братів Грім «Ганс – мій їжак» обрано головного героя (напівлюдину-напівїжака) для подальшої розробки концепції. Сформована головна концептуальна ідея колекції. Колекція спроектована для людей, що випереджають свій час та просувають свої революційні ідеї у суспільство, але на своєму шляху часто зустрічаються з нерозумінням. Головний заклик – йти вперед, долаючи перешкоди та використовуючи досвід і мудрість минулих поколінь. Методом експертної оцінки обрано одну колекцію із запропонованих варіантів та модель для виготовлення як найбільш вдалу за композиційним та колористичним рішенням.

 

анотаціЯ

 

Давидюк В.М. Національні моделі і ґлобалізація графічного дизайну другої половини XX ст. – Рукопис.

Робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 8.020207 – дизайн. Херсонський національний технічний університет. Херсон, 2014.

У роботі розглянуто проблеми національної диверсифікації та ґлобальної уніфікації графічного дизайну другої половини XX ст. Автором вивчаються японська, корейська, іранська, швейцарська, італійська і польська національні моделі. Окремо виділено графічний дизайн в Україні та країнах, які перебувають на стадії теоретичного обґрунтування власних моделей. Ґлобалізацію графічного дизайну другої половини XX ст. розглянуто у контексті “інтернаціонального стилю”, “типографічного експресіонізму”, розробки піктограм як наднаціональної візуальної мови. В результаті досліджень визначено особливості використання мотивів національного мистецтва у творах графічного дизайну як засобу візуальної ідентифікації та їхнє місце у творах, пов’язаних з естетикою постмодернізму.

Ключові слова: графічний дизайн, візуальна комунікація, ідентифікація, національні моделі, ґлобалізація, національні мотиви.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 73; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты