Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ПЕРЕДМОВА. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Стрільба і управління вогнем” для студентів кафедри військової підготовки.




Частина 3

 

2010 рік

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Стрільба і управління вогнем” для студентів кафедри військової підготовки.

„Рішення типових задач зі Стрільби і управління вогнем ”

Частина 3

/Укл.: В.Я Міхєєв; В.Г.Ломейко. - Запоріжжя: ЗНТУ, 2010. –

59 с.

 

Укладач: В.Я Міхєєв;

В.Г. Ломейко

 

Рецензент: К.В. Альохін

 

Відповідальний

за випуск: В.Я Міхєєв

 

Затверджено

на засіданні кафедри військової підготовки

 

Протокол №

від “ ” 2010 р.

 

 

Рекомендовано до видання НМЛ спеціальності, як методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Стрільба і управління вогнем” для студентів кафедри військової підготовки. „Рішення типових задач зі Стрільби і управління вогнем ”частина 3

 

Протокол № від “ ” 2010 р.

 

 

Зміст

Розділ 1 Задачи на визначення сумарних поправок на віхилення умов стрільби від табличних 5 стор.
Розділ 2 Поразка нерухомих спостережних цілей з пристрілюванням із спостереженням за знаками розривів.   15 стор.
Розділ 3 Поразка нерухомих спостережних цілей з пристрілюванням по виміряним відхиленням 29 стор
Розділ 4 Визначення установок для стрільби за даними створення (пристрілювання) репера (цілі). Перенесення вогню від репера.   45 стор
     

ПЕРЕДМОВА

В умовах реформування Збройних сил України найбільш гостро встає питання підвищення професійного рівня спеціалістів, які готовляться для Збройних сил. Тому офіцер запасу, який навчається за програмою підготовки офіцерів наземної артилерії, зобов’язаний вміти своєчасно та з високою ефективністю виконувати вогневі завдання по поразці противника в будь-яких умовах сучасного загальновійськового бою, знати Правила стрільби і управління вогнем артилерії, основні положення Курсу підготовки артилерії Збройних Сил України, способи визначення установок для стрільби, правила пристрілювання і стрільби на поразку різних цілей, бути здатним вміло управляти вогневими взводами під час вибору, занятті, підготовки та залишенні вогневої позиції, веденні вогню з відкритої та закритої вогневої позиції по різним цілям.

В цих умовах головним завданням стає вміння практично вирішувати типові задачі, які могуть забезпечити виконання вогневого завдання. Дійсний посібник призначений для допомоги студентам при самостійному рішенні типових задач с дисципліни “Стрільба і управління вогнем ” . В зв’язку з тім, що в навчальному закладі заняття організовуються методом “Військового дня” відстань між заняттями може складати до тижня, що приводе до часткової втрати навичок і вмінь. Тому важливим питанням залишається самостійна підготовка студентів, але специфіка дисципліни завдає труднощі при самостійному вивченні. Даний посібник призначений для роз’яснення найбільш складних питань, в ньому приведені практичні рекомендації і алгоритм рішення різноманітних задач, теоретичне обґрунтування практичних питань.

При самостійному рішенні задач необхідно використовувати таблиці стрільби гаубиці Д-30 ТС № 145 видання 4 , які можна отримати в бібліотеці кафедри.

Посібник окаже допомогу студентам при підготовці к контрольним роботам, залікам і іспитам з дисципліни “Стрільба і управління вогнем”.

 

Розділ 1 Задачи на визначення сумарних поправок на віхилення умов стрільби від табличних


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-10; просмотров: 75; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты