Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ




Васильєв О.Г., Фоменко А.М., А.С. Віштакалюк МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

до виконання курсового проекту з курсу

“СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДАМИ”

М И К О Л А Ї В 2006

 


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

 

національний університет кораблебудування

імені адмірала Макарова

 

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

До виконання курсового проекту з курсу

“СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДАМИ”

Рекомендовано Методичною радою НУК

Як методичні вказівки

 

 

Миколаїв 2006

 

УДК 62 – 752: 534. 7:621, 744.46

 

Васильєв О.Г., Фоменко А.М., А.С. Віштакалюк Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу "Системи управління електроприводами". – Миколаїв: УДМТУ, 2006. – 65 с.

 

Кафедра комп'ютеризовані системи управління та автоматики

 

Методичні вказівки призначені для виконання курсового проекту на тему "Проектування електропривода металорізальних верстатів"

Курсовий проект з курсу „Системи управління електроприводами" i виконується студентами спеціальностей 8.092203 "Електромеханічні системи автоматики та електропривод",8.092201 "Електромеханічні системи та комплекси транспортних засобів" та 6.090800 "Електронні системи". 3 метою придбання навичок проектування електроприводів технологічного обладнання та вміння використовувати на практиці отриманні теоретичні знання.

Завданням передбачається проектування систем управління електроприводів з метою забезпечення необхідних технологічних показників.

Студент самостійно вирішує питання вибору комплектного електропривода, розрахунку основних параметрів системи управління електропривода, визначенню параметрів настройки регуляторів, що забезпечують необхідні показники якості спроектованого електропривода.

Методичні вказівки містять 59 сторінок, 8 малюнків, 13 таблиць.

 

Рецензент д.т.н. Г.В. Павлов

 

Український державний

морський технічний

університет, 2006

 

 

КУРСОВИЙ ПРОЕКТ НА ТЕМУ: ПРОЕКТУВАННЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДА ПОДАЧІ МЕТАЛОРІЗАЛЬНИХ ВЕРСТАТІВ

МЕТА КУРСОВОГО ПРОЕКТУ

 

Курсовий проект по СУЕП для студентів спеціальностей 8.092203, 8.092201 виконується з метою придбання навичок проектування електроприводів технологічних установок і уміння застосовувати на практиці отримані теоретичні знання. Завданням передбачається проектування систем управління електроприводів подач металорізальних верстатів з метою забезпечення необхідних технологічних показників.

ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ

 

При виконанні проекту студенти на підставі аналізу вимог до статичних і динамічних характеристик електропривода (ЕП) подач сучасних металорізальних верстатів обгрунтовують вибір структури СУЕП, і по заданих технологічних параметрах приводу подач самостійно вирішують питання вибору комплектного електропривода, розрахунку основних параметрів СУЕП, у тому числі регуляторів, настроювання яких повинно виконувати з метою одержання необхідних показників якості. Показники якості визначаються по статичних і динамічних характеристиках спроектованої СУЕП. Динамічні характеристики одержують шляхом дослідження математичної моделі СУЕП на ПЕОМ.

Перед розрахунком чергового пункту по методичним вказівкам рекомендується спочатку ознайомитися зі змістом цього пункту і виключити розрахунки, що не є необхідними відповідно до завдання на проектування.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-10; просмотров: 59; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав


<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
ОБРАБОТКА РЕЗУЛЬТАТОВ НЕСКОЛЬКИХ СЕРИЙ ИЗМЕРЕНИЙ | 
lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты