Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Фокус» запрошує на стажування в Vertex United




Інвестиційно-керуюча компанія Vertex United і журнал «Фокус» оголошують про старт спільного соціального проекту «Моя перша робота», в рамках якого студенти зможуть пройти двомісячне оплачуване стажування в одному з бізнес-підрозділів компанії в Києві чи Одесі. Мета проекту - підготувати фахівців, які вже через кілька років будуть займати провідні позиції в компанії.

У проекті «Моя перша робота» можуть взяти участь студенти та випускники ВНЗ у віці від 18-ти до 22-х років. Проводиться набір претендентів на наступні вакансії: журналіст, редактор соціальних мереж, адміністратор готелю, PR-фахівець, HR-фахівець, аналітик-маркетолог. Щоб стати стажером, потрібно до 7 червня 2015 заповнити анкету на сайті firstjob.focus.ua, прикріпити резюме та есе на задану тематику. Результати будуть оголошені 15 червня. Ті, хто пройшов відбір, з 1 липня 2015 року два місяці будуть не тільки пізнавати ази обраної професії, а й брати участь у розробці проектів, проходити бізнес-тренінги корпоративного університету «Vertex of Success».

«Люди - головна цінність нашої компанії, тому Vertex United інвестує в талановитих, заповзятливих і цілеспрямованих. Проект «Моя перша робота» - це можливість активно вплинути на майбутнє країни, надавши шанс молодим людям зробити свій перший крок у професійному середовищі», - каже Вікторія Черник, директор департаменту розвитку та управління персоналом Vertex United.

За підсумками навчання та стажування кожен учасник отримає сертифікат про проходження навчання в корпоративному університеті «Vertex of Success» і рекомендаційні листи, а кращі з стажистів - пропозиції про постійне працевлаштування в компанії.

Більш детальна інформація про проект на сайті firstjob.focus.ua.

Довідка:

Vertex United - інвестиційно-керуюча компанія, створена в 2008 році. До складу Vertex United входять активи готельного напряму («Брістоль», «Лондонська», «Президент-готель»), медіа-активи (журнал «Фокус», «Фокус. Красива країна», сайт focus.ua) та інвестиційні проекти.

«Фокус Медіа» включає загальнонаціональний тижневик «Фокус» і сайт focus.ua. «Фокус» дає зайнятій людині можливість сфокусуватися на головному, не загубивши значимих деталей. Наклад журналу - 32 000 примірників. Видання займає другу позицію в сегменті news magazines і входить в п'ятірку найбільш читаних брендів серед всієї ділової преси (аудиторія одного номера складає за даними TNS PMI 114,18 тис. людей). Фокус.ua - популярний інтернет-журнал. Середня кількість унікальних відвідувачів за даними Google Analytics - 350 000 на тиждень. «Фокус» був запущений в 2006 році. З червня 2013 проектом володіє група компаній Vertex United. Додаткова інформація: www.focus.ua


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 55; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты