Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Оформлення елементів тексту роботи




Контрольна робота повинна бути написана грамотно, чітко, давати відповіді лише не ті питання, що органічно пов’язані з темою. При необхідності в контрольній роботі можна використати схеми, таблиці, діаграми тощо.

Обсяг контрольної роботи, як правило, не повинен перевищувати 10-15 друкованих сторінок

Контрольна робота повинна бути оформлена відповідно до вимог щодо оформлення тексту, графічних матеріалів, малюнків, таблиць і формул.

Контрольна робота виконується шляхом набору тексту шрифтом «Times New Roman 14» з міжрядковим інтервалом «1,5» на аркуші формату A4 (210х297 мм), вирівнювання тексту по ширенні.

Абзацний відступ має становити біля 1,25 см, Відступи від краю аркушу (поля сторінки): ліве – 3 см, праве – 1,5 см, нижнє – 2 см, верхнє – 2 см.

Номер сторінки проставляється у верху справа аркушу арабськими цифрами. Перший аркуш включається в загальну нумерацію сторінок, але номер сторінки на ньому не проставляється. Ілюстрації, таблиці, розташовані на окремих аркушах, включаються в загальну нумерацію сторінок.

Ілюстрації (креслення, графіки, схеми, діаграми, рисунки) слід розташовувати в роботі безпосередньо після тексту, у якому вони згадуються вперше, або на наступній сторінці, якщо у вказаному місці вони не поміщаються. Ілюстрації слід нумерувати арабськими цифрами порядковою нумерацією в межах рішення певного завдання. На всі ілюстрації повинно бути дано посилання в роботі. Наприклад: «...відповідно до рисунку 2», «Вид вікна Word (рисунок 1) ...». Під ілюстраціями зазначається їх номер і назва, наприклад:

Рис. 1 –Вид вікна Word

Цифровий матеріал рекомендується поміщати в роботі у вигляді таблиць. Таблицю слід розташовувати безпосередньо після тексту, у якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. Таблиці обмежуються лініями. Таблиці слід нумерувати арабськими цифрами порядковою нумерацією в межах рішення певного завдання. Номер та найменування таблиці слід розміщувати над таблицею, вирівнюючи посередині відносно таблиці.

 



Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 54; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты