Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ТЕМАТИКА ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ




МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ТА ЗАВДАННЯ ЩОДО ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНО-ДОСЛІДНИХ ЗАВДАНЬ

 

для студентів заочної форми навчання

 

галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво»

напрямів підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит»,

6.030508 «Фінанси і кредит» скорочений термін навчання,

6.030509 «Облік і аудит»

 

освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»

 

Укладач: викладач кафедри Панфілова Я.О.

 

 

Розглянуто та ухвалено

на засіданні кафедри

Протокол від 28.08.2013 № 1

 

 

Харків

2013 рік

Зміст

 

Мета, зміст та структура індивідуального завдання з дисципліни «Безпека життєдіяльності» ………………………………………………………………..  
Тематика індивідуальних завдань ……………………………………………..  
Порядок подання та захисту ІНДЗ …………………………………………….  
Критерії оцінювання індивідуального завдання ……………………………..  
Рекомендована література ……………………………………………………..  

 

Мета, зміст та структура індивідуального завдання з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

ІНДЗ є видом позааудиторної самостійної роботи студента навчального, навчально-дослідного характеру, що виконується на основі самостійного вивчення частини програмного матеріалу або його систематизації та узагальнення, для практичного застосування. ІНДЗ – це завершена теоретична в межах навчальної програми дисципліни, яка виконується на основі знань, умінь і навичок, одержаних в процесі лекційних та семінарських охоплює декілька тем або зміст навчального курсу в цілому. ІНДЗ містить елемент пошукової, частково науково-дослідної роботи і виступає чинником залучення студента до науково-дослідної діяльності, може бути використана для підготовки наукових доповідей, написання наукових статей тощо.

Мета індивідуального завдання – поглиблення рівня знань студентів щодо основних понять та категорій з дисципліни; застосування умінь та навичок з методики ідентифікації, класифікації небезпек, визначення заходів і засобів захисту від їх негативного впливу та попередження їх виникнення; планування заходів щодо забезпечення оптимальних умов існування людини, застосування їх у майбутній професійній діяльності та у повсякденному житті.

Особливими вимогами щодо виконання індивідуальних завдань є: науковість, актуальність використаного матеріалу, повнота розкриття теми, логічність, аргументованість, доцільність вживання термінології.

Форма виконання індивідуального завдання: стислий виклад теоретичного матеріалу відповідно до визначених варіантом завдань №1 та №2; обґрунтування засад державної політики у сфері безпеки життєдіяльності на основі визначеного варіантом Закону України та короткий аналіз прав і обов’язків фізичних та юридичних осіб, що гарантовані цим законом (завдання № 3);побудова структурно-логічних схем, з проблем безпеки життєдіяльності людини у виробничих умовах, повсякденному житті та в умовах надзвичайних ситуацій (завдання № 4). Обов’язково надаються пояснення до структурно-логічної схеми (при наявності умовних позначок та скорочень).

Наприкінці роботи подається список використаної літератури та інших інформаційних джерел.

Оформлення індивідуального завдання здійснюється відповідно до стандартів оформлення студентських робіт.

Теми індивідуальних завдань надаються студентам на початку вивчення дисципліни. Протягом семестру студент працює над виконанням індивідуального завдання, оформлює роботу на аркушах А-4 в друкованій чи рукописній формі.


ТЕМАТИКА ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 46; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты