Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Вимоги до змісту




ІНДИВІДУАЛЬНЕ НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНЕ ЗАВДАННЯ

 

Індивідуальні навчально-дослідні завдання (ІНДЗ) виконуються самостійно при консультуванні викладачем на протязі вивчення дис-ципліни у відповідності до графіку навчального процесу за рахунок часу відведеного на самостійну роботу.

ІНДЗ виконуються з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та придбання практичних навичок їх застосування при вирішенні практичних задач.

Індивідуальне навчально-дослідне завдання припускає наявність наступних елементів наукового дослідження: практичної значущості; комплексного системного підходу до вирішення завдань дослідження; теоретичного використання передової сучасної методології і наукових розробок; наявність елементів творчості.

В процесі виконання ІНДЗ, разом з теоретичними знаннями і прак-тичними навиками за фахом, студент повинен продемонструвати здіб-ності до науково-дослідної роботи і уміння творчо мислити, навчитися вирішувати науково-прикладні актуальні задачі.

 

Вимоги до змісту

ІНДЗ повинне містити наступні розділи.

Титульна сторінка. Повинна містити назву університету; назву ка-федри; назву навчальної дисципліни; тему ІНДЗ з вказівкою бази дослід-ження; прізвище, ініціали студента, навчальна дисципліна, номер академічної групи; дату подання ІНДЗ викладачеві на перевірку (день, місяць, рік).

Зміст. Повинен відтворювати назви розділів, параграфів тощо, які розкривають тему ІНДЗ, з зазначенням номерів сторінок, на яких вони розміщені.

Вступ.У «Вступі»студентом розкривається сутність і стан наукової задачі та її значущість, засоби її вирішення, вхідні та вихідні дані для розробки теми ІНДЗ.

Основна частина.Складається з 3 розділів.

Перший розділ повинен містити графічну схему алгоритма рзв’язання задачі та опис інтерфейсу користувача в цьому розділі студент повинен визначити:

1) основні та допоміжні (якщо необхідно) схеми алгоритмів;

2) сценарій взаємодії користувача та програми.

Другий розділ повинен містити код програми на мові С++ з відповідними коментарями.

Третій розділ повинен містити результати тестування програми результати роботи програми з реальними ісходними даними.

Висновки.У висновках викладають аналіз отриманих результів . Далі формулюють пропозиції щодо практичного використання результатів ІНДЗ.

Список літератури.Джерела розміщувати в списку в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків. Відомості про джерела, які включені до списку, необхідно давати згідно з вимогами державного стандарту з обов¢язковим наведенням праць.

Додатки. У додатки можуть бути включені матеріали, що є копією документів, звітів, або розрахункові таблиці, узагальнюючі схеми чи діаграми. При наявності кількох додатків оформлюється окрема сторінка «ДОДАТКИ», номер якої є останнім, що відноситься до обсягу ІНДЗ.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 80; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты