Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Львів – Прага – Дрезден – Мейсен – Берлін – Львів




Вихідні Прага, Берлін, Дрезден

 

Вихідні в чарівних містах Європи. Тур вихідного дня в Прагу, Берлін, Дрезден.
· Незабутні екскурсії чепурною Прагою і прогулянка на кораблику. · Старовинний Дрезден та європейська столиця порцеляни Мейсен в програмі туру! · Цілий день в прекрасному Берліні та багато цікавих факультативних екскурсій!

 

Початок туру:

лютий березень квітень травень червень липень серпень вересень
5, 19 2, 16 7, 21 4, 18 2, 16, 30 6, 20

 

День 1 Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми. Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – маленький Відень». 15:00 – виїзд на кордон. Переїзд до Чехії.
День 2 Приїзд до Праги. Екскурсія «Злата Прага». Празький град – резиденція чеських королів, де сьогодні живе і працює президент країни, легендарний собор Св. Віта, південні сади Празького граду, перлина бароко Мала Страна, спуск до площі Хрестоносців – однієї з найкрасивіших в Європі, а на Карловому мості, біля статуї Яна Непомуцького, загадайте своє найпотаємніше бажання! Кажуть, що нездійсненних для Яна немає! Потрібно взувати зручне взуття – ексурсія повністю пішохідна та проходить по бруківці. Поселення в готель. Знайомство з громадським транспортом у супроводі керівника групи. Рекомендуємо продовжити екскурсію Прагою: двогодинна прогулянка на кораблику по річці Влтава (25€). Милуючись могутньою рікою та ще незвіданою Прагою, Ви зможете пообідати за шведським столом та відпочити перед самостійною прогулянкою по Празі. Плюс welcome drink за чудовий початок! Рекомендуємо вечірню екскурсію «Тіні старого міста» (15€).Прогулянка вечірньою Прагою крізь століття. З Вами йтиме гід в костюмі з палаючої лампою в руці замість указки. Про життя, мрії і трагедії від примари, що є духом страченого бургомістра. Родзинка для тих, хто вже з Прагою знайомий і для сімей з дітьми. Від Старомєстської до Малостранської площі пройдете по маловідомих романтичних вуличках. Легенди та правдиві історії доповнять казкову атмосферу освітленої гасовими ліхтарями нічної Праги. Початок з настанням темряви. Вільний час. Ночівля.
День 3 Сніданок. Вільний день. Рекомендуємо: екскурсія в древню столицю Саксонії Дрезден (45€ дорослі, 40€ діти до 12 років). Колись маленьке слов'янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден. Знайомство з містом розпочнеться з оглядової екскурсії «Перлина німецького бароко». Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи». Тепер можна перевести подих і познайомитись із саксонською кухнею. А після цього відвідати скарбницю «Зелені склепіння» (вхідний квиток 12€, діти до 16 років безкоштовно). Зелені Склепіння - найбільша колекція дорогоцінностей в Європі. Це місце, яке в Дрездені не можна пропустити! Окрім величезної колекції коштовностей, тут є й справжні ювелірні шедеври: унікальний Зелений дрезденський діамат (41 карат); вишнева кісточка, на якій вирізано 185 портретів; чаша Івана Грозного та безліч інших вражаючих експонатів.. Рекомендуємо екскурсію в Мейсенз відвіданням порцелянової мануфактури (25€). Вишукана розкіш мейсенської порцеляни, що триста років тому завоювала європейські двори, а зараз і надалі виготовлюється виключно вручну. Ночівля.
День 4 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Берлін. Пересування по Берліну громадським транспортом. Піша оглядова екскурсія по Берліну. Його з упевненістю можна назвати одним з найдивовижніших та найяскравіших міст Європи. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше неминуче потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму. Колишня столиця Пруссії, «Третього Рейху», НДР, а нині – об'єднаної Німеччини, місто театрів і музеїв, «полігон архітектури». Прекрасні парки та величні барокові замки створюють неповторну атмосферу і нагадують про його велич. Рейхстаг та Бранденбурзькі ворота, Берлінська стіна, Александрплац та Кафедральний собор... Вільний час. Рекомендуємо екскурсію з гідом в музей Пергамон - сховище духу Стародавнього світу (25€ дорослі, 15€ діти до 12 років).Особливе місце на острові Музеїв в Берліні займає музей Пергамон, в якому розміщені виставки історії Стародавнього світу. Його просторими залами можна ходити цілий день, захоплюючись цінними колекціями зразків мистецтва людей, що жили за тисячі років до нас. Цим музеєм опікувались, поповнюючи експонатами, такі вельможі, як Фрідріх II і Фрідріх Вільгельм II. Окремий зал відведено експозиції, що відтворює мармуровий вівтар з міста Пергама присвячений Зевсові, на якому відтворено сцени з міфа про гігантомахію. Цей вівтар є однією з найвизначніших пам'яток еліністичної архітектури. Особливу увагу приділено також залу візантійської культури, де представлено предмети декоративно-прикладного мистецтва. Рекомендуємо «Вечір в німецькій пивній» (25€). Як найкраще провести час в Німеччині? Звичайно, з пивом! В німців справжній культ пива – це головний напій на всіх святах. Безліч традицій у виготовленні й споживанні пива, купа байок і легенд про нього, безкінечний список пивоварень – це все про Німеччину. Отож, запрошуємо в берлінську корчму скуштувати декілька видів славетного напою з найсмачнішою свинною рулькою! Рекомендуємо екскурсію «Вечірній Берлін» (15€). Прогресивний і свободолюбивий Берлін ввечері розкривається наповну. Окрім насолоди від атмосфери вечірньої столиці, Ви, звичайно, отримаєте задоволення від побачених визначних місць: маршрут екскурсії проведе від символу міста, знаменитої історичної Берлінської стіни, через Потсдамську площу з її ультрасучасним комплексом SONY-центр, і до богемного бульвару Зірок і театру, в якому відбувається відкриття і нагородження всесвітньовідомого кінофестивалю «Берлінале». Виїзд до Львова.
День 5 Прибуття у Львів (близько 16:00). Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – королівське місто». Прекрасний завершальний аккорд туру. І тільки не варто поспішати додому! Взагалі, в цьому місті ніхто ніколи і нікуди не поспішає. Посидьте в одній із львіських кав'ярень та переконайся – у Львові каву готують найкраще! Поласуйте львівськими солодощами в «Цукерні» або «Вероніці» – Ви ще такої смакоти не пробували. А може наважитесь зайти в «Мазох-кафе»? Майте на увазі – це може бути небезпечно. Або відвідайте «Криївку» – ми повідомимо Вам пароль. Одним словом – залишайтесь у Львові!

 

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 30 осіб.

 

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!

У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.

 

ВАРТІСТЬ:
Вартість туру визначається датою оплати, а не датою оформлення замовлення!
До виїзду залишилось... Дорослі Діти до 16 років
Більше 6 тижнів 3360 грн.(150€) 3024 грн.(135€)
Більше 5 тижнів 3472 грн.(155€) 3136 грн.(140€)
Більше 4 тижнів 3584 грн.(160€) 3248 грн.(145€)
Менше 4 тижнів 3696 грн.(165€) 3360 грн.(150€)


Доплата за одномісне розміщення – 336 грн.(15€)/ніч.

* на виїзди, позначені зірочкою, сезонна доплата 224 грн.(10€).

Оплата здійснюється в гривнях за фіксованим курсом 22,4000 грн за 1 €.

УВАГА! Чеські візи оформлятимуться через візовий центр.
Вартість послуги візового центру становить 404 грн. (18€) за візу незалежно, чи сплачується консульський збір, чи ні.

 

 

У вартість туру входить: · зустріч представником фірми; · проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео); · проживання у готелях ***, сніданки шведський стіл; · o Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком; o У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер з доплатою. · супровід керівника групи по всьому маршруту; · екскурсії згідно програми.

 

Подарунок від фірми: · подарунок на згадку про Чехію; · пішохідна екскурсія старовинним Львовом. У вартість туру не входить: · вхідні квитки; · індивідуальне медичне страхування на період туру – 39,00 грн., страхова компанія Граве Україна, асистуюча компанія Mondial assistance, програма страхування «Standard». Якщо вік туриста від 60 до 69 років, коефіцієнт страхування збільшується в 1,5 рази, якщо вік туриста від 70 до 74 років - 2 рази, від 75 до 79 років - 3 рази, від 80 до 84 років - 4 рази. Особи, старше 85 років на страхування не приймаються; · факультативні програми; · проїзд в громадському транспорті та таксі; · доплата за одномісне розміщення; · консульський збір 35€ для громадян України. · послуги візового центру 18€.

 

 

Важливо:

 

Автобус:

· З усіх питань, пов’язаних з функціонуванням автобусу ­– температурний режим в салоні, функціонування сидінь, індивідуальних обдувів та освітлення, потрібно звертатись до керівника групи та не відволікати ними водіїв.

· В салоні автобусу категорично заборонено: ходити по салону під час руху автобусу, курити, лузати насіння, смітити, споживати алкогольні напої, морозиво, будь-які рибні, молочні продукти, варені яйця та інші продукти, які мають явно виражений специфічний запах.

· В салоні автобусу заборонено перевозити дорожні сумки, валізи та інший габаритний багаж. За порушення цього пункту можливий штраф в розмірі від 50€.

· В салоні автобусу заборонено зберігати на верхніх поличках скляну тару та інші речі, які можуть травмувати пасажирів.

· Туристи в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння до поїздки не допускатимуться.

· Чай, кава в автобусі не готуються, їх можна придбати в кафе під час зупинок.

· Туалет в автобусі відсутній (зачинений). Користування туалетом передбачене на санітарних зупинках – для цього закладіть, будь ласка, в бюджет подорожі 10-15€.

· Зупинки автобуса здійснюються у відповідності до програми туру у відведених для цього місцях. Всі місця зупинок обладнані туалетами. Зупинки на вимогу чи прохання туристів категорично заборонені.

· Спинки сидінь в останньому ряді не опускаються.

· Туристична фірма «Алголь» не несе відповідальності за залишені в салоні автобусу речі, кошти та документи.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна автобусу.


Готель:

· Поселення в готель після 14:00, виселення з готелю до 10:00.

· Після 22:00 слід дотримуватись тиші.

· Продукти на сніданку призначені для споживання в приміщенні ресторану. За спробу винести продукти харчування з ресторану адміністрацією готелю може бути накладено штраф або викликано поліцію.

· Для збереження цінних речей, коштів та документів радимо користуватись сейфом готелю.

· В числі телевізійних каналів можуть бути платні. Оплата таких каналів здійснюється по факту їхнього користування.

· Вміст мінібарів в номерах за додаткову плату. При поселенні вміст мінібару потрібно звірити з описом. Недостача вмісту мінібару при виселенні прирівнюється до споживання та підлягає оплаті.

· Холодильника, праски та фену в номері немає.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна готелю.


Страхування:

· Просимо до початку туру ознайомитись з правилами страхування та умовами відшкодування медичних витрат страховою компанією.

· Якщо під час туру передбачаються зайняття спортом або розваги, пов'язані з підвищеною небезпекою для здоров'я, життя, потрібно вибрати відповідну програму страхування.

· Звертаємо увагу, що страхова компанія не відшкодовує витрати, пов'язані з лікуванням травм, станів та захворювань, які застрахована особа отримала внаслідок дій, здійснених нею у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи токсичних речовин.


Керівник групи:

· Супроводжує групу по всьому маршруту туру, забезпечує повне виконання програми туру, інформує про час та місце збору та/або від’їзду групи, організовує посадку в автобус та поселення в готелях відповідно до «Підтвердження замовлення» («Інформаційного листа»).

· У випадках втрати туристами документів або страхових випадках допомагає туристам у взаємодії з консульськими службами України, місцевими правоохоронними органами, медичними закладами, страховими компаніями та перекладачами коштом туриста.

· Керівнику групи категорично заборонено змінювати програму туру на вимогу чи прохання туристів.


Попередження:

Турист, що виїжджає з автобусним туром, зобов'язаний в'їхати і виїхати з країн Європи в складі групи. У разі самовільної затримки туриста в країнах Європи відомості про даний інцидент негайно передаються в поліцію, імміграційну службу і консульство держави, що видала візу.

Фірма не несе відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.


НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

Повний комплект документів на візу потрібно подати протягом 5 календарних днів після Замовлення туру, але не пізніше, ніж за 14 календарних днів, та не раніше, ніж за 2 місяці до початку туру! З офіційною інформацією можна ознайомитись на веб-сторінці Генерального консульства Чеської Республіки в м. Львові. Всі довідки, витяги, виписки повинні бути видані не давніше 3 місяців до початку туру, для консульства в Донецьку – не давніше 1 місяця до початку туру! У випадку ненадання хоча б одного з необхідних документів, або надання у невідповідності до вимог, – документи в роботу не приймаємо!

 

Загальні документи: · Анкета туриста згідно зразка (Оригінал) – 1 шт. – обов'язково нашого взірця! Анкета повинна бути власноручно заповнена та підписана туристом! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в закордонному паспорті. Замість дитини анкету заповнює та підписує один з батьків. Якщо один з батьків дав нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон, він підписує анкету замість дитини. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в дозволі. · Анкета для консульства Чехії, сторінки 3, 4 (Оригінал) – 1 шт. 3-я та 4-а сторінки, роздруковані на одному аркуші, – власноручно підписана туристом ручкою з чорнилом (пастою, гелем) синього кольору в п.37 на ст.3 та в аналогічному пункті на ст.4. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в закордонному паспорті. Замість дитини підписує один з батьків. Якщо один з батьків дав нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон, він підписує анкету замість дитини. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в дозволі. Підписання анкети іншою особою є підставою для відмови у видачі візи та занесення туриста в "чорний список" Шенгену. · Дійсний закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України), а для дітей, яким виповнилось 14 років, проїзний документ: o без наявних слідів пошкодження (тобто без порушення плівки на першій сторінці, без плям, не подерті тощо) o з терміном дії не менше 3 місяців після дати закінчення туру o наявними в ньому 2 чистими сторінками – для візи та штампу. Продовжені закордонні паспорти (інші документи на право виїзду з України) не приймаються! У випадку зміни прізвища не пізніше одного місяця потрібно виробити новий закордонний паспорт! У випадку наявності інших закордонних паспортів слід додати їх до пакету документів. o Якщо дитині не виповнилося 1 року, дані про неї повинні бути вписані у закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) особи, з якою вона подорожуватиме, а також в ньому мають бути ще 2 чисті сторінки – для візи цієї дитини та штампу. o Якщо дитині виповнилось 1 рік, вона не має окремого проїзного документу і є вписаною у паспорт особи, з якою вона подорожуватиме, фотографія цієї дитини повинна бути вклеєна в закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) такої особи, а також в ньому мають бути ще 2 чисті сторінки – для візи цієї дитини та штампу. · Копія ідентифікаційного коду. · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта. Якщо в паспорті є непогашений штамп з номером другого закордонного паспорту, такий закордонний паспорт обов'язково слід надати в консульство! · Копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть одного з подружжя (якщо таке є). · Для дітей до 18 років: o У випадку виїзду з одним із батьків, або з іншою особою потрібно оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини за кордон згідно зразка, який залишається в консульстві. Таким оригіналом може бути нотаріально завірена "фотокопія" оригіналу дозволу, котра видається нотаріусом на прохання разом з оригіналом і плата за яку становить 5-10грн. Сам оригінал дозволу – для дітей до 16 років – потрібно мати з собою для пред’явлення на українському кордоні – прохання його нам не передавати. У випадку передачі нам такого оригіналу вважатимемо, що ще один оригінал є у туристів для пред’явлення на українському кордоні! У дозволі на виїзд повинно бути зазначено, що: § дозвіл видається на період з дати початку туру і закінчується не раніше, ніж через 15 днів після закінчення терміну туру (радимо зазначати місячний період після закінчення терміну туру) § дозвіл видається для відвідування Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії та інших країн-учасниць Шенгенської Угоди. o Свідоцтво про народження (Копія) – 1 шт. o Копія всіх сторінок громадянського (внутрішнього) паспорта (за наявності). o Довідка з місця навчання (Оригінал) – 1 шт. o Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта батька або Витяг з державного реєстру (ст.135) про батьківство зі слів матері (Оригінал) – 1 шт. або Внутрішній паспорт опікуна-батька (Копія) – 1 шт. або Рішення суду про позбавлення батьківських прав батька (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про позбавлення батьківських прав батька (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про смерть батька (Копія) – 1 шт. o Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта матері або Внутрішній паспорт опікуна-матері (Копія) – 1 шт. або Рішення суду про позбавлення батьківських прав матері (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про позбавлення батьківських прав матері (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про смерть матері (Копія) – 1 шт. · Кольорова фотографія (Оригінал) – 2 шт. згідно зразка 3,5 Х 4,5 на білому фоні, 80% обличчя. Фотографія повинна бути не давніша за 3 місяці до початку туру! · Страховий поліс медичного страхування (Оригінал) – 1 шт. o від страхової компанії, занесеної до списку акредитованих страхових компаній o дійсна на території всіх шенгенських країн o покриває матеріальні витрати у розмірі 30000 євро на випадок надання швидкої медичної допомоги та якщо потерпілого від нещасного випадку потрібно довезти додому o заповнена машинним друком o дані туриста – прізвище, ім'я – заповнені латинськими літерами згідно закордонного паспорта o містить серію та номер закордонного паспорта o містить адресу прописки та номер телефону o ліміт перебування за кордоном не менше тривалості туру o термін страхування покриває термін тривалості всього туру та закінчується не раніше, ніж через 15 днів після дати закінчення туру o франшиза не повинна перевищувати 150 євро o Один корінець страхового полісу подається в консульство і не повертається. · У випадку подорожі автомобілем: o Посвідчення водія (Копія) – 1 шт. o Страховка "Зелена карта" (Копія) – 1 шт. o Технічний паспорт (Копія) – 1 шт. · У випадку подорожі поїздом або літаком – оригінал квитка у обидві сторони. Власне фінансове забезпечення – основне (не менше 3000грн/міс): · Для працюючих: o Довідка з місця праці з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. o Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) –1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. o Для осіб, котрі працюють у приватного підприємця: Виписка з ЄДР працедавця (Оригінал) – 1 шт. або Свідоцтво про державну реєстрацію працедавця (Копія) – 1 шт. o Для осіб, які займають посаду або директора, або заступника директора або головного бухгалтера: Виписка з ЄДР працедавця (Оригінал) – 1 шт. або Свідоцтво про державну реєстрацію працедавця (Копія) – 1 шт. · Для підприємців: o Виписка з ЄДР (Оригінал) – 1 шт.або Свідоцтво про державну реєстрацію (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. o Свідоцтво платника податку підприємця (Копія) – 1 шт. o Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. · Для пенсіонерів: o Випис про отримувану пенсію за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. o Пенсійне посвідчення (Копія) – 1 шт. · Для студентів: o Довідка студента з місця навчання (Оригінал) – 1 шт. o Студентський квиток (Копія) – 1 шт. · Для домогосподарів: o Довідка про кошти по догляду за дитиною (Оригінал) – 1 шт. Власне додаткове фінансове забезпечення – якщо не вистачає основного: · Для підприємців: o Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. · Для пенсіонерів: o для працюючих пенсіонерів: § Довідка з місця праці пенсіонера з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. o для підприємців-пенсіонерів: § Виписка з ЄДР ФОП (пенсіонера) (Оригінал) – 1 шт.або Свідоцтво про державну реєстрацію ФОП (пенсіонера) (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. § Свідоцтво платника податку підприємця-пенсіонера (Копія) – 1 шт. § Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця-пенсіонера за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця-пенсіонера на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. · Для студентів: o для працюючих студентів: § Довідка з місця праці студента з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. o для підприємців-студентів: § Виписка з ЄДР ФОП (студента) (Оригінал) – 1 шт.або Свідоцтво про державну реєстрацію ФОП (студента) (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. § Свідоцтво платника податку підприємця-студента (Копія) – 1 шт. § Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця-студента за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця-студента на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. Фінансове забезпечення від інших осіб – якщо немає або не вистачає власного фінансового забезпечення: · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта особи, що фінансує. · Документ, що підтверджує родинні зв'язки з особою, що фінансує (Копія) – 1 шт. · Заява про фінансування витрат від особи, що фінансує (Оригінал, нотаріально посвідчений) – 1 шт. o Для неповнолітніх, що подорожують з одним із батьків, достатньо фрази "всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, беру на себе" в нотаріально завіреному дозволі на виїзд дитини за кордон згідно зразка від другого з батьків. o Для неповнолітніх, що подорожують без батьків у супроводі іншої особи, достатньо фрази "всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, беру на себе" в нотаріально завіреному дозволі на виїзд дитини за кордон згідно зразка від одного з батьків. · А також документи особи, що фінансує, зазначені в одному з розділів нижче: o Від працюючих: § Довідка з місця праці особи, що фінансує, з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. § Для осіб, котрі працюють у приватного підприємця: Виписка з ЄДР працедавця особи, що фінансує (Оригінал) – 1 шт. або Свідоцтво про державну реєстрацію працедавця особи, що фінансує (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. § Для осіб, які займають посаду або директора, або заступника директора або головного бухгалтера: Виписка з ЄДР працедавця особи, що фінансує (Оригінал) – 1 шт. або Свідоцтво про державну реєстрацію працедавця особи, що фінансує (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) –1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи, що фінансує, на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. o Від підприємців: § Виписка з ЄДР ФОП, що фінансує (Оригінал) – 1 шт. або Свідоцтво про державну реєстрацію ФОП, що фінансує (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. § Свідоцтво платника податку підприємця, що фінансує (Копія) – 1 шт. § Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця, що фінансує, за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця, що фінансує, на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. або § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) –1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи, що фінансує, на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. o Від пенсіонерів: § Випис про отримувану пенсію особи, що фінансує, за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. Пенсійне посвідчення особи, що фінансує (Копія) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи, що фінансує, на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі плюс 100€ додатково або еквівалент в іншій валюті. Документи приймаються з консульським збором. Консульський збір становить 35 євро! КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ! Консульський збір не сплачують: · усі заявники, котрим на дату початку туру не виповнилося 26 років · пенсіонери за умови надання копії пенсійного посвідчення (немає різниці, чи пенсіонер за віком, чи за вислугою років) та оригіналу випису про отримувану пенсію за останні 6 місяців, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю · інваліди за умови надання копії посвідчення інваліда та оригіналу випису про отримувану пенсію за інвалідністю за останні 6 місяців, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю. Прохання разом з документами туристів надавати нам Підтвердження замовлення. Прохання залишати в себе копії всіх документів, які Ви нам надаєте.

 

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 41; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты