Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Львів – Краків – Велічка – Прага – Дрезден – Карлові Вари – Львів




Два Королівства Краків і Прага

 

 

Львів – Краків – Велічка – Прага – Дрезден – Карлові Вари – Львів

Королівські вихідні в Чехії і Польщі. Автобусний тур в Європу.
· Незабутні екскурсії в Кракові. · Можливість розважитись в величезному краківському Аквапарку! · Велічка - найдавніша соляна копальня Європи - в програмі туру! · Незабутні екскурсії затишною Прагою і прогулянка на кораблику. · Можливість відвідати фешенебельний курорт Карлові Вари. · Старовинний Дрезден в програмі туру! І подарунок від фірми: · сувенір на згадку про Польщу; · пішохідна екскурсія старовинним Львовом.

 

 

День 1 Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми. 8:30 – Виїзд на кордон. Приїзд до Кракова. Рекомендуємо: Аквапарк (вхідний квиток 10€). Що може бути краще після переїзду! А ще й один з найбільших у Центральній Європі: 8 незабутніх гірок загальною довжиною 740 м, найбільша з яких має довжину 201 м і висоту 18,5 м. Тут знаходиться відома «чорна труба» зі спеціальною підсвіткою і звуковими ефектами. І… фонтани, гідромасажі, джакузі, гейзери, басейн-ріка, гроти, стінки для альпіністів… Не забудь купальний костюм!!! За умови вчасного проходження кордону. Поселення в готелі та ночівля.
День 2 Сніданок. Виселення з готелю. 9:00 – оглядова екскурсія «Королівський шлях». Барбакан, Ринкова площа, собор Св. Діви Марії, Торгові ряди Сукєнніце, Ягеллонський університет – один з найстаріших у Європі, собор св. Петра і Павла, монастир Францисканців, і, звичайно ж, Вавельський пагорб – Королівський замок, Кафедральний собор і печера вавельського Смока!!! Вільний час. Рекомендуємо: екскурсія в Соляні копальні Велічка (25€ дорослі, 20€ діти до 12 років). Підземні лабіринти довжиною понад 300км, соляні озера, штреки та величезні комори, утворені внаслідок видобування солі, каплиця Св. Кінгі на глибині 101м – це варто побачити! В копальню варто захопити з собою теплі речі. Поселення в транзитному готелі та ночівля.
День 3 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Праги. Екскурсія «Злата Прага». Празький град – резиденція чеських королів, де сьогодні живе і працює президент країни, легендарний собор Св. Віта, південні сади Празького граду, перлина бароко Мала Страна, спуск до площі Хрестоносців – однієї з найкрасивіших в Європі, а на Карловому мості, біля статуї Яна Непомуцького, загадайте своє найпотаємніше бажання! Кажуть, що нездійсненних для Яна немає! Потрібно взувати зручне взуття – ексурсія повністю пішохідна та проходить по бруківці. Вільний час. Рекомендуємо продовжити екскурсію Прагою: двогодинна прогулянка на кораблику по річці Влтава (25€). Милуючись могутньою рікою та ще незвіданою Прагою, Ви зможете пообідати та випити чеського пива за шведським столом та відпочити перед самостійною прогулянкою по Празі. Плюс welcome drink за чудовий початок! Милуючись могутньою рікою та ще незвіданою Прагою, Ви зможете пообідати за шведським столом та відпочити перед самостійною прогулянкою по Празі. Плюс welcome drink за чудовий початок! На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період – на ній знаходиться ресторан, та верхня – відкрита. Поселення в готелі та ночівля.
День 4 Сніданок. Вільний день. 8:30 – Рекомендуємо: екскурсія в древню столицю Саксонії Дрезден (45€ дорослі, 40€ діти до 12 років). Колись маленьке слов'янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден. 12:00 – знайомство з містом розпочнеться з оглядової екскурсії «Перлина німецького бароко». Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи». А після цього відвідати Скарбницю Дрездена(20€ дорослі, 10€ діти до 16 років).Зелені Склепіння - найбільша колекція дорогоцінностей в Європі. Це місце, яке в Дрездені не можна пропустити! Окрім величезної колекції коштовностей, тут є й справжні ювелірні шедеври: унікальний Зелений дрезденський діамат (41 карат); вишнева кісточка, на якій вирізано 185 портретів; чаша Івана Грозного та безліч інших вражаючих експонатів. Виїзд до Праги. Ночівля.
День 5 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час. Рекомендуємо: екскурсія в Карлові Вари. (30€). Місто лікувальних джерел, променад і колонад. Тільки побувавши тут Ти зрозумієш Гете, котрий сказав: «На світі існує лише три місця, де я хотів би жити – Веймар, Рим і Карлові Вари». Плюс вільний час на самостійне купання в басейні, катання на фунікулері Діани, обід, бутіки й магазини... Тут Ти придбаєш вічноживі троянди, просочені карловарською сіллю, та карловарські ласощі на пам’ять про це казкове місце серед Ангельських гір. Повернення до Праги. 17:00 - виїзд з Праги в Україну.
День 6 Прибуття у Львів (близько 12:00). Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – королівське місто». Прекрасний завершальний аккорд туру. І тільки не варто поспішати додому! Взагалі, в цьому місті ніхто ніколи і нікуди не поспішає. Посидьте в одній із львіських кав'ярень та переконайся – у Львові каву готують найкраще! Поласуйте львівськими солодощами в «Цукерні» або «Вероніці» – Ви ще такої смакоти не пробували. А може наважитесь зайти в «Мазох-кафе »? Майте на увазі – це може бути небезпечно. Або відвідайте «Криївку» – ми повідомимо Вам пароль. Одним словом – залишайтесь у Львові!

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 60; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав


<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Дары младенца Христа | Львов - Краков - Величка - Прага - Дрезден - Карловы Вары - Львов
lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты