Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ЗВІТУ




Після закінчення практики студенти складають звіт, який містить:

- титульний аркуш (Додаток А) з печаткою підприємства, де відбувалася практика та підписом керівника від підприємства.

- щоденник з практики, де міститься відгук керівника від підприємства про виконання студентом програми практики, та завірений печаткою підприємства.

- матеріали у звіті подаються відповідно плану практики;

- висновки про проходження практики, які оформляються керівником від коледжу та підприємства;

- додатки (посадові інструкції, плани виробничих підрозділів, планові завдання, графіки роботи тощо);

- список літератури і перелік матеріалів, якими користувався студент, виконуючи програму практики наводяться після основного змісту звіту.

Звіт з практики оформлюється на аркушах формату А4 і скріплюється.

Текст має бути написаний розбірливим почерком або надрукований з одного боку аркушу формату А-4. Сторінки нумеруються у верхньому правому кутку починаючи з другої. Титульний лист включається до нумерації, але номер сторінки не ставиться. Обсяг звіту може становити до 50 сторінок тексту комп’ютерного набору.

Сторінка тексту обмежується полями: лівим - 20 мм, правим - 10, верхнім — 20, нижнім - 20 мм.

Текст основної частини роботи поділяється на розділи, підрозділи (параграфи), пункти та підпункти згідно плану.

Текст кожного розділу, висновків, списку літератури починається з нової сторінки.

Розділи нумеруються арабськими цифрами в межах всієї роботи. «Зміст» «Вступ», «Висновки», «Список використаних джерел» не нумеруються. Після номера розділу ставиться крапка. Номер параграфа складається із номера розділу і номера параграфа, розділених крапкою. У кінці параграфа також ставиться крапка, наприклад: 1.2. (другий параграф першого розділу).

Заголовки розділів друкуються великими літерами по центру сторінки, підзаголовки параграфів - малими літерами по центру сторінки. У кінці заголовку крапку не ставлять. Підкреслювати заголовок і переносити слова у заголовках не допускається.

Відстань між заголовком і наступним чи попереднім текстом повинна бути два рядки.

Зміст повинен містити найменування та номери початкових сторінок кожного розділу чи підрозділу.

Таблиці нумеруються у межах розділу арабськими цифрами. Розміщують напис «Таблиця» праворуч від основного тексту і вказують номер розділу і порядковий номер таблиці в розділі розділені крапкою. У кінні номеру таблиці крапка не ставиться. Після цього вказується назва таблиці, виділена полу жирним шрифтом. У назві таблиці не може бути присутнє слово «Аналіз». Слово «Таблиця» у друкованому тексті пишеться курсивом. Таблиця розміщується після першого згадування про неї в тексті. У разі перенесення таблиці на іншу сторінку над подальшими частинами пишеться «продовження табл.» та виставляються номера стовбців. У таблицях слід обов’язково зазначати одиницю вимірювання відповідного показника (т, кг, дат, тис. грн. тощо). Якщо всі одиниці виміру однакові, їх виносять у заголовок таблиці. Всі стовбці таблиці повинні містити назви.


 

Рекомендована література


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты