Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Інтерв’ю




Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Інститут журналістики

 

Бакалаврський мінімум

На тему: «Правовий аспект безробіття»

 

 

Виконала:

Студентка 2 курсу

Групи 4

Таран Ірина Ігорівна

Керівник:

Проф. кафедри соц. комунікацій

Порфімович Ольга Леонідівна

Київ-2015

 

Зміст

1. Пояснювальна записка до бакалаврського проекту «Правовий аспект безробіття»

1.1. Ідея, мета, структура проекту:

висвітлення проблем трудової сфери;залучення безробітних до діяльності, визначення найбільш успішної реалізації бізнес-проектів розвитку підприємницької діяльності серед колишніх безробітних, котрі за сприянням служби зайнятості започаткували власну справу, також подальша демонстрація та поширення успішного досвіду ефективного використання безробітними матеріального забезпечення з безробіття під час самозайнятості, створення ними нових робочих місць.

1.2. Джерела проекту:

Постанова від 27.06.2001р. №245 "Про створення єдиної інформаційної системи обліку позичальників /боржників/"

Постанова від 26.02.2009р. №16 "Про затвердження Порядку подання електронних звітів до робочих органів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України"

Наказ від 12.03.2009р. №17 "Про деякі питання організації діяльності центрів зайнятості під час прийняття звітності у електронному вигляді"

Наказ від 16.01.2006р. №15 "Про затвердження Положення про звітність в органах державної податкової служби України"

Наказ від 31.12.2008р. №827 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо централізованого приймання та комп'ютерної обробки податкової звітності платників податків в ОДПС України"

Наказ від 14.06.2012р. №516 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо приймання та комп'ютерної обробки податкової звітності платників податків в органах ДПС України".

1.3.

Робота над проектом: вибір теми; налагодження зв’язку з потенційними джерелами інформації; аналіз та обробка інформації;

1.4.

Цільовою аудиторією є широке коло громадян віком від 16 років, а також вимушені переселенці та біженці з Луганської, Донецької області та АР Крим.

2.Теоретико-практичне обґрунтування проекту «Правовий аспект безробіття»

Інтерв’ю

Типово інтерв'ю припускає наявність двох хвилюються людей - це людина, яка бере інтерв'ю і його співрозмовник, тобто той, у кого беруть інтерв'ю. Ви підприємець, який здатний, взявши себе в руки, впоратися з тремтінням, а це стане результатом у вигляді "успішного інтерв'ю" для вас обох.

Як і в будь-який інший завданню, ключовим моментом є підготовка. Залучаючись до незвичний для себе процес, ви забудете поставити основні питання і будете напружені настільки, що не зможете сконцентруватися на тому, про що йдеться між двома сторонами. Зрештою, майже всі службовці проводять деяку домашню роботу над тим, щоб підготувати промову для стандартного інтерв'ю. Вам не слід йти загальноприйнятими шляхами, ви повинні провести більш глибокі дослідження, якщо хочете найняти службовця, який буде насправді корисним.

Однак перш ніж проводити інтерв'ю, ви повинні ретельно розглянути всі резюме, представлені у відповідь на вашу пропозицію роботи. Що ви шукаєте? Окрім імені, адреси, місця роботи та освіти, шукайте дещо ще. Акуратність, правопис і відчуття, що людина є чесним, повинні бути частиною вашого першого перегляду. Чи існують періоди часу, коли людина залишався безробітним? Може бути, він працював на різних місцях нетривалі відтинки часу?

Це ознаки, які, можливо, вкажуть на неадекватність службовця. Чи відповідає освіта і / або досвід роботи вашим вимогам? Чи ведуть вони життя поза роботою - саме тому ми запитуємо про хобі, інтереси та вступах у членства. До всього іншого те, що людина, яка є похмурим, незацікавленим, просто зав'язується дружба з колегами по роботі, часто передбачає службовця, який приїде на роботу, виконає тільки певну роботу і не більше, а потім виїде. Якщо ви шукаєте людину, щоб не просто заповнити вакансію, то такий тип службовців вам не підійде.

Тепер перед інтерв'ю перевірте всі рекомендації, які є в тих резюме, які ви знайшли цікавими. Нарешті, провівши сортування, ви отримали значно меншу групу людей, з якими ви хотіли б зустрітися.

Постарайтеся провести інтерв'ю вранці. Це дуже вдалий час, оскільки ви будете свіжі і не станете відволікатися на всілякі проблеми, з якими доводиться стикатися протягом дня. Ймовірно, ваш співрозмовник також буде повний енергії і здорового глузду. Середина тижня представляє більш підходящий час, на відміну від понеділка або п'ятниці.

І, готуйтеся, готуйтеся і ще раз готуйтеся! Створіть список стандартних запитань, які ви поставите кожному потенційному службовцю. А також додатковий список питань, націлених на конкретно кожної людини. Пам'ятайте, мета полягає не тільки в тому, щоб визначити робочу кваліфікацію та його освіту, але й у вивченні самої людини. Чим він любить займатися, а яке заняття для нього є нудним? Чи подобається йому вникати у зміст та особливості сформованих ситуацій? Чи відчуває він себе комфортно на громадських зборах і при розмові на публіці або більш імовірно є тихим зосередженим на собі типом? Звичайно, досвід і освіта є важливими речами, але лише індивідуальний підхід здатний показати, підходить людина чи ні, щоб бути найнятим на конкретну позицію.

Якщо ви не знайшли адекватної людини, то зробіть так, щоб він, як можливо майбутній співробітник, зустрівся з деякими з ваших службовців, а потім не забудьте дізнатися, що думає про цю людину персонал, який працює у вас. Але пам'ятайте, що останнє рішення все ж за вами.

Не будьте обдурені тими, хто має відповіді на всі ваші запитання. Такі люди здатні зацікавити вас під час інтерв'ю, але не більше, ніж чесні, що обдумує раз або два свою відповідь люди. І, нарешті, якщо ви знайшли чоловіка, з яким відчуваєте себе комфортно, але у якого можливо більш низька кваліфікація або у нього робочі показники нижче рекордних, то не бійтеся ризикнути. Ви завжди можете запропонувати випробувальний термін, щоб подивитися, чи зумієте спрацюватися.

Незалежно від вашого рішення, кінцеве пропозицію слід зареєструвати в письмовому вигляді. Письмова пропозиція роботи має включити опис роботи, дату кінця і початку випробувального терміну, якщо воно є частиною угоди, заробітну плату, опис робочих годин, що вимагає копію довідника службовця або якщо доступний звід правил компанії, а також список пільг, включаючи оплачені допомоги поза робочим часом .

Якщо випробувальний термін має місце бути, то його умови мають бути ясно описані в письмовому вигляді пропозиції. Увімкніть заробітну плату або пільги, які відводяться протягом іспитового строку, якщо вони відрізняються від виплачуваних розмірів при постійній роботі. Також включіть речі, які детально опишуть причини, за якими випробувальний термін перейде чи ні в постійну роботу. Це усуне непорозуміння, яке може виникнути, перебуваючи вже в процесі.

Ваша остання завдання полягає в тому, щоб відіслати листа з подякою тим, кого ви не найняли. Зрештою, можливо, ви ще будете розглядати їхні кандидатури в майбутньому.

Звіт

Звіт — документ, що містить відомості про виконання плану, завдання, підготовки заходів, доручень і проведення заходів; подається вищій посадовій особі чи установі.

Звіт - електронний документ визначеної структури, що видається на запит користувача і містить інформацію про окремого клієнта (клієнтів) банку, може передаватися електронними засобами зв'язку, обов'язково захищений методами криптозахисту для запобігання його викривленню.

Звіт - документальні відомості, які створюються та подаються Страхувальниками у строки, в порядку та за формою, що встановлені Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Звіт - документальні відомості, які створюються та подаються страхувальниками у строки, в порядку та за формою, що визначені законодавством про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття та зайнятість населення.

Звіт - офіційний звітний документ, що містить сукупність вихідних (звітних) показників за визначеною формою та регулярною періодичністю складання і характеризує основні результати роботи органів державної податкової служби України, про результати розгляду в судах справ, пов'язаних з діяльністю органів державної податкової служби України.

Звіт, звітність в електронній формі (електронний звіт, електронна форма) - звіти, інформація в яких зафіксована у вигляді електронних даних, включаючи обов'язкові реквізити звітів.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 60; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты