Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Ілюстрації




Основними видами ілюстративного матеріалу роботи є схема, діаграма і графік. Ілюстраціїнеобхідно подавати в навчально – дослідній роботі безпосередньо після тексту, де вони згадані вперше, або на наступній сторінці. До і після рисунку потрібно залишати один вільний рядок.

Ілюстрації і таблиці, які розміщені на окремих сторінках навчально – дослідної роботи, включають до загальної нумерації сторінок. Малюнок або графіки, розміри яких більше формату А4, враховують як одну сторінку і розміщують у відповідних місцях після згадування в тексті або у додатках.

Якість ілюстрацій повинна забезпечувати їх чітке відтворення. Вони повинні бути виконані чорнилом, тушшю, пастою чорного кольору або простим олівцем на білому непрозорому папері.

При необхідності ілюстрації доповнюють пояснювальними даними (під рисунковий текст), які розташовуються відразу після ілюстрації перед її назвою.

Приклад оформлення ілюстрацій наведений нижче.

Рис. 1.2. Повна корисність доходу за наявності неподільного блага

 

Ілюстрації обов’язково мають бути проаналізовані в тексті, при чому необхідно робити посилання у вигляді виразу в круглих дужках “(рис. 1.2)” або зворот типу: “…як це видно з рис. 1.2”. У повторних посиланнях використовують вираз “див. рис.1.2”.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-01; просмотров: 67; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты