Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ВИКОНАННЯ ОВНС У СХЕМІ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ БУДІВНИЦТВА




Етап Зміст етапу проектування і будівництва Зміст етапу ОВНС
Прийняття інвестором рішення про будівництво
Передінвестиційні дослідження
  Підготовка вихідних даних щодо об'єкта, наміченого до будівниц­тва; визначення виробничої програми, інвестиційних намірів, потреб у сировині, енергоресур­сах і кадрах тощо; передпроектні розроблення. Складання Заяви про наміри (додаток Г). Попередня оцінка впливу об'єкта проекту­вання на навколишнє середовище.  
  Розроблення варіантів розміщен­ня об'єкта з урахуванням стану навколишнього середовища й інженерної підготовки території. Складання короткої ОВНС до матеріалів вибору і відведення земельної ділянки майданчика (траси) будівництва.  
  Складання і узгодження завдання на розроблення ТЕО інвестицій, ЕП. Складання завдання на розроблення мате­ріалів ОВНС (додаток Д) у складі завдання на розроблення ТЕО інвестицій, ЕП.
  Розроблення ТЕО інвестицій, ЕП в обсязі, встановленому нормативними документами. Розроблення матеріалів ОВНС у складі ТЕО інвестицій, ЕП і проведення громадських слухань для об'єктів, наведених у додатку Е. Складання Заяви про екологічні наслідки діяльності.
  Узгодження і затвердження ТЕО інвестицій, ЕП.   Комплексна державна експертиза й узгод­ження матеріалів ОВНС у складі ТЕО інвес­тицій або ЕП. Передача Заяви про екологічні наслідки діяльності в місцеві органи влади.
Проектування
  Складання і узгодження завдання на розроблення проекту (робочого проекту).   Підготовка завдання на розроблення матеріалів ОВНС у складі завдання на розроблення проекту (робочого проекту) з урахуванням змін проектних рішень проти прийнятих у ТЕО інвестицій, ЕП або змін у містобудівній ситуації.
  Розроблення проекту (робочого проекту).   Виконання ОВНС у повному обсязі, якщо вона не проводилася на попередніх етапах, або уточнення ОВНС відповідно до складу проекту (робочого проекту).
  Узгодження і затвердження проекту (робочого проекту).   Комплексна державна експертиза та узгодження матеріалів ОВНС відповідно до вимог чинного законодавства.
  Розроблення робочої документації.   Уточнення матеріалів ОВНС при змінах тех­нології виробництва і проекту виконання будівельно-монтажних робіт тощо, представ­лення їх на узгодження та державну експертизу.
Будівництво
Будівництво об'єкта.   Отримання дозволу на будівництво. Реалі­зація заходів згідно з матеріалами ОВНС.  
Експлуатація
Освоєння проектної потужності (післяпроек-тний аналіз). Оцінка ефективності природоохоронних і захисних заходів згідно з матеріалами ОВНС, уточнення матеріалів ОВНС та проведення після проектного аналізу за необхідності.  

ДБН А.2.2-1-2003 С. 18

Додаток Г (обов'язковий)

ПОГОДЖЕНО*

м.п.________________________

(орган місцевого самоврядування, посада, ініціали, прізвище керівника, дата)


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 73; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты