Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Ісус бере хрест




Хресна Дорога страждаючих

Найближчі хвилини присвячуємо на перехід слідами нашого Христа, з Преторії Пилата на гору Голгофу. Просити будемо про ласки потрібні для страждаючих людей. Хресна дорога – це дорога терпіння. На світі мільйони страждаючих людей мандрує тією дорогою, а раніше чи пізніше і ми опинимося в їх гроні. Молячись за страждаючих, будемо разом з тим просити Спасителя про ласку глибокого зрозуміння сенсу страждання.

 

Вирок смерті

Христос почув вирок смерті. Від того моменту, години Його життя були пораховані. Виконання вироку було лише справою часу. А отже від цієї хвилини розпочалася дорога до смерті. В скількох випадках хворий чує діагноз лікаря, що його хвороба невиліковна? Це його «вирок». Скільки хвороб веде до смерті? Розпочинається для цього хворого дорога до смерті.

Інші мандрують до життя, а він до смерті. Скільки треба сили і відваги, щоб такий «вирок» прийняти, щоб відкрити в ньому сенс, щоб не зневіритися? Господи Ісусе, просимо Тебе в намірах всіх невиліковно хворих, які прямують до смерті, тих, які знають свій вирок. Додай їм сили, щоб ті місяці чи дні, які їм залишилися, прожили так, щоб могли в них віднайти спасіння.

 

Ісус бере хрест

Терпіння може бути спасенне. Одних людей знищує, інших спасає. А все залежить від того, чи людина зуміє добровільно прийняти терпіння. Приймаючи терпіння, можна спасти себе і можна спасти інших. Треба тільки відкрити вартість терпіння. А це не легко. Господи, вділи всім страждаючим людям цієї великої ласки, щоб відкрили вартість кожної години, кожної хвилини терпіння.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 68; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты