Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.




МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ТА ТЕМАТИКА КУРСОВИХ РОБІТ

З ДИСЦИПЛІНИ „ФІНАНСОВИЙ ОБЛІК ІІ”

ДЛЯ СТУДЕНТІВ 3КУРСУ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.030509 „ОБЛІК І АУДИТ”

 

ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 0305 „ЕКОНОМІКА І ПІДПРИЄМНИЦТВО”

 

ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ

 

ХЕРСОН 2014

Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни: „Фінансовий облік ІІ ” для студентів III курсу напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» всіх форм навчання.

Уклад. Л.І.Бойко. – Херсон - 40 с.

 

 

Рецензент: Т.А. Пінчук – к.е.н, доцент кафедри обліку і аудиту

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

на засіданні кафедри обліку і аудиту

протокол № від 2014 року

Зав. кафедри обліку і аудиту,

д.е.н, професор________ О.А. Сарапіна

 

Відповідальний за випуск: д.е.н, проф. О.А. Сарапіна

 

 

 

ВСТУП

Відповідно до навчального плану студенти IІІ курсу напряму підготовки 6.030509 „Облік і аудит” галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» виконують курсову роботу дисципліни „Фінансовий облік ІІ ”, що припускає поглиблення та закріплення теоретичних знань студентів при вивченні даної дисципліни. Творчий підхід до виконання курсової роботи сприяє формуванню у студентів навичок до наукових досліджень та прикладних розробок.

В методичних рекомендаціях наведені основні вимоги до курсових робіт, їх підготовки, послідовність їх виконання, вибір теми, вивчення та використання наукової літератури, практичного матеріалу та захисту

 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

Курсова робота студента є підсумком самостійного комплексного дослідження одного з актуальних питать фінансового обліку.

Курсову роботу з фінансового обліку виконують та захищають студенти 3 курсу факультету економіки напряму підготовки 6. 030509 „Облік і аудит”, галузі знань 0305 "Економіка і підприємництво" всіх форм навчання.

Ціль написання курсової роботи – закріплення і поглиблення знань студентів за конкретними темами курсу „Фінансовий облік ІІ ” й оволодіння навичками самостійної науково-дослідницької роботи.

Курсова робота повинна відповідати таким вимогам:

- бути самостійним дослідженням, присвяченим вирішенню актуальних питань в області фінансового обліку;

- відповідати загально прийнятим правилам використання літературних джерел, аналітичних матеріалів, законодавчої бази в області фінансового обліку;

- розробки мають бути направлені на дослідження маловивчених питань фінансового обліку та вдосконалення діючих.

Метою курсової роботи є поглиблення студентом набутих теоретичних знань з обраного напрямку спеціалізації, систематизування практичного досвіду та вміння застосовувати на практиці використовуючи сучасні інформаційні засоби та технології.

В результаті дослідження теми курсової роботи студент повинен вміти використовувати облікові дані для планування і контролю за діяльністю підприємства, інтерпретувати інформацію в залежності від характеру прийнятих рішень.

Курсова робота виконується під безпосереднім науковим і методичним керівництвом викладачів кафедри обліку і аудиту.

Процес виконання курсової роботи складається з наступних основних етапів: вибір теми, підбір і вивчення літератури, складання плану роботи, написання роботи, її оформлення і захист.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 82; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты