Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Жіноче оголення - причина вимирання людської популяції ...




Якщо збудження провокується часто і безрезультатно, то це перестає усвідомлюватися, поринаючи, витісняючись в підсвідомість. До частого споглядання жіночих принад на вулицях, в офісах, в міському транспорті чоловіки як би звикають, навіть перестають помічати своє еротичне жадання. Однак занурене в підсвідомість сексуальне збудження чоловіків продовжує вихлюпувати в кров андрогени, але вже не в онкологічно безпечній кількості, а з канцерогенним дозуванням - включаються еволюційні механізми «відбраковування самців-невдах».

У середньому міський житель бачить такі «сигнали» по 100-200 разів на день. У підсумку, часто збуджений, але незадоволений чоловік отримує зсередини свого організму потужну канцерогенну, руйнівну атаку, яка і призводить до онкологічного результату.

«Багато жінок XXI століття буквально риють могилу чоловічому здоров'ю своїми оголеним тілом. Кожна красуня, відправляючись на побачення в топіку, робить всього одного - щасливцем, а десятьох по дорозі - інвалідами. Стриптизерок взагалі можна назвати «зброєю масового ураження», що вже перетворила західну цивілізацію в суспільство хворих чоловіків », - говорить Л.А. Китаєв-Смик у своєму інтерв'ю газеті «Ассалам».

Цікаво, що онкологічні хвороби через «сексуальний стрес» у жінок мають іншу природу, ніж у чоловіків. Основна причина жіночої онкології (доброякісні та злоякісні новоутворення грудних залоз, матки, яєчників) - це відсутність дітонародження і вигодовування немовлят при наявності сексуального спілкування (сексуальних актів). Складні всередині організму структури жінки «сприймають» відсутність пологів і вигодовування грудьми як сигнали про «непридатність» її до відтворення роду. Нібито вона непотрібний баласт в сім'ї, етносі, марно відволікаючий сексуальний потенціал чоловіків. У такої жінки виникає «сексуальний стрес». Сформовані біологічною еволюцією механізми популяційної селекції «вибраковують» жінок не плодоносних, але сексуально «виснажуючих» чоловіків.

Стресогенними ознаками сексуального краху у чоловіків бувають «пивні животи», у жінок - відсутність талії. Це посилює не еротичність фігури. Медичною статистикою встановлена ​​пряма залежність між імовірністю інфаркту міокарда і надмірністю талії. Так, мабуть, неучасть суб'єкта в сексуальному відтворенні свого роду, етносу все більш зменшує його еротичну привабливість і потім «зовсім виключає» його з роду. Такі механізми природного селекції в людській популяції.

Народи, етноси, що культивували оголеність і еротизм (стародавні греки, римляни та ін), зникли і були заміщені іншими народами, що зберегли лише назви і частково мову вимерлих. Сексуальна розбещеність, культ оголеного тіла, які захопили античних греків і римлян, можливо, стали однією з причин їх виродження. Сьогодні ці суспільства стерті з карти історії. Причому, стерті не так військовими діями, скільки - зруйновані зсередини. Те, що в Біблії і Корані сказано про мешканців міст Содом і Гоморра - один з численних прикладів. Вони пішли шляхом саморуйнування, порушуючи закони природи і ламаючи природні її механізми. До речі, «содомізм», гомосексуалізм - це граничне вираження того гедонізму, панування чуттєвості, до якого веде оголення в одязі.

Але як і раніше є народи, що дотримують традиції своїх предків. Насамперед, це мусульманські етноси, але такими свого часу були і предки сучасних слов'ян. У всіх російських народностей ще в XIX столітті жіночий одяг прикривала тіло просторими сукнями, сарафанами і т. д.

Милі жінки, дівчата бережіть себе і чоловіків. Не демонструйте свої принади всім підряд, зберігайте їх для одного єдиного і коханого.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-29; просмотров: 85; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты