Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Варіант 3.




1. Записати формулу і знайти опір діода постійному струму для точки О (UД=0,7В, ІД=2,1мА) на характеристиці, що представлена на рисунку.      
  2. Для схеми, що на рисунку, знайти значення струмів І1 і І2 у колекторах транзисторів, якщо обидва транзистори мають однакові параметри, а І0 = 2 мА, Uвх1=Uвх2=0.
3. Для схеми, що на рисунку, записати формулу і знайти похибку δ коефіцієнта підсилення, яка викликана скінченним значенням коефіцієнта підсилення розімкнутого ОП, якщо А = 2·105 (коефіцієнт підсилення розімкнутого ОП); β = 0,005 (коефіцієнт зворотного зв’язку).
 
 

 

4. Визначити абсолютне значення похибки лінійного неінвертувального підсилювача від впливу вхідного струму операційного підсилювача (ОП), якщо значення вхідного струму ОП Іi=5х10-6А, а опір резистора ланки від’ємного зворотного зв’язку, що з’єднує вихід ОП з його інвертувальним входом Rз=20 кОм.

 

5. Нарисувати діаграму сигналу на виході JK-тригера для заданої послідовності вхідних імпульсів.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 51; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты