Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Бюджет проекту




М. П.


І. Анотація проекту:

§ Назва проекту;

§ В чому полягає актуальність проекту і на вирішення якої проблеми він спрямований;

§ Очікувані результати;

 

ІІ. Опис проекту:

1. Опис проблеми

Коротко охарактеризуйте основні проблеми, які можуть бути вирішені в результаті реалізації Вашого проекту. Бажано виділити основну, найбільш конкретну проблему, її кількісні та описові показники, причини та наслідки. Вкажіть, чи відомі Вам спроби вирішити проблему.

 

Мета та завдання проекту

Чітко сформулюйте мету та завдання Вашого проекту.

3. Цільова група проекту

Вкажіть, на які групи населення та організації поширюватиметься проектна діяльність. Обов’язково опишіть, як Ви плануєте залучати громаду і кого саме (підприємці, усі представники громади, представники влади тощо) до участі в проекті. Вкажіть прогнозовану і реальну кількість осіб, які будуть залучені.

4. Опис діяльності за проектом

Опишіть основні види діяльності, завдяки яким досягатимуться мета та завдання вашого проекту. Варто вказати завдання проекту і конкретні кроки, акції та заходи для виконання завдання. Вкажіть залучені ресурси для виконання кожного конкретного завдання, місце і дату проведення (термін виконання), учасників.

 

Робочий план проекту

Будь ласка, детально опишіть графік виконання проекту за таким зразком:

Місяць Заходи
Жовтень Підготовка до круглого столу
Листопад Проведення круглого столу Висвітлення діяльності за проектом в ЗМІ

6. Очікувані результати

Опишіть очікувані результати та користь від реалізації Вашого проекту. Вкажіть обов’язково критерії оцінки проекту. Також і в цьому пункту опишіть вплив проекту на громаду та її залучення до творення змін.

7. Інноваційність та оригінальність

Чому Ваш проект є оригінальним та інноваційним? Які нові підходи він пропонує до вирішення проблеми? Які стилі та системні зміни вдасться забезпечити завдяки втіленню Вашого проекту?

 

Бюджет проекту

Опишіть детально усі витрати, які передбачаються проектом, поясніть їх розрахунок та доцільність. Усі витрати повинні мати документальне підтвердження.

Подайте бюджет проекту за наведеною схемою.

Приклад бюджету:

Назва витрат Розрахунок Внесок програми
1. Поштові витрати    
2. Канцтовари    
3. Витратні матеріали та обладнання (що саме)    
4. Програмні заходи    
4.1 Проїзд, проживання, харчування, матеріали і канцтовари і т.д.    
4.2 Інформаційні матеріали    
4.3 Інші заходи (вкажіть, які саме)    
5. Інші витрати    
  Всього:    

Кошти не можуть бути використані на заробітну плату, придбання оргтехніки, медикаментів, оплату навчання та стажування.

9. Резюме учасників проекту(не більше 1 абзацу на кожного з виконавців проекту)

Перелічіть учасників проекту – тих працівників організації, які будуть залучені до виконання проекту. Опишіть обов’язки учасників проекту.

10. Опис організації

Опишіть мету та завдання Вашої організації, напрямки діяльності, досягнення та найбільш успішні проекти. Вкажіть, якими ресурсами володіє організація (людськими, матеріальними) і опишіть потенційні можливості Вашої організації.

Опишіть конкретні справи і/або наведіть конкретні приклади діяльності та проекти, що були реалізовані Вами. В разі виконання спільних проектів, вкажіть організації, урядові чи бізнес структури, які брали в них участь (не більше 2-3).

Звертаємо Вашу увагу на те, що заявки, що містять невисвітлені пункти розглядатися не будуть!Факт участі в конкурсі означає, що учасники погоджуються з тим, що їх імена, прізвища, інформація про проекти може бути використана організаційним комітетом в рекламних цілях телеконкурсу без сплати учасникам будь-якого винагородження.

 

 

Аплікаційні форми приймаються до 3 грудня 2012р. за адресою:

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб.640, або на e-mail: molodizhna2010@gmail.com.

тел. (0342) 55 65 00; (096) 781 64 69.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 78; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты